partikul
ik ws boos geworden na ik achter was gekomen dat mijn oldtimer verzekering verzamelings pakket was beindig na meer dan 35 jaar trouwe klant te zijn geweest , om een mis verstand tussen mij en de politie!die een bedrag van 400 euros door sturde naar de verzekering en die werd naar mij gestuurd, ik vond belachelijk omdat dit geval niet onder de polis voorwarden in mijn ogen stond en ik eingelijk t niet wou vergoeden , maar weet dat ik r niet onderuit zal waarscheinelijk komen diverden keren praten hebt geen goede redultaat op gebracht dus heb ik nu besloten om toch jullie in delen te gaan betalen, wat is t minimum wat ik maandelijks moet u betalen of voldoenen?? maar wil wel dat mijn motoren weer in de zelfde situaties terecht komen als voor deze probleem zich speelde dus in de verzamel pakket nog maals sorry voor mijn boze reactie op schrift, tuurlijk zou ik dit bedrijf aan mijn motor club brothers aanbevelen wat ik al diversen keren met sucsses hebt gedaan hier wil graag t bij laten en hopen snel van u tw horen om te betalings van de berger te voldoenen met mijn vriendelijke groeten Elias Jansen !nicolaas de roever straat 24 huis 1093 kk Amsterdam, tel nr 0682429210
- Product of service:
- jaarlijks verzamelolftimers verzekering