Veneta

Kwaliteit

Monique W.

Goed geholpen tijdens het maken van de afspraak en tijdens de afspraak ook kundige adviezen gehad.

Opvallende sterke punten:

Mooi vallende gordijnen en mooie stof

Roy

Makkelijk, snel en goede kwaliteit!! Ik ben een dik tevreden klant, heb alweer de gratis staaltjes besteld voor een nieuwe bestelling

Goede service

Jan Postma

Goed bedrijf

Maartje

Goed en snel geholpen door Bram. Ideaal met gratis advies/opmeten aan huis. Resultaat is naar wens. Alles klopte precies, wij zijn heel tevreden. Enige verbeterpunt: de bezorgdienst (Dynalogic) was... Goed en snel geholpen door Bram. Ideaal met gratis advies/opmeten aan huis. Resultaat is naar wens. Alles klopte precies, wij zijn heel tevreden. Enige verbeterpunt: de bezorgdienst (Dynalogic) was vrij lomp. Ramde op de ramen ipv even netjes aankloppen. Dat moet toch anders kunnen šŸ˜…

Opvallende sterke punten:

Exact op maat gemaakt, makkelijk te bevestigen.

Frans van Dijk

Prima product, goede prijs-kwaliteit verhouding, makkelijke website.

Opvallende sterke punten:

Prima product, goede prijs-kwaliteit verhouding, makkelijke website.

fam korpershoek

Ik heb het als zeer prettig ervaren

goede adviezen

Nicoline Verweij

Het was echt allemaal fantastisch! We zijn zeer goed en kundig geadviseerd. We hadden fijn en prettig contact met Rob Okkerman. Alles kwam binnen twee weken binnen en helemaal naar onze zin.... Het was echt allemaal fantastisch! We zijn zeer goed en kundig geadviseerd. We hadden fijn en prettig contact met Rob Okkerman. Alles kwam binnen twee weken binnen en helemaal naar onze zin. Nogmaals hartelijk dank voor advies en snelle levering.
Gr. AndrƩ en Nicoline Verweij

Duidelijk. Scherpe prijs. Kwaliteit

W.a. Groenestein

Super vriendelijk en behulpzaam

Opvallende sterke punten:

Mag zelf in meten met hulp, of iemand komt het doen SUPER SERVICE. Onze buren hebben de zelfde nu besteld. Dus ik ben zeer tevreden.

Yvonne palmai

Super tevreden op mijn nieuwe rolgordijnen. De afspraak voor het opmeten en de kleuren stalen thuis doornemen, was een hele handige manier om tot de juiste keuze te komen . Heb gelijk mijn ervaring... Super tevreden op mijn nieuwe rolgordijnen. De afspraak voor het opmeten en de kleuren stalen thuis doornemen, was een hele handige manier om tot de juiste keuze te komen . Heb gelijk mijn ervaring met anderen gedeeld.

Opvallende sterke punten:

Dat je thuis aan de keukentafel in alle rust de stalen kunt bekijken. En het goede advies en inzicht van een deskundig adviseur. Vond ik erg prettig.

D Vierhout

Super leuk en fijn telefonisch advies gesprek gehad met Mirthe, bestelling werd snel in gang gezet en het hangt prachtig

Opvallende sterke punten:

Stevig en heel netjes verpakt