Peter
- Sterke punten
- Hadden dag erop direct gebeld met extra vraag. Top
- Aangekochte producten:
- afvoer systeem
100% beveelt Verwarming Shop Online (VSO) aan!
100% beveelt Verwarming Shop Online (VSO) aan!
heel tevreden
Heel positief. Snelle service. En er was zowaar EEN MENS die me opbelde en enkele eenvoudige maar nuttige vragen stelde. Top!
Zeer goed, alles voor mijn renovatie besteld bij VSO
Goede producten en snel geleverd
Zeer goed
vlotte communicatie en goed advies!
Superleuk
Perfecte service
Rima
Goed en snel
J'ai commandé des pièces pour une installation filtre Cintropur. Les piecès sont conformes. Bon prix et la rapidité de livraison est excellente. J'ai recu mon colis en moins de 24h alors que j'habite à 220 Km du magasin physique. De plus le SAV est top, j'ai oublié de commander une piece, j'ai pu la commander et rajouter dans mon coli avant que celui-ci ne parte. Très réactif et la personne au bout de téléphone très agréable. Je recommande vivement de commander vos chauffages, sanitaires et autres là bas !
Heel vriendelijke en vlotte service! We vergaten iets toe te voegen bij onze oorspronkelijke bestelling. We werden vlot geholpen om het toch nog mee geleverd te krijgen.
Na +1 week levering nog niet ontvangen
Verwarming Shop Online (VSO) verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Verwarming Shop Online (VSO) heeft de volgende resultaten bereikt:
Verwarming Shop Online (VSO)
Leuvensesteenweg 412
2812 Muizen ( Belgie)
Zeer goed, alles voor mijn renovatie besteld bij VSO
Goede producten en snel geleverd
Zeer goed
vlotte communicatie en goed advies!
Superleuk
Perfecte service
Rima
Goed en snel
Na +1 week levering nog niet ontvangen
Verwarming Shop Online (VSO) heeft de volgende resultaten bereikt:
Verwarming Shop Online (VSO)
Leuvensesteenweg 412
2812 Muizen ( Belgie)