E. de Marie-Messink
- Sterke punten
- Snel, vriendelijk en netjes.
- Verbeterpunten of tips
Snel en duidelijk
artikel is goed en werkt
Snelle levering, juiste batterij, goed product en redelijke prijs
Ruim assortiment en snelle levering
Zeer toegankelijk, reageert supersnel.
Wat een geweldige service. Er was iet misgegaan met een bestelling van een toetsenbord. Na 1 telefoontje zeer adequaat opgelost volgende dag al in huis. Daarna nog een telefoontje gehad of alles goed is gegaan. Hier kunnen veel internetbedrijven een voorbeeld aan nemen. Kortom geweldige service en de onderdelen zijn heel betaalbaar. Ga zo door
Het toetsenbord werd snel geleverd. De afwerking ervan wijkt ligt af van het origineel, echter is dit te verklaren aangezien het een aftermarket is van een ander merk.
Uitstekende producten tegen heel schappelijke prijs!
Voor mijn Lenovo laptop een merkloze accu gekocht bij ViaDennis. Snel geleverd, echter de accu beviel niet. Langzaam opladen en laptop viel uit als de accucapaciteit ergens tussen de 30% en 20% was. Na c.a. twee weken een mail gestuurd en ik kon de merkloze accu retourneten en gelijk een nieuwe - en nu een originele - Lenovo accu besteld. Snel afgehandeld en vlot mijn geld voor de merkloze accu terug gehad. ViaDennis reageert vlot en handelt netjes en vlot conform afspraak. Prima service en zeker aan te bevelen voor een volgende keer.
Snelle service
Viadennis.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Viadennis.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Aanrader
Goed product en snel geleverd
Snel en duidelijk
artikel is goed en werkt
Snelle levering, juiste batterij, goed product en redelijke prijs
Ruim assortiment en snelle levering
Zeer toegankelijk, reageert supersnel.
Uitstekende producten tegen heel schappelijke prijs!
Snelle service
Viadennis.nl heeft de volgende resultaten bereikt: