Jan Pasman
Prima aflevering van de bestelde waren, op tijd zonder schade en voor een goede prijs
- Product of service:
- verhuisdozen
93% beveelt Verhuisdozenloods.nl aan!
Goede kwaliteit, betaalbaar en snelle levering.
zeer goede kwaliteit en zeer sterk
Na 3 dagen nog steeds niet geleverd, zelfs geen reactie op email, MMarcel Tempelaars
30 dozen betaald maar slechts 29 geleverd, dus ...
Snelle bezorging, stevige dozen
Prima!
Incredibly poor - very unhappy client!
Snelle levering , alles netjes en degelijk verpakt
Vlotte levering en keurig verpakt
Ondanks een verkeerde levering is mijn ervaring met het bedrijf positief. Vooral Manon bij de servicedesk heeft mij heel goed geholpen. Nogmaals veel dank daarvoor.
Snel en goede service
Snelle levering, goede kwaliteit, buitenste dozen iets beschadigd
Verhuisdozenloods.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Verhuisdozenloods.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Verhuisdozenloods.nl
Prinsenweg 32a
2215RP Voorhout
Goede kwaliteit, betaalbaar en snelle levering.
zeer goede kwaliteit en zeer sterk
30 dozen betaald maar slechts 29 geleverd, dus ...
Snelle bezorging, stevige dozen
Prima!
Incredibly poor - very unhappy client!
Snelle levering , alles netjes en degelijk verpakt
Vlotte levering en keurig verpakt