Alfred Kasmarek
Goede informatie, vriendelijk en deskundig. goede maat en makkelijk te installeren
- Opvallende sterke punten:
- Goed informatie
Voor de 2de keer besteld. Alles piekfijn in orde.
Bij vragen onzerzijds werden wij klantvriendelijk en adviserend te woord gestaan.
Ben heel blij en tevreden met mijn nieuwe zonwering!
De website is overzichtelijk en wij konden eenvoudig onze keuze maken. Na onze bestelling werden wij nog opgebeld door een medewerker om zekerheid te krijgen omtrent onze bestelling. Kortom, een fantastische service!
Vriendelijke medewerkers, uitstekende service, goede producten, prima prijs en ook nog makkelijk!
Prima. Levering snel en correct
Via onze dochter kwamen wij ook bij Veneta terecht en...helemaal terecht !! Het maken van afspraken, het bezoek van uw medewerker voor uitleg, het opmeten, de bestelling en de levering van de plissé gordijnen verliepen allemaal soepel en snel.
Goed geadviseerd, zonder enige moeite stalen en daadwerkelijke gordijnen besteld, info rondom verzending kan nog geoptimaliseerd worden
Heel fijn bedrijf
We zijn 100% tevreden
Super goed!
Geweldige service en mooie producten
Het bedrijf doet wat zij beloven.
Goed ingemeten, snel geleverd, prima kwaliteit
Veneta verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Veneta heeft de volgende resultaten bereikt:
Voor de 2de keer besteld. Alles piekfijn in orde.
Ben heel blij en tevreden met mijn nieuwe zonwering!
Prima. Levering snel en correct
Heel fijn bedrijf
We zijn 100% tevreden
Super goed!
Geweldige service en mooie producten
Het bedrijf doet wat zij beloven.
Goed ingemeten, snel geleverd, prima kwaliteit
Veneta heeft de volgende resultaten bereikt: