9.2 /10

checkbox98% beveelt Vehgroshop.nl aan!

Yvonn

Uitstekende producten en service

Heartcore by Nature

Mooie producten

Edith Geurts

Mooie overzichtelijke site. Snelle en nette levering. Heerlijke producten.

Kwaliteit en snelle levering

Narsili Coaching

Heel goede ervaringen, snelle levering en de producten zijn waanzinnig biologisch en van hoge kwaliteit. Echt behoorlijk goed van smaak of geur en ik ervaar dat de behandeling van de producten van begin tot levering ook erg integer verlopen is. Het lijkt erop dat ik een groothandel gevonden heb die daadwerkelijk oog heeft voor natuur en het behoud ervan. Ik ga hier zeker meer bestellen. Ik gebruik de ingrediënten enkel voor mijzelf of voor baksels die ik gebruik voor sporten of tijdens workshops die ik geef, waar ik graag biologische producten bij gebruik.

Wat zijn volgens u de sterke punten van VehGro?
Snelle levering, premium kwaliteit, integer behoud van natuur. Duurzaam. Prijs/kwaliteit is top.

Marcin Olbrys

Very nice. Good quality products, fast delivery

Good quality, low prices

Dhr Berrie Van Esch

SterSterSterHalve sterLege ster

wel goed, maar op emails worden niet snel beantwoord

dat alles BIO is

praktijk Dijk

prima, snel geleverd en goede product kwaliteit.

Wat zijn volgens u de sterke punten van VehGro?
prijs kwaliteit en groot verpakkingen.

Heidi

Snelle levering, prima haver

Wat zijn volgens u de sterke punten van VehGro?
De verpakking is top, je kunt hem makkelijk openen en vervolgens na gebruik heel eenvoudig weer goed sluiten!

Mike Heusschen

SterSterSterLege sterLege ster

Niet gewend dat de levering in twee delen komt! Vreemd dat peperkorrels niet voorradig zijn.

Antwoord Vehgroshop.nl

Beste Mike, Bedankt voor je review. We begrijpen dat het vervelend is als een bestelling in twee delen wordt geleverd. Helaas is de eerste zending van de peperkorrels zoekgeraakt, waardoor we deze opnieuw hebben moeten bestellen. De nieuwe levering wordt verwacht begin/midden maart en zal volledig op onze kosten worden verstuurd. We hebben je hierover per e-mail geïnformeerd en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak. Mocht je het product liever willen annuleren, dan is dat uiteraard mogelijk. We hopen dat dit de situatie verduidelijkt. Als je vragen hebt, laat het ons gerust weten! Met vriendelijke groet, Team Vehgro

Geantwoord op

Willems

Aangenaam bedrijf zonder poespas!

Wat zijn volgens u de sterke punten van VehGro?
Prijs en kwaliteit verhouding!

Mevr Nele Declerck

snelle en correcte levering

heel klantvriendelijke website

Antoinette van der Heiden

Super goed..

Duidelijke info over de producten plus veel keus en makkelijk te bestellen

Vehgroshop.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Vehgroshop.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 7 september 2016

Vehgroshop.nl

VehGro B.V. is in 2012 opgericht als groothandel in biologische natuurvoeding en supplementen Wij hebben ons als doel gesteld enkel producten aan te bieden, die voldoen aan de voorwaarden: gezond, kwalitatief hoogwaardig en concurrerend. Hierop hebben wij onze partners geselecteerd en hiermee bieden we de basis voor een gezonde onderneming. Wij bij VehGro geloven erin, dat goed voedsel een waardevolle bijdrage kan leveren aan gezondheid en welzijn. Nutritious food for all- Provided by earth!

Zutphenstraat 8

Uitstekende producten en service

Heartcore by Nature

Mooie producten

Edith Geurts

Mooie overzichtelijke site. Snelle en nette levering. Heerlijke producten.

Kwaliteit en snelle levering

SterSterSterHalve sterLege ster

wel goed, maar op emails worden niet snel beantwoord

dat alles BIO is

praktijk Dijk

prima, snel geleverd en goede product kwaliteit.

Wat zijn volgens u de sterke punten van VehGro?
prijs kwaliteit en groot verpakkingen.

Heidi

Snelle levering, prima haver

Mike Heusschen

SterSterSterLege sterLege ster

Antwoord Vehgroshop.nl

Geantwoord op

Willems

Aangenaam bedrijf zonder poespas!

Wat zijn volgens u de sterke punten van VehGro?
Prijs en kwaliteit verhouding!

Mevr Nele Declerck

snelle en correcte levering