Daphne
Wat een fijne site en een goede service! Goede kwaliteit voor een scherpe prijs! Ik ga zeker nog een keer bestellen!
- Opvallende sterke punten:
- Vriendelijke persoonlijke service
Gemakkelijk bestellen, mooie plissegordijnen
Super fijn, Super goed, Super snel
Dikke 10!
Ja gewoon helemaal top echt. Telefonisch contact gehad maten type doorgegeven en ik had wat vragen. Alles super uitgelegd. Besteld en na verloop van tijd aan gekomen ook gewoon perfect verpakt en het was ophangen en alles was direct goed. Kwaliteit ook perfect zeg. Blije klant hier absoluut
Goed en kundig
Zeer goed gelopen, mooie producten en betaalbaar. De kleur komt overeen met wat ik heb besteld want dat is altijd een verassing. Ik ben op de hoogte gehouden van dag 1 tot aan het leveren en ook na het leveren is er belangstelling. Top bedrijf!
Super geregeld
Snel contact en duidelijke meet instructies gekregen via de telefoon heel behulpzaam!
Gemakkelijk. Wel lang wachten. En jammer dat je weer een ander bedrijf moet vragen om de gordijnen op te hangen/ te installeren.
Mooi product.
Heel fijn geholpen door medewerker van Veneta! 👍
Pvc lamellen vervormen in de ochtendzon, raam staat op het oosten , hebben tot 11 uur in de ochtend zo'n en vervormen binnen twee weken al, en dat met lentezon
Goed advies en goede service
Fantastisch. Door een fout van ons zelf is Veneta ons tegemoed gekomen. Goed overleg.
Veneta verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Veneta heeft de volgende resultaten bereikt:
Gemakkelijk bestellen, mooie plissegordijnen