9.6 /10

checkbox97% beveelt VieDenta Kliniek aan!

Behandeling
Contact met medewerkers
Eerste online indruk

anonymous

prachtige locatie en fijne ontvangst.

Sander Janssen

Top, fantastisch resultaat

Antwoord VieDenta Kliniek

Heel erg bedankt voor jouw positieve review Sander! Wij zijn blij om te horen dat jij zo blij bent met het eindresultaat! Geniet van die mooie glimlach.

anonymous

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring bij VieDenta! Vanaf het moment dat ik binnenkwam, werd ik hartelijk ontvangen door het balieteam. De praktijk straalt rust en professionaliteit uit, met een moderne en hygiënische uitstraling. De tandarts nam ruim de tijd om mijn vragen te beantwoorden en alles duidelijk uit te leggen. Ik voelde me echt gehoord en op mijn gemak. Tijdens de behandeling werd ik stap voor stap geïnformeerd over wat er ging gebeuren, wat voor mij het verschil maakt. Een tandartsbezoek is voor veel mensen spannend, maar hier heb ik het vertrouwen dat ik in goede handen ben. Ik kan deze kliniek dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en betrokken tandarts!

Ga zo door!

Antwoord VieDenta Kliniek

Heel erg bedankt voor jouw mooie woorden en dat je deze positieve ervaring hebt gedeeld met ons en andere patiënten!

Esther Schepe

Als gevolg van veelvuldig verhuizen, heb ik in mijn leven al een flink aantal tandartsen gehad in het binnen-en buitenland. En ondanks braaf poetsen en verzorgen, is er ook altijd iets aan mijn tanden. Daardoor ging ik altijd met veel schrik en beven naar tandarts...tot ik bij Viedentakwam!!! Zo fijn dat alle medewerkers begrip tonen en me zo ontzettend fijn en lief steunen!!! Ook nog nooit eerder meegemaakt dat er naderhand wordt gecheckt hoe het met me gaat en of alles in orde is... heel erg prettig!!

Heb je nog tips voor ons?
nee....beter kan gewoon niet!!

Antwoord VieDenta Kliniek

Heel erg bedankt voor jouw positieve review Esther! Wij zijn ontzettend blij om te horen dat jij de behandelingen in onze kliniek zo prettig hebt ervaren!

erg fijn

nog niet

Antwoord VieDenta Kliniek

Heel erg bedankt voor deze mooi review!

Marjan

prettig - plezant - persoonlijk - prima - puik - pico bello

nee hoor, ben zeer tevreden en blij met mijn kronen

Antwoord VieDenta Kliniek

Hartelijk bedankt voor je mooie woorden Marjan!

Matus

Everything was nice top clinic top team

Continue with changing lives

Antwoord VieDenta Kliniek

Thank you so much for your kind words Matus!

Heel goed

no tips!

Antwoord VieDenta Kliniek

Heel erg bedankt voor deze mooie review!

Cindy van Zanten

Heel fijn

Antwoord VieDenta Kliniek

Hartelijk dank voor deze positieve review Cindy!

Carolus van Kesteren

het is zeer geruststellend om van te voren te weten hoe het traject gaat lopen, wat je kan verwachten. Wat je nog niet kunt vermoeden is hoe goed het uiteindelijk is om weer te twee grootste hobbies te kunnen beoefenen! Uit eten en zelf koken! Je kan weer alles proeven en hebt geen boel plastic in je mond dat altijd in de weg zit.

Heb je nog tips voor ons?
eigenlijk maar één tip: zet een ander kanaal op bij de TV in de wachtkamer. National Geographic of Nature channel. Die hedendaagse Nederlandse muziek spreekt me absoluut niet aan.

Antwoord VieDenta Kliniek

Wat een mooi compliment Carolus! Wat fijn dat je weer heerlijk uit eten kan en kan koken. Geniet ervan! Bedank voor de tip, wij zullen deze zeker meenemen.

Rene Bottenberg

Prettige sfeer en zeer kundig personeel

Op dit moment geen tips, alles was top

Antwoord VieDenta Kliniek

Hartelijk dank Rene voor deze goede review!

Jose van der Helm

Heel goed.

Ga zo door

Antwoord VieDenta Kliniek

Dankjewel Jose voor deze mooie review!

Goed!

A. Broms

Prettig

Antwoord VieDenta Kliniek

Bedankt voor jouw positieve review! Fijn dat je het als prettig hebt ervaren.

anonymous

Zeer positief, ben vriendelijk en rustig behandeld en er werd echt naar mij geluisterd.

ga vooral zo door

Antwoord VieDenta Kliniek

Hartelijk dank voor deze mooie review!

Geantwoord op

VieDenta Kliniek verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

VieDenta Kliniek heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.6/10
  • checkEerste review geschreven op 31 maart 2021

VieDenta Kliniek

Jouw leven, jouw lach! Bij VieDenta Kliniek staat jouw glimlach voorop. Onze specialisten helpen je graag aan een prachtig gebit en laten je weer genieten van het leven. We hebben alle disciplines in huis en we beschikken over een eigen tandtechnisch laboratorium en narcosecentrum. Hierdoor garanderen we je altijd persoonlijk maatwerk van hoge kwaliteit. Onze specialisten streven er niet alleen naar dat je een gezond gebit hebt, maar óók een mooi gebit.

Herder Pasmansdreef 1

5688 HW Oirschot (Brabant)

Behandeling
Contact met medewerkers
Eerste online indruk

anonymous

prachtige locatie en fijne ontvangst.

Sander Janssen

Top, fantastisch resultaat

Ga zo door!

Esther Schepe

Heb je nog tips voor ons?
nee....beter kan gewoon niet!!

erg fijn

nog niet

Antwoord VieDenta Kliniek

Heel erg bedankt voor deze mooi review!

Marjan

prettig - plezant - persoonlijk - prima - puik - pico bello

nee hoor, ben zeer tevreden en blij met mijn kronen

Antwoord VieDenta Kliniek

Hartelijk bedankt voor je mooie woorden Marjan!

Matus

Everything was nice top clinic top team

Continue with changing lives

Antwoord VieDenta Kliniek

Thank you so much for your kind words Matus!

Heel goed

no tips!

Antwoord VieDenta Kliniek

Heel erg bedankt voor deze mooie review!

Cindy van Zanten

Heel fijn

Antwoord VieDenta Kliniek

Hartelijk dank voor deze positieve review Cindy!

Carolus van Kesteren

Rene Bottenberg

Prettige sfeer en zeer kundig personeel

Op dit moment geen tips, alles was top

Antwoord VieDenta Kliniek

Hartelijk dank Rene voor deze goede review!

Jose van der Helm

Heel goed.

Ga zo door

Antwoord VieDenta Kliniek

Dankjewel Jose voor deze mooie review!

Goed!

A. Broms

Prettig

Antwoord VieDenta Kliniek

Bedankt voor jouw positieve review! Fijn dat je het als prettig hebt ervaren.

ga vooral zo door

Antwoord VieDenta Kliniek

Hartelijk dank voor deze mooie review!

VieDenta Kliniek heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.6/10
  • checkEerste review geschreven op 31 maart 2021

Herder Pasmansdreef 1

5688 HW Oirschot (Brabant)