9.7 /10

checkbox100% beveelt Vaststellingsovereenkomst.nl aan!

Van Leeuwen

Klantvriendelijk, kennis van zaken, neemt zorgen bij je weg

Myrthe

Warme en betrokken medewerkers. Denken op een fijne manier mee. Goede service en menselijkheid.

Vida

Fantastisch en snel geholpen!

Kim

Ik ben enorm tevreden over de dienstverlening van Vaststellingsovereenkomst.nl. Vanaf het eerste contact werd alles duidelijk uitgelegd en voelde ik me gehoord. Ze hebben mijn vaststellingsovereenkomst snel en grondig gecontroleerd en ik kreeg heldere adviezen over mijn rechten en de onderhandeling. Het gaf me veel rust dat ik erop kon vertrouwen dat mijn zaak juridisch goed geregeld werd. Uiteindelijk ben ik met een veel beter voorstel akkoord gegaan dan ik zelf had verwacht. Ik kan hun hulp aan iedereen aanraden die zekerheid wil bij het beëindigen van een dienstverband.

Isabelle

Super fijn geholpen! Professioneel en snel.

W.J.J

Geweldig geholpen door deze kundige mensen in een voor mij hele zware tijd. Heel dankbaar.

Jason Cambach

Zeer vriendelijk, duidelijk, geduldig en veel advies.

Daphne

SterSterSterHalve sterLege ster

Prettig, goed geholpen. Kleine tip; misschien wat duidelijker communiceren over contact momenten (i.p.v. "morgenmiddag", bijvoorbeeld tussen 14 uur en 15 uur)

Karin de Groot

Ik ben heel goed geholpen bij Frederik Hendrik Juristen. Mr.L.van Haren-de Groot heeft mij uitstekend geholpen bij mijn vaststellingsovereenkomst en alles zeer vlot gedaan. Zeker een aanrader om bij problemen heen te gaan.

Anouk Timmerman

Fijn hoe Sharice het contact van mij heeft overgenomen met mijn werkgever nadat zij mijn contract wilde beëindigen. De twijfel over wat goed was zorgde bij mij voor veel stress, door haar advies en onderhandeling heb ik een goed gevoel bij het resultaat wat we hebben behaald.

Deborah

Wat erg prettig is dat er snel contact wordt opgenomen na het aanmelden via de website. Ik heb de communicatie als erg fijn ervaren. En alles was duidelijk zowel per telefoon als per mail.

Birgitta

nez van FH Juristen heeft mij snel en adequaat geholpen om mijn doel te bereiken, dankzij hun professionele en persoonlijke aanpak. Hun uitgebreide kennis van arbeidsrecht en vaststellingsovereenkomsten maakt hen een betrouwbare en deskundige partner.

Eric Muijrers

SterSterSterSterLege ster

Zeer tevreden.

J Krol

Een VSO dien je altijd na te laten kijken door een specialist. Inez van Frederik Hendrik juristen heeft dat niet alleen met veel vakkennis gedaan, maar ook met veel begrip, uitstekende uitleg en communicatie. Ik raadt een ieder die een VSO traject ingaat, om Frederik Hendrik Juristen te benaderen.

B. Bakker

Ik wil u hartelijk bedanken voor de ondersteuning tijdens het proces van de VSO. De deskundigheid, en communicatie en de wijze waarop u mij hebt geholpen. Ik ben blij met de afronding, zodat ik mij op mijn herstel kan focussen en weer naar de toekomst kan kijken. Nogmaals dank voor de professionele hulpverlening.

Vaststellingsovereenkomst.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Vaststellingsovereenkomst.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.7/10
  • checkEerste review geschreven op 30 juni 2025

Vaststellingsovereenkomst.nl

Bij Vaststellingsovereenkomst.nl zijn we toegewijd aan het ondersteunen van werknemers in ontslagdossiers. Uit onze jarenlange ervaring begrijpen we dat ontslag krijgen een ingrijpende gebeurtenis is. We zullen ons uiterste best doen om jou bij te staan in deze onzekere periode. Onze juristen zijn vastberaden tijdens onze onderhandelingen, niet alleen om de beste ontslagvergoeding / transitievergoeding te verkrijgen, maar ook om andere gunstige voorwaarden te verkrijgen, zoals vrijstelling van werk (met behoud van loon), uitbetaling van vakantiedagen of een positief getuigschrift.

Van Leeuwen

Klantvriendelijk, kennis van zaken, neemt zorgen bij je weg

Myrthe

Vida

Fantastisch en snel geholpen!

Kim

Isabelle

Super fijn geholpen! Professioneel en snel.

W.J.J

Jason Cambach

Zeer vriendelijk, duidelijk, geduldig en veel advies.

Daphne

SterSterSterHalve sterLege ster