nick baan
Goede service snelle levering
- Geef je review een titel
- Goed bedrijf snelle service
Goede service snelle levering
Mooi assortiment en goede duidelijke uitleg over de producten en waarvoor het geschikt is , kwalitatief ook goede producten voor een goede prijs . De service is Top!
Snel en goed spul plug and play
Makkelijk om te zoeken wat nodig is, betaalproces is simpel en levering lekker vlot!
Top
hele nette service. snel verzonden en goeie communicatie!!
Wil een product retour sturen maar dan moet je eerst wachten of je het terug mag sturen. Wettelijk geldt gewoon een 14 dagen zicht termijn maar goed. Telefonisch geprobeerd te bellen maar niemand die opneemt. Alleen een AI bot de je vragen gebrekkig kan beantwoorden. Ben meteen genezen van zo’n webshop.
Super service!!! Geweldig geholpen en duidelijk advies gekregen, deze mannen weten waar ze over praten, ik kom zeker terug!
Hallo . Mijn shark auto antenne heb ik terug gestuurd omdat die niet paste , en ontvangst niet goed ,maar is geweigerd en geven geen uitleg waarom.
Setje lampen gekocht er stond duidelijk letterlijk dankzij canbus technologie zijn foutmeldingen verleden tijd .Jammer dat ik dan net de foutmelding heb storing dimlicht . Nu kost het mij geld om de storing eruit te halen VCT komt wel met een oplossing weerstanden aanschaffen . Als ze echt iets op willen lossen hadden ze de weerstanden gratis naar mij toe moeten sturen . Dit omdat het lampen zijn waar geen storingen bij mogen ontstaan . Ik heb een slechte ervaring met VCTPARTS. Ze sturen wel mailtjes maar komen met oplossingen die de klant geld kosten . Ze hadden gewoon 2 van die weerstanden moeten opsturen zodat het probleem opgelost was .
Prima service, snel geleverd 1 woord top👍
Meerdere keren de leverdatum verschoven vandaar 1 ster
Makkelijk gevonden, snel verzonden, prima prijs
Perfecte. Lampjes
Super service zelfs ophet waddeneiland Texel Vriendelijk mail contact
VCTparts verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
VCTparts heeft de volgende resultaten bereikt:
Snel en goed spul plug and play
Top
hele nette service. snel verzonden en goeie communicatie!!
Prima service, snel geleverd 1 woord top👍
Meerdere keren de leverdatum verschoven vandaar 1 ster