9.7 /10

checkbox100% beveelt Vaststellingsovereenkomst.nl aan!

Michele Barraco

Uitstekend, deskundig en vriendelijk

M pit

Snelle communicatie en heel fijn geholpen

Lars Schooneveld

Heel goed geholpen door Inez, duidelijk communicatie, afspraken worden nagekomen. Er wordt duidelijk gemaakt wat je mogelijkheden maar ook je risico’s zijn. Een absolute aanrader

Hein de P.

Aangenaam

Mariska C

Door een probleem met mijn werkgever ben ik met tip van mijn vader in contact gekomen met Demi en Sharice. Zij hebben mij afgelopen maand uitstekend geholpen met vragen die ik had en ze hebben een deel van mijn stress weg genomen om het contact over te nemen. Ook als mijn vader zelf nog vragen had hebben zij hem ook te woord gestaan ( wel met een akkoord natuurlijk) Heel erg bedankt meiden! Ik hoop snel weer wat nieuws te vinden.

jordy

Wij zijn erg tevreden over de dienstverlening van Vaststellingsovereenkomst.nl. We hadden met enige haast een overeenkomst nodig en zij hebben dit niet alleen snel opgepakt, maar ook volledig op maat voor ons opgesteld. Het contact verliep vlot, professioneel en prettig. Echt een aanrader dus!

Bram Sluijk

Inez heeft mij in het proces van mijn Vaststellingsovereenkomst heel goed geholpen. Zowel in het WW-proof maken van de VSO als de onderhandelingen met mijn werkgever. Ze hield me goed op de hoogte en was erg actiegericht, heel prettig. Zou haar zeker aanraden als je in een VSO traject terecht komt.

Caroline

Mevrouw Sharice Wiegel van Frederik Hendrik Juristen heeft mij vakkundig begeleid m.b.t. mijn vaststellingsovereenkomst. In krachtige bewoordingen heeft zij de situatie helder gemaakt richting werkgever door hierbij oog te hebben voor de verschillende aspecten, details en mijn gevoel hierin mee te nemen. Sharice heeft mij ontzorgd door de communicatie over te nemen, geadviseerd en met haar scherpzinnigheid heeft zij recht gedaan aan een onrechtvaardige situatie. Dankjewel Sharice voor de manier waarop je mijn belangen hebt behartigd!

Marga

Super snel met reageren, weten waar ze het over hebben en helpen je om voor jou het zo soepel mogelijk te laten verlopen. Netjes met terug koppeling geven. Heel tevreden

Van Leeuwen

Klantvriendelijk, kennis van zaken, neemt zorgen bij je weg

Myrthe

Warme en betrokken medewerkers. Denken op een fijne manier mee. Goede service en menselijkheid.

Vida

Fantastisch en snel geholpen!

Kim

Ik ben enorm tevreden over de dienstverlening van Vaststellingsovereenkomst.nl. Vanaf het eerste contact werd alles duidelijk uitgelegd en voelde ik me gehoord. Ze hebben mijn vaststellingsovereenkomst snel en grondig gecontroleerd en ik kreeg heldere adviezen over mijn rechten en de onderhandeling. Het gaf me veel rust dat ik erop kon vertrouwen dat mijn zaak juridisch goed geregeld werd. Uiteindelijk ben ik met een veel beter voorstel akkoord gegaan dan ik zelf had verwacht. Ik kan hun hulp aan iedereen aanraden die zekerheid wil bij het beëindigen van een dienstverband.

Isabelle

Super fijn geholpen! Professioneel en snel.

W.J.J

Geweldig geholpen door deze kundige mensen in een voor mij hele zware tijd. Heel dankbaar.

Vaststellingsovereenkomst.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Vaststellingsovereenkomst.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.7/10
  • checkEerste review geschreven op 30 juni 2025

Vaststellingsovereenkomst.nl

Bij Vaststellingsovereenkomst.nl zijn we toegewijd aan het ondersteunen van werknemers in ontslagdossiers. Uit onze jarenlange ervaring begrijpen we dat ontslag krijgen een ingrijpende gebeurtenis is. We zullen ons uiterste best doen om jou bij te staan in deze onzekere periode. Onze juristen zijn vastberaden tijdens onze onderhandelingen, niet alleen om de beste ontslagvergoeding / transitievergoeding te verkrijgen, maar ook om andere gunstige voorwaarden te verkrijgen, zoals vrijstelling van werk (met behoud van loon), uitbetaling van vakantiedagen of een positief getuigschrift.

Michele Barraco

Van Leeuwen

Klantvriendelijk, kennis van zaken, neemt zorgen bij je weg

Myrthe

Vida

Fantastisch en snel geholpen!

Kim

Isabelle

Super fijn geholpen! Professioneel en snel.

W.J.J

Vaststellingsovereenkomst.nl heeft de volgende resultaten bereikt: