8.3 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox87% beveelt VerpakkingenXL aan!

8.2/10

Sandra

Snelle levering en goed product.

Amber

Niet zo goed, bestel 2 geschenkdozen waarvan de verzending 17(?!) euro zou kosten, maar dacht het zal wel. Krijg vervolgens 1 doos beschadigd aangeleverd (voor 17 euro verzending verwacht je toch wel dat dat rustig gebeurd). Maar goed kan gebeuren. Vervolgens stuur ik hun een mailtje om het aan te geven en krijg vervolgens nooit reactie. Heel jammer dit

Fijn klantcontact

Top

Gill

Die is goed

Antwoord VerpakkingenXL

Bedankt voor je mooie woorden! 🎉 We zijn blij dat we konden helpen en staan de volgende keer weer voor je klaar.

Trudy van Leeuwen

Super Geweldig

Antwoord VerpakkingenXL

Super dat je zo tevreden bent! 🙌 Daar doen we het voor. Graag tot een volgende bestelling.

Duikcentrum Eindhoven

SterSterSterLege sterLege ster

Helaas worden niet alle beloften nagekomen. Producten voldoen echter wel uitstekend

Beloften nakomen mbt het toezenden van promo pakket
Het promotiepakketr

Antwoord VerpakkingenXL

Goedemorgen Duikcentrum Eindhoven, Dank voor jullie review! Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn met de artikelen. Vervelend om te horen dat ons promotiepakket nog niet is ontvangen. Bedoel je hiermee onze samplebox? Dan gaan wij deze uiteraard opnieuw naar jullie verzenden. De samplebox verzend ik vandaag naar het bij ons bekende adres. Fijn weekend!

Rob Stam

Positief

Op de site staan artikelen die niet leverbaar zijn, zorg dat deze zijn aangegeven als niet op voorraad of niet meer leverbaar, voorkomt teleurstelling.

Antwoord VerpakkingenXL

Bedankt voor je feedback en de mooie scores! 😊 We nemen je tip over niet-levérbare artikelen zeker mee, zodat dit in de toekomst duidelijker wordt aangegeven. Fijn om te horen dat je ons zou aanbevelen!

Empsen & Zn

Ontbrekende bestelling nog altijd niet gekregen ondanks mail-verkeer

zie mails

Bakker

SterSterLege sterLege sterLege ster

Helaas moet je bij dit bedrijf er zelf achteraan. Heb op 25 september besteld. Online stond product op voorraad. Bleek niet het geval. Toen zou levering 2 okt zijn, toen 8 okt en helaas op 10 okt heb ik mijn product nog steeds niet ontvangen en wordt ik ook niet op de hoogte gesteld van de status.

Tussenleggers 20x30cm
Een klant beter en sneller op de hoogte brengen en zorgen dat de webwinkel accuraat is met de voorraad.

Oleksandr

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Het artikel is besteld en betaald, maar na drie weken nog steeds niet aangekomen. Ik raad het af.

Antwoord VerpakkingenXL

Dag Oleksandr, De verwerking van jouw bestelling is inderdaad niet soepel verlopen. Dit is onze fout geweest. Nogmaals onze excuses hiervoor. Om dit op te lossen hebben wij al een aantal keren geprobeerd te bellen op het bij ons bekende telefoonnummer. Echter zonder gehoor. Ik heb je een e-mail sturen om het samen op te lossen, maar je mag ons uiteraard ook even bellen. Dit kan op: 053 573 84 56.

Geantwoord op

VerpakkingenXL verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

VerpakkingenXL heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.3/10
  • checkEerste review geschreven op 2 juni 2014

VerpakkingenXL

VerpakkingenXL.nl is met meer dan 1.000 verschillende artikelen dé specialist voor al jouw verpakkingsmaterialen. Of het nu gaat om brievenbusdoosjes, enveloppen of noppenfolie, alles wordt vanuit voorraad binnen 24 uur geleverd. Bekijk onze reviews hier.

Marssteden 104

7547 TD Enschede

8.2/10

Sandra

Snelle levering en goed product.

Amber

Fijn klantcontact