9.3 /10

checkbox97% beveelt Veneta aan!

Kwaliteit

Iris

Top

Opvallende sterke punten:
Makkelijk bestellen, goede tracking, makkelijk de gordijnen op te hangen.

roelof kreeft

prettig

snelle afhandeling

Liesbeth Limonard

Wij zijn zeer goed geholpen door adviseur Robin Peters!! (Mijn neefje😅) Hij is klantvriendelijk en geeft goed advies. Wij zijn erg blij met deze vouwgordijnen. Mooie stof en kleur valt helemaal in de smaak.

Opvallende sterke punten:
Goed passende vouwgordijnen, mooie stof en kleur, tevens snelle levering!

Barbara Gelens

SterSterSterSterLege ster

Prettig contact en ondersteuning. In eerste instantie wilde ik dat er iemand langs zou komen, maar dat bleek na telefonisch contact eigenlijk helemaal niet nodig. Ik ben goed begeleid bij het inmeten en kreeg goed advies over het type plissegordijn per soort raam. Met de kleurstalen kon ik een goed keuze maken. Ook het monteren lukte heel goed zelf met de instructies. Het enige dat ik jammer vind, had ik me niet gerealiseerd, is het middelste touwtje in het grotere gordijn(ons oude had dit niet). En de gordijnen met de greep gaan nog wel eens scheef. Maar dat is even wennen aan bediening. Als de easyfix niet zo duur was geweest, hadden we dat op elk raam gezet: wat een handig en prachtig systeem. Nu alles hangt is het een mooi strak geheel in mooie kleur. Een flinke uitgave maar erg blij mee!

Opvallende sterke punten:
Ondersteuning en opvolging. Veel aanbod.

Weenink

Ruime keuze, goede prijzen, zeer vriendelijk en service gericht! En dan gratis iemand die bij je thuis komt... !

Service en keuze

Hulshof

Heel vriendelijk en hulpvaardig

Houden zich aan de gemaakte afspraken

Kees Messing

Vriendelijk en goed ingemeten

Snelle levering en aan huis inmeten op afspraak

Eliza

Heel blij met mijn mooie plisse gordijnen en verduisterende rolgordijnen. Het is heerlijk donker in de slaapkamer.

Kwaliteit van de raamdecoratie

Zeer positief.

Montagesysteem zeer gebruiksvriendelijk

B. Van Ingen

SterSterSterSterLege ster

Thuis advies en inmeten is heel fijn. En levering binnen 3 weken! Mooie kwaliteit en ook makkelijk zelf te bevestigen.

Snelle levering, goed advies, mooie kwaliteit

Angelique Van Marwijk

SterSterSterSterLege ster

Fijne snelle service. Via mail en telefonisch. Eindproduct is mooi.

Opvallende sterke punten:
Mooie stalen ontvangen en een meet tool. Werkte prima.

Veneta verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Veneta heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 18 november 2015

Veneta

Bij VENETA.COM vind je altijd wat je zoekt; of je nu op zoek bent naar houten jaloezieën, gordijnen, vouwgordijnen of shutters. Ook vind je in ons assortiment top-down of bottom-up plisségordijnen geschikt voor rechte, draaikiep- en dakramen. Voor iedere ruimte vind je wel geschikte raambekleding, kleed bijvoorbeeld je badkamer aan met aluminium jaloezieën of vochtbestendige houtlook jaloezieën.

Loggerweg 2

8042PG Zwolle

Kwaliteit

Iris

Top

Opvallende sterke punten:
Makkelijk bestellen, goede tracking, makkelijk de gordijnen op te hangen.

roelof kreeft

prettig

snelle afhandeling

Liesbeth Limonard

Opvallende sterke punten:
Goed passende vouwgordijnen, mooie stof en kleur, tevens snelle levering!

Barbara Gelens

Opvallende sterke punten:
Ondersteuning en opvolging. Veel aanbod.

Weenink

B. Van Ingen

Snelle levering, goed advies, mooie kwaliteit

Angelique Van Marwijk

SterSterSterSterLege ster

Fijne snelle service. Via mail en telefonisch. Eindproduct is mooi.

Opvallende sterke punten:
Mooie stalen ontvangen en een meet tool. Werkte prima.

Veneta heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10