Andy
Alles netjes en op tijd geleverd
Heel goed
Uitstekend
Goede verpakkingen voor een prima prijs. Ook de klantenservice is goed. Echter regelmatig een order geplaatst van producten die op voorraad staan, welke achteraf niet op voorraad bleken te zijn.
Werken snel en efficient
Prima service. De maat van mijn noppenfolie was niet aanwezig. Zonder extra kosten kon ik deze omruilen. Wel jammer dat ik zelf hierover contact moest opnemen.
Super snelle levering en goede service. Alles netjes verpakt en precies zoals besteld. Echt top!
Voor mijn bedrijf bestel ik hier vaker verpakkingen. Worden altijd keurig snel en kwalitatief goed geleverd!
Slecht
Meh
Ik ben het grondig beu dat webshops bij een product zetten vóór 23u59 besteld, morgen geleverd. Dat als ik iets dringend nodig heb, ik mijn keuze van webshop daarvan laat afhangen en dan alsnog een week later dat product niet ontvangen heb. In mijn ogen is dit gewoon een verkooptruc en grove leugen.
goed bereikbaar
Wij hebben een goede ervaring met VerpakkingenXL.
VerpakkingenXL verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
VerpakkingenXL heeft de volgende resultaten bereikt:
Werken snel en efficient
Slecht
Meh
goed bereikbaar
Wij hebben een goede ervaring met VerpakkingenXL.
VerpakkingenXL heeft de volgende resultaten bereikt:
VerpakkingenXL