Degenhardt
- Sterke punten
- Als er iets mis is gegaan wordt het snel verholpen
- Product of service:
- Voer koi sticks plantjes voor vijverfilter
Snelle en correcte levering
Goede materialen
Goede service
Keurig op tijd zoals beloofd.
bedrijf correct gehandeld almagaam lamp die na een dag branden doorgebrand was vervangen.
Heel tevreden
Product naar verwachting, goede service en snel geleverd.
Zal in de toekomst zeker daar nog bestellen
Top. Snelle levering
Reeds een paar bestellingen gedaan. Goede ervaring. Kleine probleempjes gehad, worden snel opgelost. Ook vlotte communicatie
Zeer goede service en snel
Snelle levering, goed product!
Bestellingen via webshop,heel erg makkelijk. Heel goede klantenservice.
Prima service!
JORNY verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
JORNY heeft de volgende resultaten bereikt:
JORNY
Philipshoofjesweg 90
3247 XS Dirksland
Snelle en correcte levering
Goede materialen
Goede service
Keurig op tijd zoals beloofd.
Heel tevreden
Product naar verwachting, goede service en snel geleverd.
Zal in de toekomst zeker daar nog bestellen
Top. Snelle levering
Zeer goede service en snel
Snelle levering, goed product!
Bestellingen via webshop,heel erg makkelijk. Heel goede klantenservice.
Prima service!
JORNY heeft de volgende resultaten bereikt: