Beste mevrouw Laetitia de Boer
- Sterke punten
- Snelle verzending en leuke korting!
98% beveelt Versteeglichtstudio.nl aan!
Top
Goed , vooraf en achteraf persoonlijk, vriendelijk, contact gehad om vragen te beantwoorden . Binnen een paar dagen zeer goed verpakte lampen ontvangen voor een mooie prijs .
Veel keuze en snelle levering
Snelle levering van een mooie lamp
Lamp van kartell besteld via de website deze is keurig door het bedrijf zelf afgeleverd en in elkaar gezet
Snelle en vlotte aankoop
Komt vertrouwd en duidelijk over . Goed afleesbare site . Hele mooi lampen etc. in de collectie. Hele mooie merken .
zeer prettig
Erg goed. Doet wat beloofd en snel.
uitstekend
Goede ervaring. Wel wat verbeterpunten
Prettig
Snelle levering, mooie lamp.
Prima geholpen bij aankoop vloerlamp. Uit infromatie op website werd niet duidelijk of de lamp ook leverbaar was in zwart. Na telefonisch contact werd dit uitgezocht en werd ik de volgende dag teruggebeld.
Versteeglichtstudio.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Versteeglichtstudio.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Veel keuze en snelle levering
Snelle levering van een mooie lamp
Snelle en vlotte aankoop
zeer prettig
Erg goed. Doet wat beloofd en snel.
uitstekend
Goede ervaring. Wel wat verbeterpunten
Prettig
Snelle levering, mooie lamp.
Versteeglichtstudio.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Versteeglichtstudio.nl