8.8 /10

checkbox95% beveelt VerlichtingNL aan!

Communicatie
Kwaliteit
Prijs

Wout Wieser

Zeer goed

Antwoord VerlichtingNL

Goedemiddag Wout, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles zeer goed is verlopen. We staan altijd klaar om je opnieuw te helpen als je in de toekomst iets nodig hebt. Team VerlichtingNL

Steef

Super ! Verkochten de juiste peer voor een Italiaanse designlamp die nergens anders meer te koop was, en ook nog tegen een scherpe prijs. En zeer snelle levertijd.

Antwoord VerlichtingNL

Goedemiddag Steef, Bedankt voor je geweldige review! Wat leuk om te horen dat je bij ons precies de juiste lamp (“peer”) hebt gevonden voor je Italiaanse designlamp — zeker als deze elders niet meer verkrijgbaar was. We zijn blij dat we je hebben kunnen helpen én dat de scherpe prijs en snelle levering goed zijn bevallen. Mocht je in de toekomst weer iets bijzonders zoeken, dan staan we graag opnieuw voor je klaar! Team VerlichtingNL

Hans van Heel

Correct

Antwoord VerlichtingNL

Goedemiddag Hans, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles goed is verlopen. We staan altijd klaar om je opnieuw te helpen als je in de toekomst iets nodig hebt. Team VerlichtingNL

Corrie Brenninkmeijer

goed

Antwoord VerlichtingNL

Goedemiddag Corrie, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles goed is verlopen. We staan altijd klaar om je opnieuw te helpen als je in de toekomst iets nodig hebt. Team VerlichtingNL

Marcel Middelveld

SterSterSterSterLege ster

Redelijk goed alleen de reserve insectenlamp is waardeloos.. 1 was gelijk al kapot maar kreeg nieuwe opgestuurd. 2 maanden was de eerste kapot en 4 maanden later de 2e.. kost weinig maar is geen kwaliteit die 10000 uren volhouden

Antwoord VerlichtingNL

Goedemorgen Marcel, Bedankt voor je uitgebreide review en je eerlijke feedback! Fijn om te horen dat je ons over het algemeen een 8/10 geeft — dat waarderen we enorm. Tegelijkertijd vinden we het natuurlijk heel vervelend dat de reserve-insectenlampen zo snel defect zijn geraakt. Dat is absoluut niet de kwaliteit die we willen leveren, en we begrijpen volledig dat dit teleurstellend is. We lossen dit graag netjes voor je op. Daarom hebben we je een berichtje gestuurd! Team VerlichtingNL

Jur strijbis

Antwoord VerlichtingNL

Goedemorgen Jur, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles goed is verlopen. We staan altijd klaar om je opnieuw te helpen als je in de toekomst iets nodig hebt. Team VerlichtingNL

Alex Steinschuld

Antwoord VerlichtingNL

Goedemorgen Alex, Bedankt voor je review! Fijn dat alles helemaal naar wens is verlopen. Mocht je in de toekomst weer iets nodig hebben, dan staan we met alle plezier voor je klaar. Team VerlichtingNL

Marc

VerlichtingNL heeft een overzichtelijke website met een ruim assortiment en uitgebreide informatie over de producten

Antwoord VerlichtingNL

Goedemiddag Marc, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je onze website overzichtelijk vindt en tevreden bent over ons ruime assortiment en de uitgebreide productinformatie. We doen ons best om het zoeken en kiezen zo makkelijk mogelijk te maken, dus het is leuk om te lezen dat dit wordt gewaardeerd. Mocht je in de toekomst ergens hulp bij nodig hebben, dan staan we natuurlijk graag voor je klaar! Team VerlichtingNL

Hugo Smit

Antwoord VerlichtingNL

Goedemiddag Hugo, Bedankt voor je review! Kort maar krachtig — fijn om te horen dat alles naar wens was. We staan altijd klaar als je in de toekomst weer iets nodig hebt. Team VerlichtingNL

T.P. van der Wal

Snelle levering, scherpe prijs

Antwoord VerlichtingNL

Goedemiddag, Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en onze scherpe prijs. We doen er alles aan om zowel goede service als concurrerende prijzen te bieden, dus leuk dat dit zo wordt gewaardeerd. Als je in de toekomst weer iets nodig hebt, helpen we je graag verder! Team VerlichtingNL

Eric Toussaint

Goede inlichting betreffende de aflevering

Antwoord VerlichtingNL

Goedemiddag Eric, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de informatie rondom de aflevering. We vinden het belangrijk om onze klanten duidelijk en tijdig op de hoogte te houden, dus mooi dat dit goed is overgekomen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of opnieuw iets nodig hebben, dan staan we graag voor je klaar! Team VerlichtingNL

JCM Fakkeldij

Antwoord VerlichtingNL

Goedemiddag, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering snel is verlopen. We doen ons best om bestellingen zo vlot mogelijk bij onze klanten te krijgen, dus leuk dat dit goed is bevallen. Als je in de toekomst weer iets nodig hebt, helpen we je graag verder! Team VerlichtingNL

P.M. Kolner-Kemna

SterSterSterSterLege ster

Snel antwoord en correcte levering worden goed op de hoogte van verzending gehouden.

Antwoord VerlichtingNL

Goedemiddag, Bedankt voor je fijne review! Wat goed om te horen dat je tevreden bent over onze snelle reactie en de correcte levering. We vinden het belangrijk om klanten goed op de hoogte te houden van de verzending, dus fijn dat dit duidelijk en prettig voor je was. Mocht je in de toekomst weer iets nodig hebben, dan staan we natuurlijk graag voor je klaar! Team VerlichtingNL

Carla Kersjes

ik werd snel en vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. goed geholpen. alleen maar positief.

Antwoord VerlichtingNL

Goedemiddag Carla, Dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat je onze service waardeert en als positief hebt ervaren. Team VerlichtingNL

Marianela Tseng-Jorquera

Alles verder goed behalve het feit dat ik iets besteld heb en betaald dat niet beschikbaar is. Ik wacht nog op een terugstorting.

VerlichtingNL verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

VerlichtingNL heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 15 januari 2019

VerlichtingNL

Verlichting kopen is nog nooit zo eenvoudig geweest als bij VerlichtingNL. Dankzij het uitgebreide assortiment kan VerlichtingNL meerdere klantgroepen bedienen en voorzien van de juiste verlichting voor de beste prijs.

Staalsteden 4.7A

7547 TA Enschede