Veneta

Kwaliteit

Gerrit

Opvallende sterke punten:

Goed advies en snelle levering.

Janssen

Snel en efficiënt

Opvallende sterke punten:

Goede inmeet service, past precies.

Miranda

Veneta is een top bedrijf!

Opvallende sterke punten:

Gemakkelijk een afspraak te maken voor het opmeten van de maten.

bijl

Het past gewoonweg

Herman Francine

Zeer tevreden over

Opvallende sterke punten:

zeer snel een verkoper aan huis ,zeer vriendelijk en zeer goede uitleg gegeven. Opvolging van bestelling en levering zeer duidelijk te volgen.

Verbree

Heel veel staaltjes besteld voordat we uiteindelijk de juiste kleur en materiaal voor onze raambekleding hadden gevonden. Dit was allemaal gratis. Dus dat is heel fijn! Bestelgemak is goed met... Heel veel staaltjes besteld voordat we uiteindelijk de juiste kleur en materiaal voor onze raambekleding hadden gevonden. Dit was allemaal gratis. Dus dat is heel fijn! Bestelgemak is goed met duidelijke filmpjes voor hoe je moet inmeten. Daarna duidelijke tijdvakken met wanneer de bestelling geleverd wordt. Bij ons misten er wel wat schroefjes voor montage. Gelukkig hadden we die zelf ook wel in die maat en hoefden we daar niet nog achteraan.

Opvallende sterke punten:

Gratis staaltjes. Filmpjes met uitleg om goed te meten. Duidelijke communicatie over levering.

Gennaro

Je wortdt van begin tot einde goed begeleid in het proces Zelfs als er iets anders loopt dan verwacht laten ze je niet 'hangen'😀!

Hele goede communicatie!

L.Hout

Uitstekend geholpen en geadviseerd.

Goede hulp en service