9.3 /10

checkbox97% beveelt Veneta aan!

Kwaliteit

C.H. Schuckman

Goed advies door Kaz Kolkman en snelle levering

Goed advies,snelle levering en makkelijke montage

Jiska van Cuijlenburg

Mooi bedrijf. Fijne manier van werken. En super blij met het resultaat.

Heel behulpzaam en klantvriendelijk

x

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

gaat heel stoef, 10 tallen foto's gestuurt en dan nog zeggen productie fout. word niet vergoed.

Opvallende sterke punten:
je kang aan het lijntje houden.

Antwoord Veneta

Goedemorgen, Bedankt voor het delen van je ervaring. Van je persoonlijke adviseur heb ik begrepen dat jullie inmiddels contact gehad hebben en hij je een tip heeft gegeven die jullie nog gaan uitproberen. Als die tip geen oplossing is, gaan we je natuurlijk verder helpen! Fijne dag! Marijne - Veneta.com

Ans Dobbe-Sneeboer

Heel tevreden kom volgende keer terug, Leuke en vriendelijke en vlotte verkoper met humor , hou ik van

Keurig verpakt en volgens afspraak afgeleverd

Gerritsen

Het bestelde voldoet niet aan de verwachtingen

Niet

Rukiye

SterSterLege sterLege sterLege ster

Er is een rails te kort geleverd, twee ramen zijn verkeerd opgemeten waardoor de gordijnen niet opgehangen konden worden en de inbetweens zijn na 4 weken nog niet geleverd. Ik ben niet tevreden!

Ziet er goed uit

Eric

AANGENAAM

Van A tot Z top

Maud Berens

Vanaf de eerste kennismaking welliswaar door toeval, tot aan het moment van bestellen is alles keurig verlopen. Ondanks de verkoper het verkeerde huisnummer had genoteerd is alles goed gekomen. Er hangen nu prachtige raamdecoraties en ons huis is steeds meer een thuis.

Opvallende sterke punten:
Goede uitleg, en veel voorbeelden bij met het inmeet moment waardoor de keuze makkelijk was!

Marjolein

SterSterSterSterLege ster

Prima ervaring Alleen de aanhef in elke mail met ‘joehoe’ is tenenkrommend.

Opvallende sterke punten:
Goed advies, ruime keuze. Goed ingemeten. Netjes geplaatst met goede uitleg.

Spronk

In 1 woord GEWELDIG

Goed product en service

Van der Steen

Goed vooral in de communicatie

Netjes gewerkt bij het ophangen van de gordijnen

Teunissen van manen

SterSterSterSterLege ster

Goed gegaan en netjes op maat.

Goed verpakt.

M. Velde

Leveren goede kwaliteit en vakmanschap en houden zich aan de afspraken. Heldere communicatie.

Vakmanschap en goede communicatie

Brusselaars

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slecht

Word aan je lot overgelaten

Antwoord Veneta

Hi Sandra, Bedankt voor het plaatsen van je review. Ik heb begrepen van je adviseur dat er wat onderdelen niet in orde waren, en die heeft ze direct opnieuw voor je besteld. Deze komen binnen 5 werkdagen bij jou door de brievenbus. Mochten er nog andere dingen zijn waar we je mee kunnen helpen, horen we dat graag! 💛 Fleur - Veneta.com

Sabine Capiau

SterSterSterSterLege ster

Snelle levering, correct en kwalitatief product.

Gemakkelijk te installeren

Veneta verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Veneta heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 18 november 2015

Veneta

Bij VENETA.COM vind je altijd wat je zoekt; of je nu op zoek bent naar houten jaloezieën, gordijnen, vouwgordijnen of shutters. Ook vind je in ons assortiment top-down of bottom-up plisségordijnen geschikt voor rechte, draaikiep- en dakramen. Voor iedere ruimte vind je wel geschikte raambekleding, kleed bijvoorbeeld je badkamer aan met aluminium jaloezieën of vochtbestendige houtlook jaloezieën.

Loggerweg 2

8042PG Zwolle

Kwaliteit

C.H. Schuckman

Goed advies door Kaz Kolkman en snelle levering

Goed advies,snelle levering en makkelijke montage

Jiska van Cuijlenburg

Mooi bedrijf. Fijne manier van werken. En super blij met het resultaat.

Heel behulpzaam en klantvriendelijk

x

Opvallende sterke punten:
je kang aan het lijntje houden.

Ans Dobbe-Sneeboer

Van A tot Z top

Maud Berens

Marjolein

SterSterSterSterLege ster

Prima ervaring Alleen de aanhef in elke mail met ‘joehoe’ is tenenkrommend.

Opvallende sterke punten:
Goed advies, ruime keuze. Goed ingemeten. Netjes geplaatst met goede uitleg.

Spronk

In 1 woord GEWELDIG

Goed product en service

Van der Steen

Goed vooral in de communicatie

Netjes gewerkt bij het ophangen van de gordijnen

Teunissen van manen

SterSterSterSterLege ster

Goed gegaan en netjes op maat.

Goed verpakt.

Slecht

Word aan je lot overgelaten

Sabine Capiau

SterSterSterSterLege ster

Snelle levering, correct en kwalitatief product.

Gemakkelijk te installeren

Veneta heeft de volgende resultaten bereikt: