Frits
- Ekoboard
Artikelen deden aan de verwachtingen
Positief
Goed, snel en goed materiaal om een vijver in te richten
Na een week geen bestelling te krijgen moest ik zelf erachteraan gaan om aan info te komen. Communiceer zelf als een artikel er nog niet is. Mijn bestelling, vijverplanten die te groot zijn duw je niet dubbel zodat ze kapot zijn om toch in de doos te krijgen.
Artikel was niet helemaal goed. Na contact met Vijverbenodighrden àlles opgelost
Had meer verwacht
Schitterend
Prima dienstverlening
Kwaliteitsvolle producten, goed advies, vlotte levering
Goed product geleverd niets mis mee
Prijs kwaliteit prima. Levering volgens opgave. Levering zelf was niet goed, maar na een belletje meteen opgelost en product vervangen zonder gedoe.
zeer tevreden over afhandeling
zeer te vreden
Overzichtelijke website
JORNY verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
JORNY heeft de volgende resultaten bereikt:
JORNY