B.O.M.A. Retail C.V.
- Verbeterpunten of tips
- Goed aangeven wanneer geleverd wordt.
Gewoon Goed
Prima prijs/kwaliteitsverhouding
Algemeen goed
retour formulier aangevraagd maar na 9 dagen nog niets ontvangen
Goed maar geen snelle levering helaas en wat ik dan bestel is pas in. 2027 weer leverbaar misschien beter vermelden
Slecht
Geen mening..
Slechte klantenservice!
Mijn ervaring met dit bedrijf is helaas teleurstellend. Ik heb mijn bestelling tot op heden nog steeds niet ontvangen, ondanks meerdere contactmomenten. Op mijn verzoek om de bestelling opnieuw te versturen of mijn geld terug te storten, is geen passende oplossing gevolgd. Inmiddels zijn we weken verder en heb ik de verpakkingen nog steeds niet in huis. Ik had meer duidelijkheid, opvolging en klantgerichtheid verwacht. Op basis van mijn huidige ervaring ben ik dan ook niet tevreden over de afhandeling van mijn bestelling.
Geen goede ervaring, informatie klopt niet.
precies zoals verwacht, ik bestel wat jullie sturen het op
zeer goeie ervaring ik ben goed gfeholpen
Top
Slecht, na 10 dagen nog steeds geen levering, geen melding, geen antwoord op mijn mails, als je belt , gaan ze het bekijken, of verzenden, en tenslotte adviseren ze mij om de bestelling te annuleren, zonder ooit een reden te hebben gegeven...
VerpakkingenXL verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
VerpakkingenXL heeft de volgende resultaten bereikt:
retour formulier aangevraagd maar na 9 dagen nog niets ontvangen
Slecht
Geen mening..
Slechte klantenservice!
Geen goede ervaring, informatie klopt niet.
precies zoals verwacht, ik bestel wat jullie sturen het op
zeer goeie ervaring ik ben goed gfeholpen