9.3 /10

checkbox97% beveelt Veneta aan!

Kwaliteit

Erik en Wendy van Hoorn

Onze vast adviseur Michael heeft ons fantastisch geholpen met het uitzoeken van gordijnen voor de woonkamer. Super advies en echt maatwerk. Vrij snelle levering en helemaal verliefd op de uitstraling van de wave gordijnen.

Opvallende sterke punten:
Prijskwaliteit verhouding is top.

Lisette

Mooie producten

Huurman

Super

Opvallende sterke punten:
Rob kwam langs om de Ramen op te meten. Daarna bestelling geplaats. Keuken hebben we zelfs opgehangen. Shutters in de slaapkamer komt een medewerker doen. Prettig geregeld toch. Super medewerkers van een super bedrijf👍🏻

e senssen

hebben luisterend oor

Van Mechelen

Fantastische kwaliteit.

Opvallende sterke punten:
Goed advies tijdens een goed en gezellig gesprek. Bestelling werd snel, netjes en goed afgeleverd. Super blij met het eindresultaat.

Anneke van Ieperen

Goed!

Opvallende sterke punten:
Zelfs via de telefoon lukt het om te eindigen met raamdecoratie die prachtig staat en perfect hangt.

Karin

Elsemieke van der Heijden

Fantastisch

Geen onnodige poespas

Kim

Mijn rolgordijn was niet goed. Zelf verkeerd gemeten. Ik kon hem tegen de meerprijs verder gratis omruilen. Heel erg blij mee. Goede service. Vriendelijke mensen

Goede service

Hans van den Bank

Top

Opvallende sterke punten:
Alles klopt gewoon. Van proefstukjes tot eindproduct!!!

Ed Philippens

Niet klantgericht, zeer lange levertijden

Product kwaliteit goed, maar klantgerichtheid ver te zoeken als ze fouten maken

Lisanne Smulders

SterSterSterLege sterLege ster

Goed, fijne service. Helaas hebben de nieuwe jaloezieën een andere maat waardoor de automatisering niet met past. Dit is vooraf niet gecommuniceerd.

Opvallende sterke punten:
Ze zien er heel netjes uit.

Antwoord Veneta

Beste, Bedankt voor het delen van je ervaring! Ik heb je berichtje nog uit gezet naar je persoonlijke adviseur om contact op te nemen. Met vriendelijke groet, Jenieke - Veneta.com

Geantwoord op

Veneta verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Veneta heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 18 november 2015

Veneta

Bij VENETA.COM vind je altijd wat je zoekt; of je nu op zoek bent naar houten jaloezieën, gordijnen, vouwgordijnen of shutters. Ook vind je in ons assortiment top-down of bottom-up plisségordijnen geschikt voor rechte, draaikiep- en dakramen. Voor iedere ruimte vind je wel geschikte raambekleding, kleed bijvoorbeeld je badkamer aan met aluminium jaloezieën of vochtbestendige houtlook jaloezieën.

Loggerweg 2

8042PG Zwolle

Kwaliteit

Erik en Wendy van Hoorn

Opvallende sterke punten:
Prijskwaliteit verhouding is top.

Lisette

Goede service

Hans van den Bank

Top

Opvallende sterke punten:
Alles klopt gewoon. Van proefstukjes tot eindproduct!!!

Ed Philippens

Product kwaliteit goed, maar klantgerichtheid ver te zoeken als ze fouten maken

Lisanne Smulders

SterSterSterLege sterLege ster

Opvallende sterke punten:
Ze zien er heel netjes uit.

Antwoord Veneta

Geantwoord op