Rianda
Uitstekend bedrijf
Erg tevreden en goede service
Top opmeten, levering en kwaliteit
Top
Uitgebreide keuze met goede prijzen. Snelle levering en mooie kwaliteit geleverd.
Positief, mooie raamdecoratie en erg goed zelf te monteren.
erg prettig contact. Geen keuzestress door een concreet advies. foto's gemaakt hoe het systeem op te hangen, dus ook dat ging vlot. Al veel complimenten ontvangen!
2 gordijnen besteld met inmeet service 1 gordijn te smal. Er is contact geweest voor een correctie, helaas hebben we nog niks vernomen. Binnenkort maar weer erachteraan...
Goede service en mooie raambekleding
Super ervaring
Heel prettig en profecioneel
Levering op tijd, goede kwaliteit gordijn
Fijn contact met een behulpzame verkoopmedewerker.
Veneta verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Veneta heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede service, uitstekende producten
Uitstekend bedrijf
Erg tevreden en goede service
Top opmeten, levering en kwaliteit
Top
Positief, mooie raamdecoratie en erg goed zelf te monteren.
Goede service en mooie raambekleding
Super ervaring
Heel prettig en profecioneel
Levering op tijd, goede kwaliteit gordijn
Fijn contact met een behulpzame verkoopmedewerker.
Veneta heeft de volgende resultaten bereikt: