DONEO'S
- Verbeterpunten of tips
- Geen.
- Welk artikel mist je nog?
- Geen
Ondermaats
het zit zo het is haat liefde ! Het geleverd product is ok maar de dienst kan stukken beter
Weken geleden besteld maar niets ontvangen. Al 2 keer vertraagd.
niet zo goed
Zeer goede service
In eerste instantie matig door tekort aan communicatie, na een belletje voorbeeldig en snel opgelost
Wisselende ervaring
Snelle praktische mensen. Altijd persoonlijk
Slecht, voor 17:00 volgende dag leveren geldt niet voor hele orders maar slechts voor deelleveren. Zelfs als er op de website staat dat alles voorradig is. Dit is al de derde keer op rij dat ik moet vragen waar de overige spullen blijven. Op mijn mail van 8 september heb ik nog geen antwoord mogen ontvangen
Super snel
Snelle levering, regelmatig updates mbt leveren van mijn bestelling
Niet zo goed helaas
perfekt
Ik had op dinsdag een bestelling geplaatst. Volgens de website was het product op voorraad en er was zelfs nog plek om het de volgende dag door een transporteur te laten bezorgen. Toen ik woensdag aan het einde van de middag via de chat vroeg hoe laat ik mijn bestelling kon verwachten, bleek dat deze helaas nog niet was ingepakt. De volgende dag ontving ik een nette mail met excuses en de uitleg dat het product toch niet meer op voorraad was. Ze boden mij meteen een grotere maat aan, zonder dat ik hiervoor hoefde bij te betalen. De mail was helaas in mijn spam terechtgekomen, waardoor ik hem pas die middag zag. Toen ik akkoord gaf, kreeg ik vrij snel reactie dat ook de aangeboden grotere maat inmiddels was uitverkocht. Ze kwamen vervolgens opnieuw met een oplossing en boden nóg een maat groter aan, wederom zonder extra kosten. En vandaag is deze uiteindelijk bezorgd! Hoewel het natuurlijk jammer was dat het bestelde product niet op voorraad bleek te zijn, vind ik vooral de manier waarop VerpakkingenXL dit heeft opgelost echt ontzettend goed. Ze hebben steeds meegedacht, snel gereageerd en uiteindelijk een veel groter product geleverd zonder dat ik daarvoor hoefde bij te betalen. Super goede service en een compliment voor de manier waarop jullie dit hebben opgelost! Dit is precies hoe klantenservice wat mij betreft hoort te zijn. 😊
VerpakkingenXL verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
VerpakkingenXL heeft de volgende resultaten bereikt:
VerpakkingenXL
Marssteden 104
7547 TD Enschede
Ondermaats
Weken geleden besteld maar niets ontvangen. Al 2 keer vertraagd.
niet zo goed
Zeer goede service