instituut voor Permanente mak-up
in 1 woord GEWELDING!!!!!!
Precies wat ik zocht gevonden en snel gekregen!
prima, nalevering tevens snel
de eerste zending waren de lampen stuk. Na telefonisch overleg zijn de lampen binnen een redelijke tijd geleverd.
snel en een goede prijs
top!
Eerste maal besteld, prijs kwaliteit in lijn, vlotte levering
Goedkoopste aanbieder die ik vond, goede levering.
Wat een snelle bezorging, top hoor!
Positief. Zeker weten.
hele vlotte service en snelle levering
Netjes en op tijd bezorgd Bij klachten netjes op gelost
Zeer goed
Dank u
Prima en snel klacht verholpen
VerlichtingNL verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
VerlichtingNL heeft de volgende resultaten bereikt:
VerlichtingNL
Staalsteden 4.7A
7547 TA Enschede
in 1 woord GEWELDING!!!!!!
Precies wat ik zocht gevonden en snel gekregen!
prima, nalevering tevens snel
snel en een goede prijs
top!
Eerste maal besteld, prijs kwaliteit in lijn, vlotte levering
Goedkoopste aanbieder die ik vond, goede levering.
Wat een snelle bezorging, top hoor!
Positief. Zeker weten.
hele vlotte service en snelle levering