R Timmer
Gemakkelijk en goed
Goede service , meedenkend , Goede communicatie
heel overzichtelijke website
Het aanklikken van de postcode gebieden is lastig
Snelle en duidelijke offerte na aanvraag.
Maken van selecties is kinderlijk eenvoudig en filteren op doelgroep een waardevolle toevoeging aan het proces. Proces leent zich iets minder voor afwijkende wensen, maar dat is niet meer dan logisch voor een standaard proces. Invullen van een alternatief afleveradres, anders dan het factuuradres, voor extra exemplaren zou een goede aanvulling zijn. Bij het plaatsen van een volgende bestelling die afwijkt van de standaard, kies ik de volgende keer wel voor een alternatieve methode, want dit kostte mij wel redelijk veel tijd.
Verspreiden.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Verspreiden.com heeft de volgende resultaten bereikt:
Gemakkelijk en goed
Goede service , meedenkend , Goede communicatie
heel overzichtelijke website
Het aanklikken van de postcode gebieden is lastig
Snelle en duidelijke offerte na aanvraag.
Verspreiden.com heeft de volgende resultaten bereikt:
Verspreiden.com