anonymous
Fijne begrijpelijke lessen.
De training verliep enigszins chaotisch doordat de lesstof niet in de volgorde van het bijbehorende boek werd behandeld. Hoewel de trainer aangaf dat het niet nodig was om het boek vooraf door te nemen, had dit achteraf gezien juist een meerwaarde kunnen bieden. Door de stof vooraf te bestuderen, hadden er tijdens de training meer verdiepende vragen gesteld kunnen worden in plaats van dat de inhoud grotendeels nog doorlopen moest worden. Daarnaast was de kwaliteit van de examenvragen van het EXIN-examen voor verbetering vatbaar. Sommige vragen waren op meerdere manieren te interpreteren, wat leidde tot onduidelijkheid over welk antwoord als correct werd beschouwd. In mijn optiek dienen examenvragen juist helder te toetsen of een kandidaat de leerstof beheerst en deze correct kan toepassen. Door de onduidelijke formulering kwam dit onvoldoende tot uiting.
De training bij ons is heel goed gegeven. Ruimte voor discussie, doorvragen en praktisch. Wat ik persoonlijk fijn had gevonden als we de opdrachten (gereedschappen) met een eigen casus hadden kunnen uitwerken. De opdrachten zijn zeer waardevol, maar dan heb je er ook gelijk iets aan.
Trainer (Henry): hele fijne trainer! Boek: op zich fijn leesbaar, maar bevat heel veel tools, termen en informatie zonder duidelijke structuur. Die zit er wel in maar duurde wel even voor ik die door had. Examen: ik heb een sterretje minder gegeven omdat ik het examen waardeloos vond (wel net aan geslaagd) dit was niet representatief aan geleerde stof, de vraagstelling had niks te maken of je de stof beheerst maar maakte het onnodig frustrerend en naar mijn idee ook meerdere antwoorden mogelijk (las ik al terug in reviews) het proefexamen en proefvragen waren echt heel anders opgezet. En daarbij erg vervelend dat ik niet kan zien welke ik nu fout had, want ik heb wel echt mijn twijfels bij de antwoordmogelijkheden van aantal vragen en ter lering zou ik het ook fijn vinden om te zien welke ik fout had.
De training Pragmatisch Procesmanagement vond ik een waardevolle, leerzame en inspirerende training. De trainer kan het heel goed overbrengen, ik vind het een prettige mens om training van te krijgen.
Redelijk
Het is een pittige training met veel theorie en veel opdrachten uit de praktijk. Het is belangrijk te beseffen dat je de theorie moet kunnen toepassen.
Inhoudelijk zeer interessant en prettige kundige trainer. Top!
Was een prettige training! Veel geleerd. Boek vind ik persoonlijk heel chaotisch en veel moeilijke woorden in staan.
Geeft goed inzicht
Leuke en leerzame training, had voor mij wel iets meer tijd tussen de contactmomenten mogen zitten. 5weken aaneengesloten is behoorlijk pittig i.s.m. je dagelijkse routine en het lees/leerwerk. Alles om de training heen was top geregeld, leuke enthousiaste trainer.
Leerzaam
VFB verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
VFB heeft de volgende resultaten bereikt:
Fijne begrijpelijke lessen.
Redelijk
Inhoudelijk zeer interessant en prettige kundige trainer. Top!
Geeft goed inzicht
Leerzaam