Ik heb dit kantoor ingeschakeld voor begeleiding bij een beëindigingsovereenkomst (VOS) na mijn ontslag. Ik ben heel goed en professioneel geholpen en dankzij hun deskundige advies en inzet heb ik een goede overeenkomst kunnen bereiken. Ik ben erg tevreden over de begeleiding en communicatie en kan dit kantoor zeker aanbevelen.
Bert
Fijn geholpen, praktische tips en voorbeeld teksten voor de getoetste artikelen die aanpassingen nodig hadden.
Semra Atabek
Heel goed geholpen met uitstekende expertise over mijn Vso. Rachel was erg punctueel met een goede communicatie en uitleg. Er werd snel gehandeld, waardoor het helder is wat je kunt verwachten.
Eltine Kampen
Bij de controle van de VSO voelde ik mij ontzorgd op twee niveaus: 1) ik wist dat er geen gekke dingen in de overeenkomst konden staan en 2) ik hoefde mij geen zorgen te maken over de kosten voor de controle, die rechtstreeks verhaald zijn op de werkgever.
Melissa Jansen
Een aanrader!
Ik ben ontzettend goed geholpen door Jet. Vanaf het eerste contact was de communicatie heel duidelijk, prettig en persoonlijk. Ze nam echt de tijd om alles goed uit te leggen en ik wist daardoor steeds waar ik aan toe was.
Ik heb de hulp en begeleiding van Jet als ontzettend fijn ervaren en ben haar erg dankbaar voor haar inzet en betrokkenheid.
- Melissa Jansen
M Borsato
I had a very positive experience with the team, and especially with my lawyer, Jet Hoekstra.
Jet provided excellent legal guidance throughout a difficult and stressful employment situation. She was professional, clear, patient and always took the time to explain my options and the possible consequences of each decision.
I really appreciated her personal approach, responsiveness and commitment to protecting my interests throughout the negotiations. Thanks to her support, we were able to reach a satisfactory agreement and bring the matter to a successful conclusion.
I would highly recommend Jet Hoekstra and her team to anyone looking for professional and reliable employment law advice.
ERN
Deskundigheid, professionaliteit meedenken en warme, duidelijke communicatie
Tijdens mijn VSO‑traject heb ik bij FH Juristen een uitzonderlijke combinatie van deskundigheid, rust en oprechte betrokkenheid ervaren.
Ik kwam binnen in een periode waarin stress en onzekerheid het overzicht volledig hadden weggenomen. Door de heldere begeleiding, de empathische benadering en de steeds toegankelijke ondersteuning van het team, vond ik stap voor stap weer structuur, vertrouwen en stabiliteit.
Nu het traject is afgerond, merk ik dat ik opnieuw kan landen in mezelf. Ik voel dat ik weer kan staan voor wie ik ben, mede dankzij de manier waarop ik hier als mens ben gezien en serieus genomen.
De deskundigheid, het meedenken en de warme, duidelijke communicatie hebben voor mij daadwerkelijk het verschil gemaakt.
Ik ben oprecht dankbaar voor de begeleiding en kan FH Juristen als team van harte aanbevelen.
Sytske Seetz
Zeer goed
Ashna
Ik ben super dankbaar voor wat Rachel allemaal voor elkaar heeft gekregen. Mijn werkgever en ik zijn in goed overleg uit elkaar gegaan maar ik ben er wel op vooruitgegaan dankzij Rachel. Het voorstel wat er lag was al goed, echter waren er een aantal details en dat is in mijn voordeel opgelost. Dus ik ga nu even genieten van mijn time-off! Toppers!
Jan
Ik heb professionele hulp gekregen bij de onderhandelingen over mijn VSO. Het kantoor nam zelfs het risico dat mijn werkgever de juridische kosten niet zou vergoeden, wat ik zeer waardeer.
De onderhandelingen waren zeer effectief en hebben voor mij tot een uitstekend resultaat geleid. Ik kan Frederik Hendrik Juristen zeker aanbevelen.
Karlijn van Dam
Rahana
Zeer tevreden met de afwikkeling
Diana Van de Poll
Snel , accuraat en doeltreffend
Joris Zwart
Rachel Ampen heeft mij uitstekend geholpen bij de totstandkoming van een VSO. Ze is een absolute specialist in het arbeidsrecht, reageert snel en is daarnaast bijzonder begripvol en geduldig. Ik voelde me goed geholpen en wist dat mijn belangen bij haar in goede handen waren. Absoluut een aanrader!
PAVL
Liselotte (Frederik Hendrik Juristen) heeft mij zeer professioneel en vakkundig geadviseerd. Ook heb ik haar als invoelend en meedenkend ervaren. Daarnaast heb ik de hele afwikkeling en communicatie, mbt VSO, naar mijn werkgever toe aan haar overgelaten. Dit omdat het voor mij emotioneel te belastend was en er op die manier zakelijker mee om kon gaan.
Mocht ik in de toekomst juridische hulp nodig hebben dan zou ik mij weer door dit bureau laten adviseren.
Vaststellingsovereenkomst.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Vaststellingsovereenkomst.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Gemiddelde score: 9.7/10
179 verzamelde reviews
Eerste review geschreven op 30 juni 2025
Vaststellingsovereenkomst.nl
Bij Vaststellingsovereenkomst.nl zijn we toegewijd aan het ondersteunen van werknemers in ontslagdossiers. Uit onze jarenlange ervaring begrijpen we dat ontslag krijgen een ingrijpende gebeurtenis is.
We zullen ons uiterste best doen om jou bij te staan in deze onzekere periode. Onze juristen zijn vastberaden tijdens onze onderhandelingen, niet alleen om de beste ontslagvergoeding / transitievergoeding te verkrijgen, maar ook om andere gunstige voorwaarden te verkrijgen, zoals vrijstelling van werk (met behoud van loon), uitbetaling van vakantiedagen of een positief getuigschrift.
Bert
Semra Atabek