K. de Jong
- Opvallende sterke punten:
- Snelle levering, goede informatie tijdens het hele proces vanaf bestellen tot levering
Super
Onze ervaring is heel goed.
uitstekend
Snel geleverd en prima kwaliteit
Heel prettig ervaren
Zeer fijn geholpen door de adviseur thuis en ook heel fijne uitleg gehad en goed advies en hij nam echt de tijd om alles goed door te nemen.
Heb een bestelling gedaan, maar zag dat ipv 3 producten, maar 2 had besteld. Telefonisch contact gezocht, opnieuw een bestelling moeten maken voor 1 product, kon niet samen gevoegd worden. Dus twee maal verzendkosten betaald. Geleverd op zelfde datum, tijd met zelfde bestelbusje, jammer! Dus €20 bezorgkosten, weg aanbieding.
SUPERIEUR
Zeer goed
Goed advies en mooie producten
Het was eenvoudig om een afspraak te maken, degene die kwam inmeten had veel stalen bij zich. Na de eerste offerte werd een aangepaste offerte snel en goed verzorgd.
Ze zijn prachtig heel mooi .ben er erg blij mee.gr Erna
Perfect! We hebben inmiddels alle ramen in onze woning voorzien van raambekleding van Veneta. De producten die we jaren geleden al aanschaften, hebben we door de jaren heen steeds aangevuld met nieuwe raambekleding. We zijn erg tevreden over de kwaliteit op lange termijn.
Goeie advisering en service!
Veneta verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Veneta heeft de volgende resultaten bereikt:
Super
Onze ervaring is heel goed.
uitstekend
Snel geleverd en prima kwaliteit
Heel prettig ervaren
SUPERIEUR
Zeer goed
Goed advies en mooie producten
Ze zijn prachtig heel mooi .ben er erg blij mee.gr Erna
Goeie advisering en service!
Veneta heeft de volgende resultaten bereikt: