9.3 /10

checkbox97% beveelt Veneta aan!

Kwaliteit

B. MILISSEN

Heel goede verkoop maar slechte leveringsdiensten

Goede verkoop, slechte leveringsdiensten

Chemona Holding BV

SterSterLege sterLege sterLege ster

We hebben nog niks binnen. Zitten nog steeds te wachten. Ben niet blij. Kan dus ook nog steeds niet weten hoe de kwaliteit is.

Opvallende sterke punten:
Bestellen. De rest kunnen we niet zeggen omdat de juiste leverdatum niet gehaald is en we steeds zitten te wachten.

Oder

SterSterSterLege sterLege ster

Grappig dat de adviseur niet bereikbaar is wanneer je akkoord gaat met een offerte, dat geeft een onprettig gevoel. Ik vind het verder erg jammer dat aan 1 kant het kleine Veneta logo’tje letterlijk verkeerd om zit, ziet er amateuristisch uit voor zoveel geld!

Marieke van der Mark

Ik ben heel tevreden. Ik heb iemand thuis gehad om het op te meten en hij gaf me ook goed advies. De jaloezieën waren er ook snel. Ik had ze nog graag op willen laten hangen door een monteur van Veneta maar dat duurde wat langer en ik wou het graag zo snel mogelijk dus hebben we het zelf gedaan. Er zat een uitstekende beschrijving bij en was het heel goed te doen.

Opvallende sterke punten:
Een hele prettige ervaring ik werd bij elke stap goed op de hoogte gebracht.

A.M. Baars

Gaat allemaal heel soepel, duidelijke uitleg en alles snel geleverd! Dit was niet onze eerste ervaring met Veneta, we hebben niet voor niets jullie weer gevraagd!

Klantvriendelijk, goed telefonisch contact, prima service

Harmsen

uitstekend

Opvallende sterke punten:
prachtig materiaal, goed afgewerkt. service was uitstekend. goede prijs/kwaliteit verhouding

Marvin

Gewoon helemaal top

Wordt verassend snel geleverd

Rachel

Goed advies gehad van Koen aan huis. Alles is ook netjes opgemeten en de raamdecoratie was gemakkelijk te monteren (ook op kunststof kozijnen). We zijn erg tevreden met onze plissé gordijnen en jaloezieën!

Opvallende sterke punten:
Makkelijk te monteren. Goed advies. Binnen 3 weken geleverd.

Bart Schepens

Top

Afwerking

Katrien Borzée

Supertevreden! Kan niets slechts zeggen. Kwaliteit is top, levertermijn viel goed mee,… ons huis is af dankzij Veneta!

Prijs-kwaliteit en klantvriendelijkheid

Willem

dienstverlening is top en je kunt via de web-site heel gemakkelijk bestellen

Opvallende sterke punten:
De dienstverlening is top. En je bestelt met gemak.

Van Kesteren

Uitstekend.

Opvallende sterke punten:
Ziet er sterk en prachtig uit.

Tandartsen aan de Herengracht

Prettige service

Snelle service, prettig contact

Benedicte Overbeeke

Vanaf minuut 1 tot levering helemaal blij. Monsters kwamen snel binnen, bestelling ging snel en levering verliep volgens plan. Helemaal tevreden

Super makkelijk ophangsysteem

Van der Tol

Mega fijn geholpen door Veneta! Na een adviesafspraak is er gelijk ingemeten en besteld. 3 weken later hadden wij de jaloezieën hangen! Super makkelijk zelf te monteren. Het maakt ons huis echt af.

Opvallende sterke punten:
Adviseur van Veneta was geweldig!

Veneta verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Veneta heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 18 november 2015

Veneta

Bij VENETA.COM vind je altijd wat je zoekt; of je nu op zoek bent naar houten jaloezieën, gordijnen, vouwgordijnen of shutters. Ook vind je in ons assortiment top-down of bottom-up plisségordijnen geschikt voor rechte, draaikiep- en dakramen. Voor iedere ruimte vind je wel geschikte raambekleding, kleed bijvoorbeeld je badkamer aan met aluminium jaloezieën of vochtbestendige houtlook jaloezieën.

Loggerweg 2

SterSterLege sterLege sterLege ster

Oder

Marieke van der Mark

Opvallende sterke punten:
Een hele prettige ervaring ik werd bij elke stap goed op de hoogte gebracht.

A.M. Baars

Gewoon helemaal top

Wordt verassend snel geleverd

Rachel

Opvallende sterke punten:
Makkelijk te monteren. Goed advies. Binnen 3 weken geleverd.

Bart Schepens

Top

Afwerking

Katrien Borzée

Prijs-kwaliteit en klantvriendelijkheid

Willem

dienstverlening is top en je kunt via de web-site heel gemakkelijk bestellen

Opvallende sterke punten:
De dienstverlening is top. En je bestelt met gemak.

Van Kesteren

Uitstekend.

Opvallende sterke punten:
Ziet er sterk en prachtig uit.

Tandartsen aan de Herengracht

Prettige service

Snelle service, prettig contact

Benedicte Overbeeke

Super makkelijk ophangsysteem

Van der Tol

Opvallende sterke punten:
Adviseur van Veneta was geweldig!

Veneta heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10