Correct en betrouwbaar, goed resultaat op korte termijn.
Wat zijn volgens u de sterke punten van Vertaalbureau Perfect?
Ik kreeg wat ik verwachtte van een vertaalbureau.
Hiervoor was het contact te summier.
Ik kreeg wat ik verwachtte van een vertaalbureau.
Hiervoor was het contact te summier.
Aanvraag online
Duidelijk en snelle afhandeling
Kan geen website vinden, kontaktgegevens via facebook gevonden
Snel en vriendelijk contact en super vertalingen.
Wat fijn om te horen dat jullie onze vertaalservice zo positief waarderen. We kijken er erg naar uit om jullie weer van dienst te mogen zijn.
Team Vertaalbureau Perfect
Communicatie, snelheid en afhandeling
NVT
Bedankt voor deze positieve feedback. Fijn om te horen dat jullie onze vertaalservice zo waarderen.
We staan bij een volgende vertaling graag weer voor jullie klaar!
Met vriendelijke...
korrekt, efficient, snel, vakkundig, vriendelijk
Wat fijn dat je tevreden bent over onze vertaalservice. We staan bij een volgende vertaling graag weer voor je klaar!
Team Vertaalbureau Perfect
De snelheid van alles. Van offerte tot de vertaling
Bedankt voor deze 'Perfecte' review :) !
Snelheid en stiptheid
Bedankt voor deze positieve feedback en beoordeling! Wat fijn dat jullie onze snelle reactie, offerte én de uitvoering zo waarderen.
We staan bij een volgende vertaling graag weer voor jullie...
Zie ervaring
Bedankt voor deze positieve feedback en beoordeling! Wat fijn dat jullie onze (vertaal)service zo positief waarderen.
We staan bij een volgende vertaling graag weer voor jullie klaar!
Met...
de snelheid, van offerteaanvraag en goedkeuring tot de vertaling zelf.
De kwaliteit van de vertalingen verschilt nog al. Je merkt dat de ene vertaler meer affiniteit heeft met de stof dan de ander. Soms krijg je een vrij letterlijke, ongeïnspireerde vertaling. Het is...
Wat fijn dat jullie tevreden zijn over onze vertaalservice. We pakken jullie waardevolle feedback intern op om jullie bij een volgende vertaling nog beter van dienst te zijn.