Evy
- Verbeterpunten of tips
- Iets meer bescherming bij kwetsbare artikelen vb schuimballetjes etc
- Sterke punten
- Klantenservice, reageren en aanpakken van problemen
- Product of service:
- Melkzuurbacteriën Aquaforte
Goede service. Excellente dienst na verkoop
Alles in perfecte staat geleverd. Ook onmiddellijk respons bij een vraagje.
Seuper goed
Heb een Pondovac 5 gekocht, blijkt dat de meegeleverde slang 8 meter is ipv de beloofde 10 meter zoals op hun site stond. Er zijn slangen van 10 meter beschikbaar, want de verlengkabel die ik heb besteld is wel 10 meter. Dus ipv meedenken verschuilen ze zich achter de kleine lettertjes dat typefouten voorbehouden zijn en dat ik het artikel terug mag sturen. Maar ik wil gewoon het product dat ik dacht te kopen.
Vlotte en correcte levering van de producten.
Uitmuntende service! Na een probleem met de transporteur werd er onmiddellijk gereageerd en ontving ik al twee dagen later een nieuw product in perfecte staat. Zeer professioneel en betrouwbaar bedrijf – absoluut een aanrader! Hartelijk dank!”
Goede website en prijzen.
Top
Goede prijs voor goed materiaal.
Bestellen en leveren loopt steeds vlot en zonder problemen
Zeer goed
Beekloop Colorado
Twee producten besteld maar één ontvangen.Een mail gestuurd en een mail gekregen dat het geleverd is en verder hoor ik niks meer terwijl ik kan bewijzen dat er maar een product geleverd is,nog nooit zoiets meegemaakt.
Slechte communicatie over levertijden, informatie op de website klopte niet. Op navraag kreeg ik te horen dat product helemaal niet op voorraad was en vanuit de leverancier nog niet binnen was.
JORNY verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
JORNY heeft de volgende resultaten bereikt:
JORNY
Philipshoofjesweg 90
3247 XS Dirksland
Goede service. Excellente dienst na verkoop
Alles in perfecte staat geleverd. Ook onmiddellijk respons bij een vraagje.
Seuper goed
Vlotte en correcte levering van de producten.
Goede website en prijzen.
Top
Goede prijs voor goed materiaal.
Bestellen en leveren loopt steeds vlot en zonder problemen
Zeer goed