Net gestart met verhuren via Hubbs. Ze komen goed hun afspraken na en de betalingen worden op tijd gedaan. Na de inspectie was ik wel verrast door het aantal reparaties en kleine werkzaamheden die...
Een huis in de verhuur is zo gebeurd bij Hubbs. Het is snel gegaan. Duidelijk en vriendelijk.
Voor vragen kan ik altijd terecht en word goed gecommuniceerd. Tot nu zeker tevreden.
Pragmatisch en efficient. Het process van aanvankelijk contact tot uiteindelijk beheer ging snel en werd duidelijk gecommuniceerd. Prima gedaan allemaal!
Steeds duidelijk, vriendelijk en behulpzaam tijdens het proces.
Met de overeenkomst nu twee jaar ontzorgd en verzekerd van een vast inkomen.
Reactie Verhuur Zeker:
Wat een mooie beoordeling. Fijn om te horen dat de samenwerking bevalt. Nogmaals bedankt team Hubbs!
Afhandeling goed maar daarna wel iets meer feedback willen hebben
Reactie Verhuur Zeker:
Beste Frans, dank voor de beoordeling. Fijn om te horen dat de afhandeling goed is bevallen. Het punt over meer feedback gaan wij intern bespreken en zullen hier in de toekomst rekening mee houden....
Zeer prettig, vriendelijk, duidelijke afspraken
Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking. Goed en snel contact, duidelijke afspraken en deze worden zoals afgesproken nageleefd.
Reactie Verhuur Zeker:
Wat fijn om te horen dat jullie tevreden zijn over de samenwerking. Jullie bedankt voor het vertrouwen. Mvg, team Hubbs