9.3 /10

checkbox97% beveelt Veneta aan!

Kwaliteit

Daphne

Wat een fijne site en een goede service! Goede kwaliteit voor een scherpe prijs! Ik ga zeker nog een keer bestellen!

Vriendelijke persoonlijke service

Marry

Dikke 10!

Klantvriendelijk en fijne communicatie

Frank

Ja gewoon helemaal top echt. Telefonisch contact gehad maten type doorgegeven en ik had wat vragen. Alles super uitgelegd. Besteld en na verloop van tijd aan gekomen ook gewoon perfect verpakt en het was ophangen en alles was direct goed. Kwaliteit ook perfect zeg. Blije klant hier absoluut

Opvallende sterke punten:
Maten perfect en de kwaliteit van de gordijnen echt super goed. Gewoon het totaal plaatje een dikke 10.

W.van Hees

Goed en kundig

Het opmeten

Donna McGarrell

Zeer goed gelopen, mooie producten en betaalbaar. De kleur komt overeen met wat ik heb besteld want dat is altijd een verassing. Ik ben op de hoogte gehouden van dag 1 tot aan het leveren en ook na het leveren is er belangstelling. Top bedrijf!

Opvallende sterke punten:
Stevig verpakt, de jaloezieën geven een mooie luxe uitstraling aan mijn interieur.

Tony De Greef

Super geregeld

Carmen de Jong

Snel contact en duidelijke meet instructies gekregen via de telefoon heel behulpzaam!

Eerlijke vriendelijke mensen met verstand van der werk

Ter Steege

SterSterSterSterLege ster

Gemakkelijk. Wel lang wachten. En jammer dat je weer een ander bedrijf moet vragen om de gordijnen op te hangen/ te installeren.

Goed opgemeten en aangegeven hoe hoog de gordijnen moesten hangen

Heel fijn geholpen door medewerker van Veneta! 👍

Komen hun afspraken na.

Busink

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Pvc lamellen vervormen in de ochtendzon, raam staat op het oosten , hebben tot 11 uur in de ochtend zo'n en vervormen binnen twee weken al, en dat met lentezon

Keuze

Antwoord Veneta

Beste, Inmiddels is er een contact geweest over de jaloezieën en hebben we een overstap voorgesteld naar onze houten jaloezieën. Daarbij zou dit probleem niet moeten voorkomen. We gaan ervanuit dat je straks lang van de nieuwe jaloezieën mag genieten! Desiree - Veneta.com

Geantwoord op

Ralf

SterSterSterHalve sterLege ster

Goed advies en goede service

Goede adviseur, goede service en snel leverbaar

A. Scholten

Fantastisch. Door een fout van ons zelf is Veneta ons tegemoed gekomen. Goed overleg.

Overleg

Veneta verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Veneta heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 18 november 2015

Veneta

Bij VENETA.COM vind je altijd wat je zoekt; of je nu op zoek bent naar houten jaloezieën, gordijnen, vouwgordijnen of shutters. Ook vind je in ons assortiment top-down of bottom-up plisségordijnen geschikt voor rechte, draaikiep- en dakramen. Voor iedere ruimte vind je wel geschikte raambekleding, kleed bijvoorbeeld je badkamer aan met aluminium jaloezieën of vochtbestendige houtlook jaloezieën.

Loggerweg 2

8042PG Zwolle