anonymous
Top, fantastisch resultaat
Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring bij VieDenta! Vanaf het moment dat ik binnenkwam, werd ik hartelijk ontvangen door het balieteam. De praktijk straalt rust en professionaliteit uit, met een moderne en hygiënische uitstraling. De tandarts nam ruim de tijd om mijn vragen te beantwoorden en alles duidelijk uit te leggen. Ik voelde me echt gehoord en op mijn gemak. Tijdens de behandeling werd ik stap voor stap geïnformeerd over wat er ging gebeuren, wat voor mij het verschil maakt. Een tandartsbezoek is voor veel mensen spannend, maar hier heb ik het vertrouwen dat ik in goede handen ben. Ik kan deze kliniek dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en betrokken tandarts!
Als gevolg van veelvuldig verhuizen, heb ik in mijn leven al een flink aantal tandartsen gehad in het binnen-en buitenland. En ondanks braaf poetsen en verzorgen, is er ook altijd iets aan mijn tanden. Daardoor ging ik altijd met veel schrik en beven naar tandarts...tot ik bij Viedentakwam!!! Zo fijn dat alle medewerkers begrip tonen en me zo ontzettend fijn en lief steunen!!! Ook nog nooit eerder meegemaakt dat er naderhand wordt gecheckt hoe het met me gaat en of alles in orde is... heel erg prettig!!
erg fijn
prettig - plezant - persoonlijk - prima - puik - pico bello
Everything was nice top clinic top team
Heel goed
Heel fijn
het is zeer geruststellend om van te voren te weten hoe het traject gaat lopen, wat je kan verwachten. Wat je nog niet kunt vermoeden is hoe goed het uiteindelijk is om weer te twee grootste hobbies te kunnen beoefenen! Uit eten en zelf koken! Je kan weer alles proeven en hebt geen boel plastic in je mond dat altijd in de weg zit.
Prettige sfeer en zeer kundig personeel
Heel goed.
Goed!
Prettig
Zeer positief, ben vriendelijk en rustig behandeld en er werd echt naar mij geluisterd.
VieDenta Kliniek verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
VieDenta Kliniek heeft de volgende resultaten bereikt:
VieDenta Kliniek
Herder Pasmansdreef 1
5688 HW Oirschot (Brabant)
Top, fantastisch resultaat
Prettig
VieDenta Kliniek heeft de volgende resultaten bereikt:
VieDenta Kliniek
Herder Pasmansdreef 1
5688 HW Oirschot (Brabant)