Frank
- Opvallende sterke punten:
- Adviseur erg duidelijk
Snelle levering en behulpzaam met opmeten
Goede service, fijn contact met de adviseur. We zijn supergoed geholpen en zijn erg blij met het resultaat!
Heel vriendelijk, snel en een unieke service
Wat een goede service!!
Too!
Duidelijke informatie, eenvoudig te bestellen, gemakkelijk te monteren.
Goed begeleid bij de aankoop!
Goeie service en kwaliteit
Erg blij met onze nieuwe gordijnen en plisségordijnen!
Goed kwaliteit
Zeer snelle bezorging!!! Binnen 2,5 complete order binnen! Gordijnen zien er top uit.. hadden meer info vooraf over systeemmogelijkheden gehad. Nu op veel plekken onnodig touwtjes die daar echt niet handig zijn. Mogelijkheden zijn ter plaatse niet besproken.
Top geleverd!
Bel me a.u.b. snel en stuur een monteur. Mijn raamproducten (easy fix op draai kiepramen) passen niet. Er zit speling tussen het product en het kozijn. De magneetstrips werken hierdoor niet. Het product zit los. Totale order van €2500,- ik ben zeeeeeeer teleurgesteld!!!
Super tevreden met mijn raamdecoratie van Veneta.
Veneta verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Veneta heeft de volgende resultaten bereikt:
Snelle levering en behulpzaam met opmeten
Heel vriendelijk, snel en een unieke service
Wat een goede service!!
Too!
Duidelijke informatie, eenvoudig te bestellen, gemakkelijk te monteren.
Goed begeleid bij de aankoop!
Goeie service en kwaliteit
Erg blij met onze nieuwe gordijnen en plisségordijnen!
Goed kwaliteit
Top geleverd!
Super tevreden met mijn raamdecoratie van Veneta.
Veneta heeft de volgende resultaten bereikt: