Salih Ose
Uitstekend bedrijf
Goed product! Snel geleverd.
Goede prijs voor fijn spul
van het weekend besteld maandag in huis. product doet wat het hoort te doen!
Van halogeenlampen naar led is fantastisch
'n Beste wacht en dan houden ze alsnog de juiste maat voor zichzelf =S
Is precies waar ik naar op zoek was
Niks mis mee , volledig naar verwachting
Good quality
Heb een led lamp gekocht. Heb een paar vrienden hierover ingelicht. En aangeraden om ook hier te bestellen.
Goede service. Snelle levering
Pakketje snel bezorgd
Goede levering en mij product werkt goed
Heel nette service met een persoonlijk tintje. Was de eerste keer voor mij maar er komt zeker ook nog een tweede
Ik zag dit al een tijdje op de social media voorbijkomen en ik had het ook met vrienden erover dat ik eigenlijk iets zoek voor een draadloze zwaai Ampe maar het moest wel op een afstandsbediening zijn. Parkwijk later kom ik hem dan tegen. Ik natuurlijk meteen bestellen. En het is boven mij verwachtingen ideaal voor op mijn aanhanger.
VCTparts verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
VCTparts heeft de volgende resultaten bereikt:
Uitstekend bedrijf
Goed product! Snel geleverd.
Goede prijs voor fijn spul
van het weekend besteld maandag in huis. product doet wat het hoort te doen!
Van halogeenlampen naar led is fantastisch
'n Beste wacht en dan houden ze alsnog de juiste maat voor zichzelf =S