8.8 /10

checkbox95% beveelt VerlichtingNL aan!

Communicatie

Zeer tevreden

LEJOLY SERGE

Satisfaction

Antwoord VerlichtingNL

Hi Lejoly, Thank you for your review! Great to hear you are satisfied with our service and products. We really appreciate your feedback. We hope to see you again at VerlichtingNL!

G Groteboer

E Visser

Uitstekende service

Proost Jan

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

De bestelling gedaan op zondag ging vlot, de levering via post nl was een ramp. Na de bestelling werd als levertermijn de volgende dinsdag gegeven, de levering was nog eens een week later, op maandag in een ophaalpunt, omdat de chauffeur zaterdag langs was geweest zonder een melding vooraf.

Elly Meyer

Super

Antwoord VerlichtingNL

Goedemiddag Elly, Bedankt voor je review! Super om te horen 😊 Veel plezier met je bestelling en graag tot ziens bij VerlichtingNL!

Geantwoord op

VerlichtingNL verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

VerlichtingNL heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 15 januari 2019

VerlichtingNL

Klantervaringen verlichting.nl: 20 jaar expertise in lichtbeleving Bij verlichting.nl staat een 9+ klantervaring centraal. Onze wortels liggen in de techniek onder de naam European Lighting Projects (ELP). Vandaag combineren wij die Twentse expertise met de landelijke slagkracht van ons online platform. Onder leiding van Daniel & Michel slaan wij de brug tussen fabrikant en eindklant. Wij kopen rechtstreeks in bij wereldspelers als Signify (Philips), LEDVANCE en TRILUX, maar ook bij sfeermerken als Good&Mojo, Steinhauer en Elstead. Dit garandeert de beste service en diepgaande productkennis. Hoewel ons hoofdkantoor in Enschede staat, zijn we overal: Logistiek vanuit Dordrecht voor razendsnelle verzending. Sales en projectleiding vanuit Arnhem en Almere. Een landelijk netwerk van 200+ partner-installateurs. Op dit platform lees je de onafhankelijke ervaringen van particulieren en professionals. Jouw feedback helpt ons de betrouwbaarste lichtspecialist van de Benelux te blijven.

Staalsteden 4.7A

7547 TA Enschede