9.3 /10

checkbox97% beveelt Veneta aan!

Kwaliteit

Marieke

SterSterSterSterLege ster

Prima bedrijf. Doen wat ze moeten doen, zoals het hoort. Wat mij betreft had ik niet zoveel afspraakbevestigingen willen hebben, maar ik begrijp het dat dat voor anderen soms anders is.

Vriendelijke verkoop aan huis

Dorina

SterSterSterSterLege ster

super bedrijf. vrolijke monteurs die duidelijk uitleg geven. fijn dat je ook een mail krijgt voor het onderhoud van de jaloezieën.

Opvallende sterke punten:
goede service en kwaliteit.

Veneta

Goede informatie , mooie stoffen. Adviseur weet waar hij het over heeft.

Afspraak is afspraak

Snelle service

Kwaliteit en service is goed

Frans

Frida Lahumeten

Een man kwam bij mij thuis opmeten en was zeer vriendelijk. Tijdens mijn vakantie kwam de plissee gordijnen binnen en vandaag opgehangen. Ben er zeeeeeeer tevreden over. Ze hangen prachtig van binnen en van buiten

Opvallende sterke punten:
Vriendelijkheid van degene die kwam opmeten en zeer nauwkeurig opgemeten.

Bas

Voor de tweede keer bij Veneta besteld en weer zeer tevreden over het resultaat. We hadden een vertegenwoordiger met kleurstalen over de vloer gehad om toch tot een heel andere kleur te komen dan in eerste instantie bedacht (kleurstaal tegen het kozijn halen maakt veel helder). Daarna de bestelling gelijk kunnen plaatsen nadat hij het had ingemeten. Eerste gordijn was er met een week en de tweede een week later. Beide waren rap gemonteerd en passen als een handschoen. Erg blij mee!

Service is fantastisch!

Helma van den Berg

prima bedrijf

snelle levering, goede kwaliteit

Pe

Prima voor elkaar kleur stalen gevraagd binnen 3 dagen in huis. Zelf opgemeten klopt als een bus. Ophangen van jaloezieën was erg makkelijk. Zijn er heel blij mee.

Opvallende sterke punten:
Prijs kwaliteit zeer goed. Eigenlijk alles.

Bert van de scheur

Wel iets langere levertijd, verder alles prima

Prijs kwaliteit verhouding

Smid

Zeer professioneel en vriendelijk

Opvallende sterke punten:
Heel gemakkelijk te monteren.

Ellen

zeer positief - geven persoonlijk advies en helpen je goed verder

fijne en duidelijke communicatie

Trijnie

Gemakkelijk, Professioneel, advies gerecht, luisterend oor

Boven genoemd

Rita van Rens

Ze maken er geen punt van om iemand te laten komen inmeten. Wij vonden dat superfijn!! En we zijn goed geholpen en we hebben goede uitleg gehad voor het zelf monteren van de plissé gordijnen!

Klantvriendelijk en superfijne service 👍🫶

Veneta verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Veneta heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 18 november 2015

Veneta

Bij VENETA.COM vind je altijd wat je zoekt; of je nu op zoek bent naar houten jaloezieën, gordijnen, vouwgordijnen of shutters. Ook vind je in ons assortiment top-down of bottom-up plisségordijnen geschikt voor rechte, draaikiep- en dakramen. Voor iedere ruimte vind je wel geschikte raambekleding, kleed bijvoorbeeld je badkamer aan met aluminium jaloezieën of vochtbestendige houtlook jaloezieën.

Loggerweg 2

8042PG Zwolle

Kwaliteit

Marieke

Vriendelijke verkoop aan huis

Dorina

Opvallende sterke punten:
goede service en kwaliteit.

Veneta

Goede informatie , mooie stoffen. Adviseur weet waar hij het over heeft.

Afspraak is afspraak

Kwaliteit en service is goed

Frans

Frida Lahumeten

Opvallende sterke punten:
Vriendelijkheid van degene die kwam opmeten en zeer nauwkeurig opgemeten.

Bas

Service is fantastisch!

Helma van den Berg

prima bedrijf

snelle levering, goede kwaliteit

Pe

Opvallende sterke punten:
Prijs kwaliteit zeer goed. Eigenlijk alles.

Bert van de scheur

Wel iets langere levertijd, verder alles prima

Prijs kwaliteit verhouding

Smid

Zeer professioneel en vriendelijk

Opvallende sterke punten:
Heel gemakkelijk te monteren.

Ellen

zeer positief - geven persoonlijk advies en helpen je goed verder