Yuraima Negrete lantau
- Opvallende sterke punten:
- Voor het geleverd werd kreeg ik van te voren een sms dat het onderweg is en hoe laat het aankomt.
Super fijn bedrijf! Ook toen er na het plaatsen iets kleins was beschadigd werd hiervoor keurig netjes een nieuw element besteld en geplaatst. Ook zijn de medewerkers communicatief sterk en erg vriendelijk. Contact gehad met: Roy van Mierlo. Bij de tweede plaatsingsafspraak zijn geweest: Niels en Fulco. Allen bedankt!
Super uitleg en goed ingemeten Zelf plaatsen was peuleschilletje
Alweer een upgrade van ons interieur dankzij Veneta
online rolgordijnen besteld voor onze velux ramen De prijs is prima en het instaleren van de rolgordijnen dank zij de uitleg goed te doen. wij zijn er blij mee
Goede kwaliteit, snelle levering
Uiteindelijk tevreden, maar geen geweldige service in eerste instantie
Veneta
Ervaring was prima. Zeer vriendelijke vertegenwoordiger die alles haarfijn uit de doeken deed.
Wij zijn heel tevreden Prachtige lengte en goed opgemeten En snel opgehangen Wel n dingetje dat je lang moest wachten voor de gordijnen hingen Dus tussen opmeten en ophangen Hoop dat m’n volgende bestelling sneller hangt
Bedankt Veneta voor de mooie gordijnen. De persoon die langskwam met stalen was super behulpzaam, vriendelijk en geduldig. Ik heb een goede keuze kunnen maken hierdoor. De eerste plaatsing van de gordijnen begon even minder door een miscommunicatie maar op de moment zelf heeft de persoon alles vakkundig opgelost. Bij de tweede plaatsing nog meer tevreden want deze persoon heeft de gaatjes in de muur gedicht van de vorige gordijnen. Heel tevreden van jullie
Heel goed
Prima kwaliteit dakraam rolgordijn, goed verduisterend en isolerend.
Na slechte ervaring andere firma lamellen besteld bij Veneta! Snelle levering , makkelijk te bestellen en vriendelijk personeel!!! Blijvertje 💪
Bestelling van de stalen was snel geleverd. Ook het opmeten en bestellen door hen is snel en correct verlopen. Gordijnen zijn zelfs sneller geleverd dan oorspronkelijk was opgegeven.
Veneta verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Veneta heeft de volgende resultaten bereikt:
Super uitleg en goed ingemeten Zelf plaatsen was peuleschilletje
Alweer een upgrade van ons interieur dankzij Veneta
Goede kwaliteit, snelle levering
Uiteindelijk tevreden, maar geen geweldige service in eerste instantie
Veneta
Heel goed
Prima kwaliteit dakraam rolgordijn, goed verduisterend en isolerend.
Veneta heeft de volgende resultaten bereikt: