9.3 /10

checkbox97% beveelt Veneta aan!

Kwaliteit

Astrid

Wederom zeer tevreden over mijn gordijnen van Veneta! 1,5 Jaar geleden gekozen voor mooie duo-rolgordijnen maar na een brand helaas opnieuw nieuwe gordijnen moeten kopen. Nu i.v.m. kunststof kozijnen gekozen voor de plisse-gordijnen. Superblij mee!

Goed geholpen door vertegenwoordiger aan huis

K. de Jong

Super

Opvallende sterke punten:
Snelle levering, goede informatie tijdens het hele proces vanaf bestellen tot levering

Verbeek

Onze ervaring is heel goed.

Goed afgewerkt.

A. Wit

Heel prettig ervaren

Nakomen afspraken, opmeten en afhandeling

Hendriks

Zeer fijn geholpen door de adviseur thuis en ook heel fijne uitleg gehad en goed advies en hij nam echt de tijd om alles goed door te nemen.

Opvallende sterke punten:
Adviseur denkt echt goed mee wat passend zou zijn bij de rest van het interieur en laat ook verschillende stijlen zien.

Burger

SterSterSterLege sterLege ster

Heb een bestelling gedaan, maar zag dat ipv 3 producten, maar 2 had besteld. Telefonisch contact gezocht, opnieuw een bestelling moeten maken voor 1 product, kon niet samen gevoegd worden. Dus twee maal verzendkosten betaald. Geleverd op zelfde datum, tijd met zelfde bestelbusje, jammer! Dus €20 bezorgkosten, weg aanbieding.

produkt ziet er mooi uit

Antwoord Veneta

Goedemorgen, Bedankt voor het delen van je ervaring! Wat vervelend dat je nog een bestelling moest plaatsen, we kunnen ons voorstellen dat je daarvan baalt. Het klopt inderdaad dat we na 4 dagen de order niet meer kunnen aanpassen, daarom moest je inderdaad een nieuwe order plaatsen zoals uitgelegd. Met vriendelijke groet, Isa - Veneta.com

Geantwoord op

Goed advies en mooie producten

Goede prijs kwaliteit verhouding, fijn advies door de deskundige adviseur

Lia

SterSterSterSterLege ster

Het was eenvoudig om een afspraak te maken, degene die kwam inmeten had veel stalen bij zich. Na de eerste offerte werd een aangepaste offerte snel en goed verzorgd.

Prettig contact en goede hulp van degene die aan huis kwam

E.DEKKER AKKERMAN

Ze zijn prachtig heel mooi .ben er erg blij mee.gr Erna

Al 4x maal besteld bij veneta. Prima

MvV

Perfect! We hebben inmiddels alle ramen in onze woning voorzien van raambekleding van Veneta. De producten die we jaren geleden al aanschaften, hebben we door de jaren heen steeds aangevuld met nieuwe raambekleding. We zijn erg tevreden over de kwaliteit op lange termijn.

Opvallende sterke punten:
Goede kwaliteit van de raambekleding, veel keuzemogelijkheden, snelle levering en duurzaamheid.

Linda

Goeie advisering en service!

Deskundige adviseur en tevredenheidsgarantie

Veneta verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Veneta heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 18 november 2015

Veneta

Bij VENETA.COM vind je altijd wat je zoekt; of je nu op zoek bent naar houten jaloezieën, gordijnen, vouwgordijnen of shutters. Ook vind je in ons assortiment top-down of bottom-up plisségordijnen geschikt voor rechte, draaikiep- en dakramen. Voor iedere ruimte vind je wel geschikte raambekleding, kleed bijvoorbeeld je badkamer aan met aluminium jaloezieën of vochtbestendige houtlook jaloezieën.

Loggerweg 2

8042PG Zwolle

Kwaliteit

Astrid

Goed geholpen door vertegenwoordiger aan huis

K. de Jong

Super

Verbeek

Onze ervaring is heel goed.

Goed afgewerkt.

Ze zijn prachtig heel mooi .ben er erg blij mee.gr Erna

Al 4x maal besteld bij veneta. Prima

MvV

Linda

Goeie advisering en service!

Deskundige adviseur en tevredenheidsgarantie

Veneta heeft de volgende resultaten bereikt: