Chris van der Grift
- Verbeterpunten of tips
- Geen
- Sterke punten
- Keuze tussen ‘basic’ en ‘premium’ power adapters is top!
- Product of service:
- Laptop power adapter
Prima ervaring. Snel verstuurd en goed verpakt.
Na het ingeven van de gezocht voedings adapter kreeg i een overvloed aan info, maar niet eact wat ik zocht. Toen de dichtstbijzijnde geselecteerd. Deze functioneert inmiddels naar wens
Betrouwbaar en sneller
Bij vragen zeer goed geholpen. Producten zijn goed. Levering in 1 dag. Kortom top bedrijf!
Heb een vervangende accu besteld voor mijn Dell Laptop en deze past perfect en accu capaciteit is nu super.
Super correcte snelle afhandeling van mijn bestelling
Makkelijke duidelijke manier van bestellen, goede omschrijving. Snelle levering.
prima webshop en prima klantenservice
uitstekend bedrijf, geven goede adviezen.
Prima gegaan
Goed product, snelle levering en up to date communicatie inzake leveringstijd.
Prima ervaring.
snelle levering
Adapter besteld.
Snelle levering en supergoed verpakt
Viadennis.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Viadennis.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Betrouwbaar en sneller
Super correcte snelle afhandeling van mijn bestelling
prima webshop en prima klantenservice
uitstekend bedrijf, geven goede adviezen.
Prima gegaan
Goed product, snelle levering en up to date communicatie inzake leveringstijd.
Prima ervaring.
snelle levering