9.3 /10

checkbox97% beveelt Veneta aan!

Kwaliteit

Edward

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Online afspraak gemaakt voor een terugbel afspraak. Persoon belde na het afgesproken tijdslot. Niet extreem veel later … maatwerk erna… geen enkele opmerking of excuus hierover. Dus dat is blijkbaar normaal-standaard. Mijn advies maak je tijdslot dan groter. Pas na 3x aangeven dat ik niet zelf wilde inmeten en uiteindelijk poging tot gesprek af te breken kwam er een mogelijkheid om een afspraak in te plannen. Eerste optie werkte niet tweede ook niet handig dus vroeg om een andere vrijdag. Krijg ik terug dus komt een dinsdag voor u uit ? … 5 keer nee en niet op één lijn dus gesprek maar afgebroken.

Geen gevonden

Antwoord Veneta

Beste Edwin, Bedankt voor het plaatsen van je review. Zojuist hebben we elkaar telefonisch gesproken en is het euvel besproken en opgelost! We horen het graag als we nog iets voor je kunnen betekenen. Fijne avond! Tyra - Veneta

Hanneke Innemee

Erg klantvriendelijk geholpen

Vriendelijk en duidelijke uitleg, luistert naar de klant

Patrick Sschoonjans

Zeer tevreden over deze firma,van zowel de vertegenwoordiger Seppe die alles duidelijk uitlegt,als de plaatser van dienst Glenn,snel en proper werk Een aanrader deze fima!

Duidelijk en scherpe prijzen

Sandra greeve

Goede ervaringen. Nette behandeling

Komen afspraken na

Noor

Mijn ervaring met Veneta was fantastisch! Vincent en Nico hebben me supergoed geholpen met alles: van de keuze voor gordijnen of niet, tot de perfecte kleuren en het nauwkeurige opmeten. Ik moest wel zo’n drie maanden wachten voordat alles hing, maar wát een resultaat! Het was het meer dan waard – ik ben er echt ontzettend blij mee!

Opvallende sterke punten:
Vincent en Nico namen echt de tijd om mee te denken over stijl, kleuren en de beste keuzes voor de ruimte.Ze gaven niet alleen opties, maar ook duidelijke uitleg waarom iets wel of niet goed zou werken.

Vanessa Molnar

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Terrible! The Representative in my area measured WRONG and the curtains are too wide; both rooms have pinches in the fabric when they are supposed to be straight pleats/folds. I have emailed, texted, sent pictures, and called AND NO ONE IS GETTING BACK TO ME. I am extremely disappointed in this service and quality. And one set of sheer curtains is snagged in THREE different places. ***DO NOT BUY FROM HERE***

Opvallende sterke punten:
I honestly cannot think of any. This is some of the worst service/products I have ever received in my whole life

Antwoord Veneta

Good morning, Thank you for sharing your review! I have heard from your advisor that you are in contact and that you have reached a solution. Hopefully everything will be to your satisfaction soon! Fleur - Veneta.com

Diny Snijders

Toppie

Was een hele klus maar Bas gaf niet op Toppertje

Ryanne Berghammer

SterSterSterSterLege ster

Super goed geadviseerd door Eline. Ben super blij met het eind resultaat!

Goede kwaliteit stof

A.Meijer

Ik ben nog aan het wachten op een telefoontje van Marijn

Klant vriendelijk

Lise Hermans

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met Veneta.com. Voor het opmeten van mijn gordijnen kreeg ik telefonisch ondersteuning, en dit verliep heel vlot. De levering was bovendien sneller dan verwacht, wat een aangename verrassing was. De gordijnen zelf zijn erg mooi en de kwaliteit is uitstekend, helemaal zoals gehoopt. Het enige minpuntje was het ophangen van de rail. We hadden hier wat moeite mee, omdat de instructies net iets duidelijker mochten zijn. Vooral omdat wij geen echte handige harry’s zijn, hadden duidelijke stappen of een instructievideo hierbij zeker geholpen. Voor het ophangen van de gordijnen waren er wél handige filmpjes beschikbaar, wat we enorm waarderen. Over het algemeen ben ik echter heel tevreden over Veneta.com. Mooie producten, vlotte service en een snelle levering – zeker een aanrader!

Vlotte en behulpzame ondersteuning, snelle levering, goede kwaliteit

G. Leerschoon

goede communicatie, duidelijke info

je wordt goed op de hoogte gehouden, snelle levering

Henri & Gerry De Clonie Mac Lennan

Wij zijn superblij met onze plissé gordijnen. Makkelijk te monteren en staat erg netjes. Keurige nette meneer die ons geholpen heeft met de keuze. Zeker een aanrader.

Wat er beloofd wordt krijg je ook

Van Doeselaar

SterSterSterHalve sterLege ster

Mooi spul. Hangt redelijk snel op.

Opvallende sterke punten:
Goed geholpen door de meneer die thuis kwam om uitleg en maten te meten.

Antwoord Veneta

Goedemiddag. Je hebt contact gehad met je persoonlijke adviseur en alles is naar wens! Super fijn! We horen het graag als we nog ergens bij kunnen helpen. Tyra - Veneta

Ilona van der leest

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Al twee keer veneta gehad nu bij de derde keer helaas bij 3 plissé gordijnen te strak meten we zelf een knoopje gaan verstellen. Helaas lukt dat niet en hangt het gordijn nu scheef.

Antwoord Veneta

Goedemiddag, Bedankt voor het plaatsen van je review. Inmiddels heb je contact gehad met je persoonlijke adviseur hierover. Fijn! Tyra - Veneta

Pier de Vries

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Echt bizar dat er niet gereageerd wordt op vraag over jaloezie en eventuele garantie, volgens Veneta is dat 8 jaar maar men reageert niet….

Opvallende sterke punten:

Veneta verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Veneta heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 18 november 2015

Veneta

Bij VENETA.COM vind je altijd wat je zoekt; of je nu op zoek bent naar houten jaloezieën, gordijnen, vouwgordijnen of shutters. Ook vind je in ons assortiment top-down of bottom-up plisségordijnen geschikt voor rechte, draaikiep- en dakramen. Voor iedere ruimte vind je wel geschikte raambekleding, kleed bijvoorbeeld je badkamer aan met aluminium jaloezieën of vochtbestendige houtlook jaloezieën.

Loggerweg 2

Toppie

Was een hele klus maar Bas gaf niet op Toppertje

Ryanne Berghammer

SterSterSterSterLege ster

Super goed geadviseerd door Eline. Ben super blij met het eind resultaat!

Goede kwaliteit stof

Henri & Gerry De Clonie Mac Lennan

Wat er beloofd wordt krijg je ook

Van Doeselaar

SterSterSterHalve sterLege ster

Mooi spul. Hangt redelijk snel op.

Opvallende sterke punten:
Goed geholpen door de meneer die thuis kwam om uitleg en maten te meten.

Ilona van der leest

Pier de Vries