J.Huijbregts
- Opvallende sterke punten:
- perfect de afspraken nakomen.
Komen echt na wat gezegd is.
Bestelling van 4 vouwgordijnen duurde wat langer dan normaal maar na gesprek een korting toegekend .
Helemaal prima heb monsters aangevraagd en een keuze kunnen maken. Hij is geleverd en hangt prima en handig te bedienen. Voor mij een uitkomst voor de zomer zon.
Goedemorgen service en afhandeling
Heel erg correct en prettig
Goede hulp en service
Super goed geholpen weer Goede servise Dik tevreden met ons plise gordijnen
Zeer goede contacten en duidelijke afspraken
door de oorlog was de zending vertraagd, dit werd perfect gecommuniceerd en in de gaten gehouden.
Kwaliteit niet altijd even goed, maar problemen worden goed opgelost
Veneta verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Veneta heeft de volgende resultaten bereikt:
Goedemorgen service en afhandeling