Eelke van der Heide
- Opvallende sterke punten:
- snelheid
helaas een rolgordijn stuk na een week of twee in gebruik
Met het bestellen van de monsters is de keuze gemakkelijk gemaakt omdat je de stof thuis kan bekijken en tegen het licht kan houden. En je kan er voor kiezen om je ramen op te laten meten door een van Veneta medewerkers
Mijn ervaring is goed! Prima advies
Makkelijk te bestellen, goed advies en top kwaliteit!
Goed geholpen aan de telefoon, snelle levering en past perfect op maat. Zou wel graag voor de bezorging een afspraak kunnen maken met de pakketdienst.
goede service de gordijnen keurig verpakt en netjes geleverd
Fijne service
Prima, mooie gordijnen. Alleen verkeerde handleiding voor ophangen rails
Een goede website en super vriendelijke medewerkers en alles naar wens
goed
Na eerst de ramen van de bovenverdieping te hebben bekleed met de raamdecoratie van veneta en zeer tevreden te zijn hebben we nu de ramen van de beganegrond bekleed en niet zomaar. Hele goede adviezen en handige tips. Bij veneta voelde ik mij vertrouwd.
Echt Supergoed!
Top Service! Prachtige raamwering en zeer goed advies!
Super vlot - gemakkelijk te bestellen-heel goede website
Prima contact was
Veneta verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Veneta heeft de volgende resultaten bereikt:
Mijn ervaring is goed! Prima advies
Makkelijk te bestellen, goed advies en top kwaliteit!
goede service de gordijnen keurig verpakt en netjes geleverd
Fijne service
Prima, mooie gordijnen. Alleen verkeerde handleiding voor ophangen rails
Een goede website en super vriendelijke medewerkers en alles naar wens
goed
Echt Supergoed!
Top Service! Prachtige raamwering en zeer goed advies!
Super vlot - gemakkelijk te bestellen-heel goede website
Prima contact was