8.8 /10

checkbox95% beveelt VerlichtingNL aan!

Communicatie
Kwaliteit
Prijs

Gerrit Mannebeek

Heb 1 x een lamp gekocht

Antwoord VerlichtingNL

Beste Gerrit, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en het vertrouwen in VerlichtingNL! Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze communicatie, levertijd en de kwaliteit van de lamp. Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team VerlichtingNL

J Dekker

Snelle levering en goed ingepakt

Antwoord VerlichtingNL

Goedemiddag Dekker, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering snel was en alles goed verpakt is aangekomen. Veel plezier met je aankoop! Team VerlichtingNL

Sjaak Schuurhuis

Antwoord VerlichtingNL

Goedemiddag Sjaak, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles goed is verlopen. Graag tot een volgende keer! Team VerlichtingNL

coby westenburg

Snelle levering, heel goed verpakt , voldoet aan mijn verwachting

Antwoord VerlichtingNL

Goedemiddag Coby, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering snel was, alles goed verpakt is aangekomen en alles aan je verwachting voldoet. Veel plezier ermee! We helpen je graag een volgende keer weer! Team VerlichtingNL

Henk Hoeve

het eerst iets besteld

Antwoord VerlichtingNL

Goedemiddag Henk, Bedankt voor je review! Fijn dat je je eerste bestelling bij ons hebt geplaatst. We helpen je graag weer een volgende keer! Team VerlichtingNL

A.

keurige en snelle levering!

Antwoord VerlichtingNL

Goedemiddag, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering keurig en snel is verlopen. Veel plezier met je aankoop! Team VerlichtingNL

Helen Bos

uitstekend, klantvriendelijk, goede service

Antwoord VerlichtingNL

Goedemiddag Helen, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze service als uitstekend en klantvriendelijk hebt ervaren. Graag tot een volgende keer! Team VerlichtingNL

Doorvon

Prima Service

Antwoord VerlichtingNL

Goedemiddag, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer! Team VerlichtingNL

JT

We hadden halogeenlampen nodig en deze blijken niet meer standaard verkrijgbaar. Zo kwamen we bij VerlichtingNL terecht. Tegen een hele scherpe prijs konden we ze hier kopen. De levering was goed en super snel. Op zondagmiddag besteld en de volgende dag al in huis. Wij zijn er blij mee.

Antwoord VerlichtingNL

Goedemiddag, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je bij ons de halogeenlampen hebt kunnen vinden die je zocht en dat alles snel en goed is geleverd. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer! Team VerlichtingNL

A.P.J. de Smit

SterSterSterSterLege ster

Makkelijke site, supersnelle levering. Een minpuntje, bijbetaling voor kleine bestelling, je krijgt eigenlijk een boete omdat het eerder geleverde artikel veel te vroeg stuk gaat en je dit weer moet bestellen!

Antwoord VerlichtingNL

Goedemiddag, Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat de website makkelijk is en de levering snel was. We begrijpen je punt over de bijbetaling bij een kleine bestelling en dat dit vervelend voelt in deze situatie. We nemen je feedback graag serieus, dus zou je hier misschien nog het een en ander over toe kunnen/willen lichten? Team VerlichtingNL

W Van den Heuvel

Makkelijk via internet te bestellen

Antwoord VerlichtingNL

Goedemiddag Willem, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het bestellen via onze website makkelijk is verlopen. Graag tot een volgende keer! Team VerlichtingNL

Ans

Goede service, snelle levering!

Antwoord VerlichtingNL

Goedemiddag Ans, Bedankt voor je review en de mooie 10/10! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en de snelle levering. Graag tot een volgende keer! Team VerlichtingNL

Herman Dik

SterSterSterHalve sterLege ster

Antwoord VerlichtingNL

Goedemiddag Herman, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles goed is verlopen. Als je in de toekomst weer iets nodig hebt, staan we natuurlijk graag voor je klaar. Team VerlichtingNL

Johan Wastenecker

Prima service, goed geholpen om naar een oplossing te komen.

Antwoord VerlichtingNL

Goedemiddag Johan, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je onze service als prima hebt ervaren en dat we je goed hebben kunnen helpen met het vinden van een oplossing. Daar doen we het voor! Als we je in de toekomst opnieuw kunnen ondersteunen, staan we graag voor je klaar. Team VerlichtingNL

MM

Positief

Antwoord VerlichtingNL

Goedemiddag, Dank voor je 10/10 review! Als je in de toekomst nog vragen hebt of iets nodig hebt, helpen we je graag verder! Team VerlichtingNL

Geantwoord op

VerlichtingNL verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

VerlichtingNL heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 15 januari 2019

VerlichtingNL

Verlichting kopen is nog nooit zo eenvoudig geweest als bij VerlichtingNL. Dankzij het uitgebreide assortiment kan VerlichtingNL meerdere klantgroepen bedienen en voorzien van de juiste verlichting voor de beste prijs.

Staalsteden 4.7A

Snelle levering, heel goed verpakt , voldoet aan mijn verwachting

Henk Hoeve

het eerst iets besteld

A.

keurige en snelle levering!

Helen Bos

SterSterSterSterLege ster

W Van den Heuvel

Makkelijk via internet te bestellen

Ans

Goede service, snelle levering!

Herman Dik

SterSterSterHalve sterLege ster

Johan Wastenecker

Prima service, goed geholpen om naar een oplossing te komen.

MM

Positief