9.2 /10

checkbox98% beveelt Vehgroshop.nl aan!

Kees Heuvelman

SterSterSterLege sterLege ster

Niet zo best. Slechte communicatie over na bestellingen .

Bio daar gaan ze voor

Antwoord Vehgroshop.nl

Beste Kees, Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat de zending langer heeft geduurd dan je had verwacht. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden. We hebben geprobeerd contact met je op te nemen via e-mail om dit samen te bespreken en naar een passende oplossing te kijken, maar helaas hebben we hierop geen reactie ontvangen. Mocht je alsnog met ons in contact willen komen, dan helpen wij je natuurlijk graag verder. Met vriendelijke groet, Team VehGro

Belen Benitez Campos

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Todavía no he recibido el pedido

No puedo evaluar porque no he recibido mi pedido

Antwoord Vehgroshop.nl

Dear Sir or Madam, We are sorry to hear that you have not yet received your order. We have sent you the track & trace details by email so that you can follow the shipment. Unfortunately, we have not yet received a response to this. We would like to hear from you whether the package has been delivered. If this is not yet the case, please contact us. We will then immediately work with you to find a suitable solution. Kind regards, Team VehGro

Hans Meijs

SterSterSterSterLege ster

Doorsgaans goed, maar de klantenservice kan beter (moet proactiever, en minder afschuiven).

Wat zijn volgens u de sterke punten van VehGro?
Goede kwaliteit, relatief voordelig vanwege het voordeel van relatief goedekopere door grote zakken.

Ronald Ridderhof

Prima. Zoals het hoort

Nvt

MW

Snel geleverd

Wat zijn volgens u de sterke punten van VehGro?
Snelle levering naar Spanje.

Stella

Prima! Er was iets mis gegaan met de bestelling maar dit is heel goed opgelost.

Wat zijn volgens u de sterke punten van VehGro?
Zeer vriendelijke klantenservice. Snel in reactie’s richting klant. Gewoon een heel betrouwbaar bedrijf!

BENJAMIN Timmermans

SterSterSterSterLege ster

Heel mooi product. Verzendverpakking echter ondermaats: veel te grote doos voor het product

mooi product

Snelle correcte en kwalitatieve levering

Prijs en keuze in verhoudingen echt een pluspunt

Custodia Hernandez

SterSterSterSterLege ster

Encantada con la rapidesa, el productor me encanta. Por poner una pega, me faltaria poner la pàgina con posibilidad de traducció. Al español. Por lo demas Todó genial

Robert Ettema

good

Marianne Witmer

uitstekend

erg goede kwaliteits producten

Vehgroshop.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Vehgroshop.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 7 september 2016

Vehgroshop.nl

VehGro B.V. is in 2012 opgericht als groothandel in biologische natuurvoeding en supplementen Wij hebben ons als doel gesteld enkel producten aan te bieden, die voldoen aan de voorwaarden: gezond, kwalitatief hoogwaardig en concurrerend. Hierop hebben wij onze partners geselecteerd en hiermee bieden we de basis voor een gezonde onderneming. Wij bij VehGro geloven erin, dat goed voedsel een waardevolle bijdrage kan leveren aan gezondheid en welzijn. Nutritious food for all- Provided by earth!

Zutphenstraat 8

7575EJ Oldenzaal

Kees Heuvelman

SterSterSterLege sterLege ster

Niet zo best. Slechte communicatie over na bestellingen .

Bio daar gaan ze voor

Nvt

MW

Snel geleverd

Wat zijn volgens u de sterke punten van VehGro?
Snelle levering naar Spanje.

Stella

Prima! Er was iets mis gegaan met de bestelling maar dit is heel goed opgelost.

BENJAMIN Timmermans

mooi product