Veneta

Kwaliteit

A. Thuis

Prima ervaring met de eerste kennismaking, kiezen welk gordijn geschikt is, opmeten, en prijsopgave. Daarna was het een beetje puzzelen, wanneer "wat" zou binnenkomen. Dakraam Rolgordijn en... Prima ervaring met de eerste kennismaking, kiezen welk gordijn geschikt is, opmeten, en prijsopgave. Daarna was het een beetje puzzelen, wanneer "wat" zou binnenkomen. Dakraam Rolgordijn en rolgordijn , Gordijnrails, werden op verschillende dagen/tijden gebracht, en ook nog eens door verschillende pakketbezorgdiensten. De gordijnen, die ik volgens de planning , vorige week had moeten krijgen, zijn er nog niet. Géén punt, maar een bericht hierover, was wenselijk geweest.

Weet ik nog niet.

Reactie Veneta:

Goedemiddag,
Dank je wel voor het delen van je review. Wat fijn dat jij hiervoor de tijd neemt.
Goedemiddag,
Ik kan me goed voorstellen dat je baalt van de vertraging en dan komt er ook nog eens geen update vanuit ons. Onze oprechte excuses hiervoor.
Wij hebben je persoonlijk adviseur gevraagd om contact met je op te nemen om de opties te bespreken.
Jij mag snel een belletje van hem ontvangen.
Nogmaals onze oprechte excuses!
Een fijne dag gewenst.
Simone - Veneta.com

Jihad

Prettig

Goeie service en zorgvuldige vakmannen bijv Rey van Ede

Joyce

We hadden een advies aan huis ingepland omdat we niet goed wisten wat er het beste en mooiste zou passen in ons nieuwe huis.
Vincent was bij ons langstgekomen, hij heeft ons te woord gestaan...
Vincent was bij ons langstgekomen, hij heeft ons te woord gestaan met veel kennis en vriendelijkheid. Hij had voorbeelden bij en stalen van alle kleuren, heel handig om te zien! We hebben ook niet lang moeten wachten op de raamdecoratie en ook niet moeilijk om zelf op te hangen.
Wij zijn heel tevreden van onze raamdecoratie die we besteld hebben!

Opvallende sterke punten:

Lange garantie, gratis advies aan huis, snelle levering

Vanessa

Top dat je vooraf kosteloos staaltjes kunnen bestellen. Dit maakt de keuze een stuk makkelijker omdat online vaak anders over kunnen komen.
Duidelijke instructie om makkelijk zelf online te...
Duidelijke instructie om makkelijk zelf online te bestellen. Had alleen verwacht dat de levering iets sneller zou gaan, maar het zelf monteren van de plisségordijnen liep gelukkig zeer vlot. Wel jammer dat jullie kort na onze bestelling een actie hadden. Dit had ons 10% gescheeld.

Opvallende sterke punten:

Het kosteloos aanvragen van kleurstalen.
Duidelijke instructie voor het bestellen van je gordijnen.
Vriendelijke klantenservice.
Eenvoudige montage.
Enz

Dhr. YH Wildschut

Van 1e contact tot uiteindelijke resultaat......Uitstekend!!!

Opvallende sterke punten:

Ondanks mijn a-technische insteek, zowel telefonisch als online goed op weg geholpen door de sales medewerker, in dit geval Quinty Eilander. Met als resultaat perfect passende plissé jalouziën

Frans Regtuit

Duidelijke uitleg bestel proces

Opvallende sterke punten:

Keurig verpakt en volgens afspraak geleverd

Woning

Heel goede service ,en de monteur heeft ze voor ons opgehangen,bevallen heel goed.prijs,kwaliteit 9.
Fam.Veurink Hoogeveen.

Prijs kwaliteit👍top

Ekkerman

Top

goede website

Kees cobussen

Fantastische levering van de gordijnen, kleur goed, netjes gemaakt.

Opvallende sterke punten:

afspraken worden goed nagekomen.

Frank

Alles perfect aangekregen, mooi en stevig verpakt, product van zeer goede kwaliteit. ik ben een enorme tevreden klant.

Opvallende sterke punten:

Goede kwaliteit van de producten.