Dolstra
- Opvallende sterke punten:
- Goede kwaliteit, mooi materiaal!
Fijne adviseur Michael Dammers
Perfect
In Februari is Gerard bij ons langs geweest. Heel klantvriendelijk en nam de tijd om samen met ons de juiste keuze te maken voor onze raamdecoraties. Hij heeft alles netjes opgemeten en besteld voor ons. Binnen 3 weken hadden we alles al binnen. Echt top. Kortom een aanrader! Bedankt voor de goede service Gerard!
Goede service en klant vriendelijk
Snelle levering, mooie rolgordijnen.
Het bestellen, de opmeet en advies service waren geweldig. Echter, toen de rolgordijnen binnen kwamen kwam het besef van hoe onprofessioneel dit bedrijf eigenlijk is. De adviseur heeft het verkeerde advies gegeven, waardoor mijn rolgordijnen niet zijn geworden zoals ik dat wou. Jammer. Want met zoveel geld had ik wel wat beters verwacht. Ook de ketting van de rolgordijnen is belachelijk. Voor een gordijn van langer dan 2 meter wordt er een zielig touwtje van 50-60 cm gegeven. Waardoor je er niet eens bijkan met een gemiddelde lengte. En dan nog de schroeven, die ZWART zijn. Dit is niet logisch, of mooi.
Snel geleverd Hangt mooi ! Zeer tevreden
aangename vertegenwoordiger die mee dacht in mijn thuis situatie, door de raam deco van veneta is er een warmer gevoel in huis met meer oog van privacy
Goeie service!
zeer vlotte en correcte medewerking
Goed advies,goede service
Uiterst tevreden. 1 tip meegegeven
Mooi kwaliteit jaloezieën, we zijn er erg blij mee! En goed geholpen bij het telefonisch inmeten door Lisa. Ze nam de tijd en gaf mij het vertrouwen dat we de juiste keus hadden gemaakt.
Zeer positieve ervaring met Veneta. Proces loopt gesmeerd, goede informatie, adviseur en prachtige producten. Veneta weet wat dienstverlening betekent!
Veneta verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Veneta heeft de volgende resultaten bereikt:
Fijne adviseur Michael Dammers
Perfect
Goede service en klant vriendelijk
Snelle levering, mooie rolgordijnen.
Snel geleverd Hangt mooi ! Zeer tevreden
Goeie service!