Fam. Walstra
Wij hebben onze complete woon- en eetkamer bij Vesta gekocht en zijn ontzettend blij met het eindresultaat! Een bijzonder compliment aan Nanno, de verkoper die ons heeft geholpen. Hij is ontzettend kundig, vriendelijk en betrokken. Niets was hem te veel. Hij is meerdere keren bij ons thuis geweest om mee te denken en advies te geven. Hij begreep precies wat onze wensen waren en dacht actief mee over oplossingen en mogelijkheden. Wat wij vooral bijzonder vonden, was zijn toegankelijkheid en gezelligheid. Waar we bij andere winkels soms niet eens werden begroet of aangesproken, begroette Nanno ons direct en nam hij echt de tijd om te ontdekken waarvoor we kwamen en hoe hij ons het beste kon helpen. Vanaf dat moment stond hij altijd voor ons klaar, zowel via de app als op locatie, zelfs op zijn vrije dagen. Zijn toewijding en passie voor zijn vak zijn echt noemenswaardig en dat is absoluut terug te zien in ons interieur! Ook Simone van de gordijnafdeling verdient een bijzonder compliment. Zij is bij ons thuis geweest om advies te geven en de maten op te nemen. Simone was ontzettend vriendelijk, behulpzaam en correct. Daarnaast is zij een ontzettend prettig persoon om mee te werken. Ze dacht goed met ons mee en heeft ons gedurende het hele proces uitstekend geholpen. Wij zijn ontzettend blij en trots op het resultaat en op wat Nanno en Simone voor ons hebben betekend. De prachtige meubels van hoge kwaliteit hebben geleid tot een tijdloos, sfeervol en elegant interieur waar we iedere dag van genieten. Ook een groot compliment voor de heren die onze meubels hebben afgeleverd. Ontzettend netjes en fatsoenlijk. Alles is keurig verzorgd en geplaatst. En ook de mannen die de gordijnen hebben opgehangen verdienen een compliment. Niets op aan te merken: netjes gewerkt en echte vakmensen! Kortom: een geweldige ervaring met Vesta, van advies tot levering en montage. Nogmaals hartelijk dank aan iedereen die hieraan heeft bijgedragen!
- Verbeterpunten of tips
- n.v.t.
- Sterke punten
- Klant vriendelijkheid, afspraken nakomen, behulpzaamheid.
- Aangekocht product
- complete woonkamer en eetkamer inboedel