8.8 /10

checkbox95% beveelt verlichting.nl aan!

Communicatie

Danny Beun

Correct en vlug

TDM

SterSterLege sterLege sterLege ster

Van de bestelde lampen zijn er reeds 3 van de 5 defect na amper te hebben gebrand. De eerste heeft het amper enkele uren volgehouden.

Antwoord verlichting.nl

Goedemorgen TDM, Bedankt voor je review! Vervelend om te lezen dat 3 van de 5 lampen al zo snel defect zijn geraakt. Dat is uiteraard niet wat je van de lampen én van Verlichting.nl mag verwachten. We willen dit graag netjes voor je oplossen. Neem even contact met ons op met je bestelgegevens, dan kijken we direct met je mee naar een passende oplossing voor de defecte lampen. Hopelijk kunnen we je alsnog laten ervaren welke service je van ons mag verwachten. Onze excuses voor het ongemak! Team Verlichting.nl

Hidde Glas

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Verlichting besteld voor nooduitgang met dien verstande dat het product de volgende dag geleverd zou worden

Antwoord verlichting.nl

Goedemorgen Hidde, Dank voor je eerlijke review! Vervelend om te horen dat de bestelling niet op het verwachte moment is bezorgd. We hebben je bestelling op 4 september netjes verzonden en overgedragen aan PostNL. Vanaf dat moment zijn we voor de daadwerkelijke bezorging afhankelijk van de vervoerder. We begrijpen dat dit extra vervelend is bij verlichting voor een nooduitgang, waarbij een snelle levering belangrijk kan zijn. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je feedback. We zullen deze zending gaan onderzoeken. Team Verlichting.nl

Rolando Rensen

Antwoord verlichting.nl

Goedemiddag, Dank voor je positieve review! Fijn om te lezen dat alles prima is verlopen. Graag tot een volgende keer! Team Verlichting.nl

C Van den Berg

Kopen van een kroonluchter

Ronald Huizing

Antwoord verlichting.nl

Goedemiddag, Dank voor je positieve review! Fijn om te lezen dat je bestelling snel is geleverd. Graag tot een volgende keer! Team Verlichting.nl

Kees Matsinger

Rosé

TON STEIJL

excellent

Antwoord verlichting.nl

Goedemorgen Ton, Dank voor je positieve review! Graag tot een volgende x! Team Verlichting.nl

Stefan Deswert

zeer vlotte service.

Antwoord verlichting.nl

Goedemorgen Stefan, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te lezen dat je onze service waardeert! Team Verlichting.nl

Christophe V.

Snel geleverd, prima service!

Antwoord verlichting.nl

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en onze service. Met vriendelijke groet, Klantenservice Verlichting.nl

Geantwoord op

verlichting.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

verlichting.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 15 januari 2019

verlichting.nl

Klantervaringen verlichting.nl: 20 jaar expertise in lichtbeleving Bij verlichting.nl staat een 9+ klantervaring centraal. Onze wortels liggen in de techniek onder de naam European Lighting Projects (ELP). Vandaag combineren wij die Twentse expertise met de landelijke slagkracht van ons online platform. Onder leiding van Daniel & Michel slaan wij de brug tussen fabrikant en eindklant. Wij kopen rechtstreeks in bij wereldspelers als Signify (Philips), LEDVANCE en TRILUX, maar ook bij sfeermerken als Good&Mojo, Steinhauer en Elstead. Dit garandeert de beste service en diepgaande productkennis. Hoewel ons hoofdkantoor in Enschede staat, zijn we overal: Logistiek vanuit Dordrecht voor razendsnelle verzending. Sales en projectleiding vanuit Arnhem en Almere. Een landelijk netwerk van 200+ partner-installateurs. Op dit platform lees je de onafhankelijke ervaringen van particulieren en professionals. Jouw feedback helpt ons de betrouwbaarste lichtspecialist van de Benelux te blijven.

Staalsteden 4.7A

excellent

Stefan Deswert

zeer vlotte service.

Christophe V.

Snel geleverd, prima service!

verlichting.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10