8.6 /10

checkbox92% beveelt Verspreiden.com aan!

Sportbedrijf Lelystad

We zijn nog in afwachting van het eindproduct maar de voorbereiding verloopt positief

Petra

Huis-aan-huis verspreiding flyer

The Tree Company

Bestelling verspreiden en drukwerk

Carolien

De bestelling verliep heel soepel. De website was duidelijk, het bestellen ging makkelijk en ik werd goed op de hoogte gehouden van de levering.

OBB

Ervaring met het lastminute printen en verspreiden van flyers.

WOODcom

Goed!

WelThuis

Zeer positief

Nick

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Afgewezen zonder reden

Antwoord Verspreiden.com

Deze opdracht is afgewezen omdat we geen uitingen verzorgen in de categorie 'erotiek'. Dat is mondeling toegelicht. De opdracht is daarmee niet zonder reden afgewezen.

Geantwoord op

M. Peels

Makkelijk

Marten

Trainews Media, topbedrijf

SterSterSterHalve sterLege ster

Communicatie met het bedrijf was top. Daniël heeft de vele vragen die ik had beantwoord. De ervaring met het online platform om te bestellen was echter zeer moeizaam. Meerdere keren bleef het platform hangen, meerdere keren moest ik opnieuw opstarten.

Pedicurepraktijk Kattendijke

Positieve ervaring

Omare uitvaartzorg

Flyers besteld. Goede snelle communicatie en goede kwaliteit

ISOenergy

zaVie (instelling, dus geen geslacht)

Order voor drukken en verspreiden van een flyer

Verspreiden.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Verspreiden.com heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10
  • checkEerste review geschreven op 8 januari 2013

Verspreiden.com

Trainews Media helpt organisaties en ondernemers aan lokale zichtbaarheid. Offline en online. Zo zorgen we dat jij succesvol kunt ondernemen. Je kunt bij ons terecht voor een effectieve huis-aan-huisverspreiding, een mooie online bannercampagne en een persoonlijke direct-mail. Wil je een eigen magazine of krant uitgeven of heb je een nieuwe huisstijl nodig? Onze studio staat klaar!

Paardenmarkt 3

The Tree Company

Bestelling verspreiden en drukwerk

Carolien

OBB

Ervaring met het lastminute printen en verspreiden van flyers.

WOODcom

Positieve ervaring

Omare uitvaartzorg

Flyers besteld. Goede snelle communicatie en goede kwaliteit

ISOenergy

zaVie (instelling, dus geen geslacht)

Order voor drukken en verspreiden van een flyer

Verspreiden.com heeft de volgende resultaten bereikt: