Deprez
Prima, wat uitleg gevraagd en snel antwoord gekregen. Prijs van toestel was gunstiger dan andere shops
- Sterke punten
Perfecte levering.
fijne duidelijke site, nette prijzen en snelle levering, Perfect
goed
Goede prijs, levering duurde wel heel lang
Minstens een correct bedrijf!!!!!!!!!!!!!!
Heel erg goed
Perfect product en snel in huis
Prachtig aangeleverd Top!
Pas terribles. verpakking van planten
Alles correct perfect
Hele uitgebreide plantenkenner met een goede omschrijving over plantdiepte,hoogte plant etc.Netjes verzonden.
De bestelling is afgeleverd binnen de vooropgestelde termijn. Alle producten waren aanwezig en in goede staat. De waterplanten groeien als kool, mijn vijver zal er snel top uitzien.
Veel keuze en goede webshop. Levering veel te laat en matige communicatie
JORNY verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
JORNY heeft de volgende resultaten bereikt:
Perfecte levering.
fijne duidelijke site, nette prijzen en snelle levering, Perfect
goed
Goede prijs, levering duurde wel heel lang
Minstens een correct bedrijf!!!!!!!!!!!!!!
Heel erg goed
Perfect product en snel in huis