9 /10

checkbox97% beveelt JORNY aan!

Frits

Fantastisch!

Snel geleverd
Ekoboard

Luk Beirnaert

SterSterSterHalve sterLege ster

Artikelen deden aan de verwachtingen

Product voldeed aan de verwachting
Tussen bestelling en levering was er wel wat tijd. Dit was niet duidelijk op de website
Product of service:
2 producten aangekocht en 1 mails voor review gekregen ik weet niet voor welke mail welk product is

Huysmans Willy

Positief

Groot aanbod
Produkt waterbeheer

Van der Heijden, Mari

Goed, snel en goed materiaal om een vijver in te richten

Snelheid tussen bestellen en leveren zit nog verbeteringtijd.
Diversiteit
diverse producten zoals verlichting en planten

Nvt

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Na een week geen bestelling te krijgen moest ik zelf erachteraan gaan om aan info te komen. Communiceer zelf als een artikel er nog niet is. Mijn bestelling, vijverplanten die te groot zijn duw je niet dubbel zodat ze kapot zijn om toch in de doos te krijgen.

De site ziet er duidelijk uit
Communiceer uit jezelf met de klant. Duw te lange planten niet dubbel en kapot om ze toch in een doos te krijgen
Vijverplanten, filter

Antwoord JORNY

Goedemiddag, Dit valt ons een klein beetje tegen deze review. U besteld een artikel, met 5 werkdagen levertijd. Op de 3e werkdag krijgen we vanuit u een mail waar de bestelling blijft. Vreemd, u heeft immers 3x een melding genegeerd dat het product levertijd heeft. We hebben u geholpen door een deellevering voor te stellen, met de producten die al wel voorradig waren (planten) met de door u gekozen vervoerder DHL. De planten gingen perfect in de doos, volledig opgevuld met luchtzakken voor een zo goed mogelijke verzending. Helaas kan er iets misgaan. Maar als u ons gewoon had gemaild (dat kon u immers ook voor de levertijd) hadden we iets voor u kunnen oplossen. Nu zitten we met een 3, waar we het zoals u kunt lezen, niet helemaal mee eens zijn. We nodigen u uit nogmaals contact met ons op te nemen. Team Vijverbenodigdheden.nl

G

SterSterSterSterLege ster

Artikel was niet helemaal goed. Na contact met Vijverbenodighrden àlles opgelost

Afhandeling
Stuur geen artikelen die terug zijn gestuurd, en kijk of de volgende klant er in trapt. Dus geen kapotte spullen als nieuw verkopen
Superfish Topclear 10000

John

SterSterSterLege sterLege ster

Had meer verwacht

Eerder verzenden, zoals je belooft op je website
Goede info over product op website
RP Press 2000 - 4000 Drukfilter

Antwoord JORNY

Goedemiddag, Jammer om te lezen dat de aankomst van uw pakket langer heeft geduurd dan gewenst. Ik zie dat u op 22 mei de zending heeft besteld en dat hij de volgende dag is bezorgd door de DHL. Wij snappen dan ook niet zo heel goed, wat hier volgens u is misgegaan. We horen dat uiteraard graag, kunt u contact opnemen met klantenservice@jorny.nl?

Callewaert

Schitterend

Duidelijke uitleg
1 klem tekort voor de darm op de pomp die in het water ligt
Vijverfolie 11,5 x 8 m en vijverpomp en drukfilter 55 w uv lamp

Gerald

Prima dienstverlening

Eens besteld ging alles gesmeerd
Het kostte veel moeite om het product te vinden. Vreemd dat een bouwwerk dat voor onderwater gebruik is bedoeld, drijft aan de oppervlakte: wij moesten tegels eraan vastmaken.
Oase Maxima 60

Goed product geleverd niets mis mee

Reageren snel
Vijverfolie 1 mm dik

Den Hartog

Prijs kwaliteit prima. Levering volgens opgave. Levering zelf was niet goed, maar na een belletje meteen opgelost en product vervangen zonder gedoe.

Zou ook in een keer goed kunnen gaan, maar ja waar gehakt wordt vallen spaanders.
Als er toch iets fout gaat wordt het opgelost. Prijs kwaliteit.
Vijverslang

lampen

Co

Overzichtelijke website

Vijverfolie

JORNY verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

JORNY heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 5 maart 2013

JORNY

Welkom bij de webwinkel van Vijverbenodigdheden.nl & Dakbenodigdheden.nl, 24 uur per dag online en de beste service. Hier vind u alles wat u nodig heeft voor het uitoefenen van uw hobby! Wij leveren een breed assortiment vijverartikelen voor vijver en koi liefhebber, daarnaast leveren wij ook een groot concept aan artikelen voor uw dak!

Philipshoofjesweg 90

Groot aanbod
Produkt waterbeheer

Van der Heijden, Mari

Goed, snel en goed materiaal om een vijver in te richten

Snelheid tussen bestellen en leveren zit nog verbeteringtijd.
Diversiteit

Goed product geleverd niets mis mee

Reageren snel
Vijverfolie 1 mm dik

Den Hartog

Als er toch iets fout gaat wordt het opgelost. Prijs kwaliteit.
Vijverslang

kuijf