Jeroen
- Sterke punten
- Zeer goede klantenservice en goede prijzen!
- Product of service:
- Onderdelen uvc filter
Alles in prima staat ontvangen
Betrouwbaar
teleurstellend
Perfect
Zeer lang moeten wachten op levering (+30 dagen). Bleek fout te gaan bij bezorgfirma. Heel moeilijke communicatie bij Jorny. Na lang aandringen werd er een nieuwe levering voorzien door Jorny, die dan na 5 dagen werd geleverd.
Degelijk toestel, wel lange levertijden
Alles top zoals gewoonlijk 👍
Top, alles correct en snel geleverd
Bij de verzending werd de doos beschadigd en was door de verzender de doos met plakband dichtgekleefd. Er ontbrak een plastiekzakje met montagemateriaal. Per email dit gemeld aan Jorny. Binnen de 5 minuten reactie. Stukken werden meteen opgestuurd. Superservice .
Correct , goede info verzending
Top!
Correct verpakte levering
gewoon goed
JORNY verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
JORNY heeft de volgende resultaten bereikt:
JORNY