Reviews

8.6 / 10
1835 beoordelingen
Schrijf beoordeling

93% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
8.7/10
Info over verloop order
8.4/10
Snelheid levering
8.1/10
Bestelgemak
8.8/10
Klantvriendelijkheid
8.6/10
Informatie op de website
8.6/10
After sales
8.3/10

1835 Reviews

Frankie
10/10

Zeer goede service , kreeg een mail dat de pomp die ik had besteld niet voorradig was en dat ze alle moeite gingen doen om me dit zo spoedig mogelijk op te sturen
En inderdaad de levertijd...

Sterke punten

Prijs en service

Verbeterpunten of tips

Doe zo verder !


Tom
3/10

Bestelling geplaatst op 11/06/2019 (levertijd 4-5 dagen)
Bericht 04/07/2019 : Melding dat de producten in week 31 weer uitgeleverd gaan worden
Bericht 19/07/2019 : Nieuw te verwachten...

Sterke punten

Niet echt


Anoniem
8/10

Prima producten

Sterke punten

service na aankoop

Verbeterpunten of tips

platform in BE


Marcel Mori
10/10

Uistekend

Sterke punten

Toen onze Aquaforte O-16000 na krap anderhalf jaar de geest gaf, wilde ik deze onder garantie ruilen tegen een Aquaforte DM-2000 Vario. Ook zonder de aankoopbon lukte dit met de gegevens van de pin transactie, vooral dankzij de medewerking van de mensen van Vijverleven.


Rik
1/10

Slecht!!! Website is niet up to date. Bestelde materialen waren zogezegd in voorraad en konden de dag erop reeds geleverd worden. 24 uur na plaatsen bestelling en uitvoeren betaling een mailtje...

Sterke punten

GEEN

Verbeterpunten of tips

Hou u website up to date en informeer de klant op voorhand wanneer iets niet in voorraad is en NIET de dag erop wanneer de bestelling reeds is betaald.

Reactie VijverLeven.nl:

Goedendag, ik zie inderdaad dat uw bestelling vertraging op gelopen heeft. Dit heeft te maken met de 20 meter slang die u besteld heeft. We hebben helaas nog maar 19 meter liggen, dit is onmogelijk te automatiseren omdat het maatstukken zijn. Uiteraard hebben we ook tijd nodig om dit te controleren voor u, vandaar dat u 's avonds de melding krijgt. Onze excuses voor de vertraging, we zullen de bestelling z.s.m. naar u versturen.


Anoniem
10/10

Betrouwbaar en snel levering

Sterke punten

Afterpay

Verbeterpunten of tips

geen


Simon van den Boomgaard
10/10

Duidelijke website.

Sterke punten

duidelijkheid wat de status van de bestelling is

Verbeterpunten of tips

Levertijden beter weergeven op de site


Berg
8/10

Snelle levering van de producten en interessante prijzen


van den Hatert
9/10

Prima geholpen via de telefoon.

Sterke punten

Geven goed advies, weten waar ze het over hebben. Houden je goed op de hoogte wanneer de zending verstuurd gaat worden.

Verbeterpunten of tips

neen


Anoniem
8/10

Prima, snelle levering, juiste product en omschrijving.