9.1 /10

checkbox93% beveelt Verhuisdozenloods.nl aan!

Jan Pasman

Prima aflevering van de bestelde waren, op tijd zonder schade en voor een goede prijs

PBvG

Goede kwaliteit, betaalbaar en snelle levering.

Verhuisdozen - Zelfsluitend - Professioneel - 100 stuks

Chantal Gysels

zeer goede kwaliteit en zeer sterk

Marcel Tempelaars

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Na 3 dagen nog steeds niet geleverd, zelfs geen reactie op email, MMarcel Tempelaars

20 verhuisdozen

Antwoord Verhuisdozenloods.nl

Beste heer Tempelaars, We hebben u meerdere keren proberen te bellen en u gemaild, maar we krijgen helaas geen gehoor dus ik hoop dat u ons bericht op deze manier leest. Uw bestelling is tijdens Pinksteren geplaatst en tijdens hetzelfde Pinksterweekend heeft u deze review geschreven. We zorgen er in alle gevallen voor dat bestellingen op tijd verwerkt en verzonden worden, maar tijdens Pinksteren zijn we afhankelijk van de bezorgdiensten die uiteraard niet werken op Pinkstermaandag (vandaar ook de verlengde levertijd die in onze webshop werd gecommuniceerd). We hopen op uw begrip en mocht u nog vragen hebben staan we uiteraard graag voor u klaar. Daarnaast wensen we u veel succes met de verhuizing. Met vriendelijke groet, Manon van Verhuisdozenloods.nl

Jos

SterSterSterSterLege ster

30 dozen betaald maar slechts 29 geleverd, dus ...

Antwoord Verhuisdozenloods.nl

Beste Jos, Fijn dat we alles naar wens voor u hebben kunnen oplossen. Nogmaals succes toegewenst met de verhuizing. Hartelijke groet, Manon van Verhuisdozenloods.nl

Zeynab

Product of service:
Verhuisdozen, matrashoezen, bubble wrap..

Agnes Locquet

Prima!

Verhuisdozen

Deonie Botha

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Incredibly poor - very unhappy client!

Antwoord Verhuisdozenloods.nl

Beste Deonie, Na prettig contact met u zijn we blij om te horen dat alle geleverde verpakkingsmaterialen goed zijn bevallen. Mocht u nog vragen hebben staan wij graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Verhuisdozenloods

Carla Pohlen

Snelle levering , alles netjes en degelijk verpakt

Boekendozen

S. Nijhuis

Vlotte levering en keurig verpakt

Verhuisdozen, inpakpapier en rol noppenfolie

Olivier van Noort

SterSterSterLege sterLege ster

Ondanks een verkeerde levering is mijn ervaring met het bedrijf positief. Vooral Manon bij de servicedesk heeft mij heel goed geholpen. Nogmaals veel dank daarvoor.

verhuisdozen en inpakmateriaal

Hugo

Snel en goede service

Dozen / verpakking

Margo

Snelle levering, goede kwaliteit, buitenste dozen iets beschadigd

Extra stevige verhuisdozen

Verhuisdozenloods.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Verhuisdozenloods.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 20 juni 2022

Verhuisdozenloods.nl

Bij verhuisdozenloods staan we voor kwaliteit welke we tegen een zeer aantrekkelijke prijs kunnen aanbieden. Voor verhuisdozen en andere verhuismaterialen bent u daarom bij ons altijd aan het juiste adres!

Prinsenweg 32a

2215RP Voorhout

Jan Pasman

PBvG

Goede kwaliteit, betaalbaar en snelle levering.

Verhuisdozen - Zelfsluitend - Professioneel - 100 stuks

Chantal Gysels

zeer goede kwaliteit en zeer sterk

Marcel Tempelaars

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

20 verhuisdozen

Jos

SterSterSterSterLege ster

30 dozen betaald maar slechts 29 geleverd, dus ...

Zeynab

Product of service:
Verhuisdozen, matrashoezen, bubble wrap..

Agnes Locquet

Prima!

Verhuisdozen

Deonie Botha

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Incredibly poor - very unhappy client!

Carla Pohlen

Snelle levering , alles netjes en degelijk verpakt