9.3 /10

checkbox97% beveelt Veneta aan!

Kwaliteit

Frank

Erg goed

Adviseur erg duidelijk

Anita

Snelle levering en behulpzaam met opmeten

A. Vissers

Goede service, fijn contact met de adviseur. We zijn supergoed geholpen en zijn erg blij met het resultaat!

Opvallende sterke punten:
Goede service, goed bereikbare adviseur! Veel keuze en goede prijs/kwaliteit verhouding.

J.w. elsenaar

Heel vriendelijk, snel en een unieke service

Hele klantvriendelijke service ook na levering

Nina

Wat een goede service!!

Opvallende sterke punten:
Mooi, degelijk ophang systeem, mooie kwaliteit stof en goed verpakt voor de verzending.

Antoinette

Too!

Opvallende sterke punten:
Echt prachtige verduisterende rolgordijnen op maat mogen ontvangen. Tegen een uitstekende prijs. Ik heb veel andere raambekleding op maat, bijna twee keer zo duur en daar ben ik minder enthousiast over. Ik raad het echt aan!

Ruud Stokman

Duidelijke informatie, eenvoudig te bestellen, gemakkelijk te monteren.

Duidelijke handleiding betreffende montage

Ina van Rooij

Goed begeleid bij de aankoop!

Duidelijk, helder, transparant

Elmas de Jong-Cinar

SterSterSterSterLege ster

Goeie service en kwaliteit

Ze doen wat se beloven

Fenny Opbroek

Erg blij met onze nieuwe gordijnen en plisségordijnen!

Snelle levering, goed advies op maat

Gerhard Visagie

Goed kwaliteit

Maklijk om te instaleren

Gommers

SterSterSterLege sterLege ster

Zeer snelle bezorging!!! Binnen 2,5 complete order binnen! Gordijnen zien er top uit.. hadden meer info vooraf over systeemmogelijkheden gehad. Nu op veel plekken onnodig touwtjes die daar echt niet handig zijn. Mogelijkheden zijn ter plaatse niet besproken.

Opvallende sterke punten:
Zeer snelle levering… gordijnen zien er top uit advies van veneta had uitgebreider gemogen

Top geleverd!

Past perfect

B. Bosman

SterSterLege sterLege sterLege ster

Bel me a.u.b. snel en stuur een monteur. Mijn raamproducten (easy fix op draai kiepramen) passen niet. Er zit speling tussen het product en het kozijn. De magneetstrips werken hierdoor niet. Het product zit los. Totale order van €2500,- ik ben zeeeeeeer teleurgesteld!!!

Niet

Antwoord Veneta

Beste Bertien, Bedankt voor het delen van je ervaring! Enorm vervelend dat de producten niet passen. Van je persoonlijke adviseur hebben we begrepen dat er inmiddels een oplossing in de maak is. Wij gaan er vanuit dat dit helemaal goed komt! Marijne - Veneta.com

Geantwoord op

Jacqueline

Super tevreden met mijn raamdecoratie van Veneta.

Super service en zeer klantvriendelijk

Veneta verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Veneta heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 18 november 2015

Veneta

Bij VENETA.COM vind je altijd wat je zoekt; of je nu op zoek bent naar houten jaloezieën, gordijnen, vouwgordijnen of shutters. Ook vind je in ons assortiment top-down of bottom-up plisségordijnen geschikt voor rechte, draaikiep- en dakramen. Voor iedere ruimte vind je wel geschikte raambekleding, kleed bijvoorbeeld je badkamer aan met aluminium jaloezieën of vochtbestendige houtlook jaloezieën.

Loggerweg 2

Wat een goede service!!

Antoinette

Too!

Ruud Stokman

Duidelijke informatie, eenvoudig te bestellen, gemakkelijk te monteren.

Duidelijke handleiding betreffende montage

Ina van Rooij

Goed begeleid bij de aankoop!

Duidelijk, helder, transparant

Elmas de Jong-Cinar

SterSterSterSterLege ster

Goeie service en kwaliteit

Ze doen wat se beloven

Fenny Opbroek

Erg blij met onze nieuwe gordijnen en plisségordijnen!

Snelle levering, goed advies op maat

Niet

Antwoord Veneta

Geantwoord op

Jacqueline

Super tevreden met mijn raamdecoratie van Veneta.

Super service en zeer klantvriendelijk

Veneta heeft de volgende resultaten bereikt: