8.9 /10

checkbox91% beveelt VCTparts aan!

Jelle van de Kuilen

Zeer tevreden, snelle levering top service! Zeker weer bestellen👍🏻

Obd2 kabel review

Kevin Van Dorp

Top levering, zeer goede producten wordt netjes verpakt en bezorgd!

Aanbevolen

Jordy Blom

Erg gedreven en betrokken eigenaar bedankt persoonlijk en dat word gewaardeerd materialen zijn van goede kwaliteit service was top en levering is sneller dan verwacht

Top bedrijf

Ron van de Poll

Snel geleverd en eerste indruk kwaliteit is top!

Geef je review een titel
Goede service en levering!

Jeroen Baten

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Levering niet compleet en werkt niet.. ook geen actie na 3 mails aan bedrijf

Niet compleet en niet werkend

Antwoord VCTparts

Hallo Jeroen, Dat is vervelend om te horen! We hebben meerdere keren gereageerd op je mailtjes. Echter lijk je alsnog ontevreden te zijn over het product. Je kunt deze uiteraard retourneren binnen 30 dagen. Met vriendelijke groeten, Maarten

Rob de Jager

Dempt het geluid van de uitlaat van mijn stroomaggregaat goed weg zodat de buren er geen overlast van hebben.

Uitlaatdemper

Arnold

SterSterSterLege sterLege ster

Led lampen zijn snel verzonden. Geven helaas een storing. De communicatie met de helpdesk verloopt stroef en langzaam.

Snelle levering, helpdesk kan stuk beter

Johannes Beld

snelle levering

toppers

Jeroen

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Helaas gewoon AliExpress zooi tegen een fors hogere prijs! Een soort dropshipper maar dan met een kleine voorraad.

Geef je review een titel
Lekker zelf in China bestellen!

Antwoord VCTparts

Hallo Jeroen, Wij bieden producten aan in hoge en lage prijsklassen van verschillende merken. We raden je aan om in ons hogere segment te kijken voor de betere producten. Uiteraard dropshippen wij nooit en leveren we alles uit voorraad vanuit ons magazijn in Hardenberg.

Gijs Karnebeek

Top spul

Ludo Sips

Snelle levering van goede producten!

Betrouwbaar degelijk bedrijf

Richard van den hurk

Goede producten en super service

Super geheel

B Otte

Ruitfolie besteld en werd de volgende dag al bezorgd, jammer genoeg was de verpakking helemaal ingedrukt waardoor de folie was beschadigd. Contact opgenomen met de klantenservice en zij hebben kosteloos een nieuwe rol folie opgestuurd. Folie is van prima kwaliteit en vrij gemakkelijk te monteren. Heel erg tevreden over de geweldige service VCT Parts !!

Geef je review een titel
Beschadigde verpakking ontvangen en door VCT Part geweldig opgelost.

VCTparts verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

VCTparts heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 15 oktober 2020

VCTparts

VCTparts.nl is een webshop gespecialiseerd in de verkoop van hoogwaardige auto accessoires. Wij bieden een brede selectie producten aan, van praktisch tot stijlvol. Onze missie is dan ook om onze klanten te voorzien van de beste producten tegen betaalbare prijzen. ✓ Voor 20:00 besteld, morgen in huis ✓ Gratis verzending ✓ 30 dagen bedenktijd ✓ Achteraf betalen

Handelsstraat 40

7772 TR Hardenberg

Jelle van de Kuilen

Zeer tevreden, snelle levering top service! Zeker weer bestellen👍🏻

Obd2 kabel review

Kevin Van Dorp

Top levering, zeer goede producten wordt netjes verpakt en bezorgd!

Aanbevolen

Jordy Blom

Top bedrijf

Ron van de Poll

Snel geleverd en eerste indruk kwaliteit is top!

Geef je review een titel
Goede service en levering!

Jeroen Baten

toppers

Jeroen

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Geef je review een titel
Lekker zelf in China bestellen!

Gijs Karnebeek

Top spul

Ludo Sips

Snelle levering van goede producten!

Betrouwbaar degelijk bedrijf

Goede producten en super service

Super geheel

B Otte

Geef je review een titel
Beschadigde verpakking ontvangen en door VCT Part geweldig opgelost.

VCTparts heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10