Haustraete E
- Sterke punten
- Duidelijke website met voldoende uitleg producten
- Product of service:
- Vijverfolie
Vlugge,vlotte levering
Snel en correct, zowel qua product als qua levering.
Alle onderdelen voor een epdm laag op het dak.
Goed en snel
duidelijke website alles makkelijk te vinden, goede uitleg bij alle artikelen.
Alles dik in orde!!
Heel correcte webwinkel, snelle service en een zeer gerichte klantvriendelijkheid
Supper vriedelijke mensen. Had een probleem met een pomp en ze hebben dit supper goed opgelost.
Alles prima! Niets op aan te merken.
Top alles loopt heel vlot
Goede producten, snelle levering
alles naar wens en zeer snel geleverd
Zeer professioneel. Bij de eerste zending was een glas stuk, ik heb foto's van verpakking en stuk gegane voorwerp gestuurd. Firma heeft onmiddellijk voorgesteld om een ander item met track en trace op te sturen en heb het inmiddels al aangekregen. Zeer fijn om zo te kunnen handelen in volle vertrouwen.
Verschillende firma's maakten melding dat de gewenste beekloop (bijna) uitverkocht was en/of slechts gedeeltelijk kon geleverd worden. Bij JORNY werd hiervan geen melding gemaakt, dus bestelde ik daar. Pas NA de bestelling kreeg ik de melding dat ook hier slechts gedeeltelijk kon geleverd worden en dat een volledige levering pas in november kon doorgaan. Gezien de toestand van de markt ben ik hier noodgedwongen mee akkoord gegaan. De beschikbare stukken werd wel snel en correct geleverd.
JORNY verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
JORNY heeft de volgende resultaten bereikt:
JORNY
Philipshoofjesweg 90
3247 XS Dirksland
Vlugge,vlotte levering
Snel en correct, zowel qua product als qua levering.
Alle onderdelen voor een epdm laag op het dak.
Goed en snel
duidelijke website alles makkelijk te vinden, goede uitleg bij alle artikelen.
Alles dik in orde!!
Alles prima! Niets op aan te merken.
Top alles loopt heel vlot
Goede producten, snelle levering