Yvonne Van den akker
- Verbeterpunten of tips
- Goedkoper verzenden?
- Sterke punten
- Eerlijke producten uit de natuur. Dieren haddengoed leven (ga ik vanuit)
- Aangekocht product
- Hertenstoof en zwijnstoof en gehaktballetjes
99% beveelt Veluwse streekproducten aan!
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
De hertenatoof was verrukkelijk
Het was een top spulletje
Wild was erg lekker!
De jam is heerlijk alleen was de aardbeienjam erg dun, eigenlijk te dun om als jam te gebruiken dus hebben we het over de vla gedaan .Deze zouden we graag iets steviger zien net als de bosbes kaneel! Smaak is erg lekker!!
prima, geen op of aanmerkingen
...
Alles is prima verlopen
2 jaar geleden producten ontdekt op de winterfair bij Huis Doorn, sindsdien koop ik het op Internet omdat de fair dit jaar niet doorging.
Ontdekt opnde winterfair in het Openluchtmuseum in Arnhem. Práchtige producten die ik inmiddels steeds online opnieuw bestel.
Erg lekker.
Zeer smakelijke produkten. Zowel de herten- als zwijnenstoof: heerlijk!
Lekker de zwijnestoofpot
Zoals altijd goed geleverd en lekker
Heerlijke jam en appelstroop
Veluwse streekproducten verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Veluwse streekproducten heeft de volgende resultaten bereikt:
Veluwse streekproducten
Eekterweg 22-22a
8171 NX Vaassen
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
De hertenatoof was verrukkelijk
Het was een top spulletje
Wild was erg lekker!
prima, geen op of aanmerkingen
...
Alles is prima verlopen
Erg lekker.
Zeer smakelijke produkten. Zowel de herten- als zwijnenstoof: heerlijk!
Lekker de zwijnestoofpot
Zoals altijd goed geleverd en lekker