Anneke
- Opvallende sterke punten:
- Fijn personeel goed en professioneel ingemeten
Geweldig super geholpen mooie producten
Super tevreden over kwaliteit en dienstverlening!
Service aan huis is erg goed. Snelle levertijd en perfecte kwaliteit voor een keurige prijs! Voor de tweede keer verhuisd en gekozen voor volledige raamdecoratie van Veneta. Zeker aan te raden!
Gewoon prima!!
Goede ervaring , ziet er allemaal mooi uit en snel geleverd
Super makkelijk bestellen, sneller geleverd als aangegeven
prima, alleen dat joehoe hoeft van mij niet en tip...zeg even dat er meteen volledig betaald moet worden, dit scheelt een stap van overmaken van spaarrekening naar betaalrekening.
Vantevoren hebben we kleurstalen besteld, die waren gratis. De gratis advieseur aan huis heeft ons prima geholpen en alles opgemeten. Alles is snel volgens afspraak geleverd en de kwaliteit van de gordijnen is ook goed.
Prima!
Het bestellen van de plisségordijnen ging eenvoudig en dankzij de heldere meet instructies bleken ze perfect te passen! Ook het ophangen was goed te doen.
Service was top, heel tevreden over de gordijnen.
Goed advies, duidelijk communicatie en en een goede instructie, en alles ziet er zo uit als afgesproken, goede levering
Prima service. Duurt alleen wat lang voordat het eindelijk komt.
lange levertijd 5 weken
Top
Veneta verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Veneta heeft de volgende resultaten bereikt:
Geweldig super geholpen mooie producten
Super tevreden over kwaliteit en dienstverlening!
Gewoon prima!!
Goede ervaring , ziet er allemaal mooi uit en snel geleverd
Super makkelijk bestellen, sneller geleverd als aangegeven
Prima!
Service was top, heel tevreden over de gordijnen.
Prima service. Duurt alleen wat lang voordat het eindelijk komt.
lange levertijd 5 weken
Top