Nihil
- Op tijd geleverd
- Product of service:
- Rotor
Top
Goede prijs voor goed materiaal.
Bestellen en leveren loopt steeds vlot en zonder problemen
Zeer goed
Beekloop Colorado
Twee producten besteld maar één ontvangen.Een mail gestuurd en een mail gekregen dat het geleverd is en verder hoor ik niks meer terwijl ik kan bewijzen dat er maar een product geleverd is,nog nooit zoiets meegemaakt.
Slechte communicatie over levertijden, informatie op de website klopte niet. Op navraag kreeg ik te horen dat product helemaal niet op voorraad was en vanuit de leverancier nog niet binnen was.
Ik heb enkele weken moeten wachten op mijn bestelling maar de goede communicatie van de klantendienst en de prijs van de goederen maakten het wachten meer dan waard. Super service!
Beste, Ik ben echt tevreden over jullie producten en afhandeling . Doe zo verder en de prijzen zijn scherp met andere .👍
Niets op aan te merken . Vlug geleverd
Zoals steeds alles in orde, goed verpakt en snel geleverd
heel goede ervaring, ontzettend goed geholpen , en snel
De geleverde UV lampen (correct verpakt om transportschade) te vermijden, waren niet de juiste. Na een telefoontje werden direkt andere (juiste) lampen opnieuw verstuurd, met retourorder voor de verkeerde lampen. Top gedaan!
Snel geleverd
goed en duidelijk
JORNY verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
JORNY heeft de volgende resultaten bereikt:
JORNY
Philipshoofjesweg 90
3247 XS Dirksland
Top
Goede prijs voor goed materiaal.
Bestellen en leveren loopt steeds vlot en zonder problemen
Zeer goed