Tim/Siza
Viel me tegen helaas
96% beveelt VFB - Slimmer functioneel beheer aan!
96% beveelt VFB - Slimmer functioneel beheer aan!
Viel me tegen helaas
Kennisdag was deels erg interessant, vooral de plenaire sprekers. Presentatie over AI (Dick) was echt niet goed, weinig inhoud en saai gebracht. Idee voor toekomstige plenaire spreker: Danielle Braun
Zeer leerzaam, een must voor FB
Praktijkgerichte vakopleiding met direct bruikbare tips en tricks. In de trainingen is een mooie afwisseling van theorie en praktijk. De stof in het boek is begrijpelijk met veel visuele ondersteuning.
Interessante, praktijkgerichte training die ik zeker zou aanraden aan andere functioneel beheerders.
Positief, weten waar ze mee bezig zijn.
Praktische training, goede trainer en sprekende praktijkvoorbeelden.
Heel goed
Verhelderend
Geweldige training gehad van Rob! Veel geleerd en ook veel mooie tools gekregen!
Interessante en interactieve training
Waardevolle training voor iedere Functioneel Beheerder!
Goede training
Zeer praktijk gerichte training
Veel eigen praktijksituaties in groepsverband besproken, waarbij we verschillende methodes uit het boek konden toepassen. Heel leerzaam, omdat ik hierdoor weet wat wel en wat niet toepasbaar is in mijn organisatie. Zeker een aanrader!
VFB - Slimmer functioneel beheer verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
VFB - Slimmer functioneel beheer heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer leerzaam, een must voor FB
Positief, weten waar ze mee bezig zijn.
Praktische training, goede trainer en sprekende praktijkvoorbeelden.
Heel goed
Verhelderend
Interessante en interactieve training
Waardevolle training voor iedere Functioneel Beheerder!
Goede training
Zeer praktijk gerichte training