9.7 /10

checkbox100% beveelt Vaststellingsovereenkomst.nl aan!

Victor

Great support on time

Leon

Heel erg betrokken en snelle werkwijze

Derk

Ervaren en betrokken arbeidsrechtjuristen

Iesje29

Super fijn geholpen, ik kan iedereen vaststellingsovereenkomst.nl aanbevelen!

Driehuijs

Adequate afhandeling

Rodney Pilapil

Frederik Hendrik juristen bv

Wim Gelder

Ik heb een heel fijne ervaring met dit bedrijf vanwege de combinatie kennis, menselijkheid en persoonlijk advies en begeleiding.

Albin

Heel prettig geholpen door Demi en haar collega's. Altijd goed bereikbaar, geduldig en een luisterend oor. Demi's expertise en heldere communicatie met alle partijen heeft geleid tot een eerlijke vaststellingsovereenkomst. Geeft rust en vertrouwen, ben er enorm mee geholpen. Aanrader!

Collin Dröge

Helemaal goed, ik ben erg goed geholpen. Liselotte was zeer transparant en duidelijk. Bedankt voor jullie hulp

Arianne

Ik heb een erg positieve ervaring met dit bedrijf. Ze behandelen je netjes en de communicatie is goed in orde. Ik ben erg blij dat ik hun ingeschakeld heb.

JFJ D´haene

Prettige goede en vriendelijke ervaring. Ben heel goed en snel geholpen dit zijn mensen die ook goed met je meedenken. Bij deze bedankt.

Roy Ludwig

Een hele goeie ervaring mogen hebben met dit bedrijf, ze hebben mij goed geholpen en een toch een betere vso voormij geregeld en is zeker wel aanraden om contact op tenemen als je met een arbeidsoverenkomst zit. 😉👍🏻

Angèle

Heel goed geholpen met mijn VSO. Zij heeft alles goed gecontroleerd en goed rechtgezet. Ze heeft enorm geholpen waar ik niet in staat was. Dank daarvoor!

Corina Blom

Fijn en goed geholpen met een lastige situatie

Carla van Amersfoort

Zeer goed

Vaststellingsovereenkomst.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Vaststellingsovereenkomst.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.7/10
  • checkEerste review geschreven op 30 juni 2025

Vaststellingsovereenkomst.nl

Bij Vaststellingsovereenkomst.nl zijn we toegewijd aan het ondersteunen van werknemers in ontslagdossiers. Uit onze jarenlange ervaring begrijpen we dat ontslag krijgen een ingrijpende gebeurtenis is. We zullen ons uiterste best doen om jou bij te staan in deze onzekere periode. Onze juristen zijn vastberaden tijdens onze onderhandelingen, niet alleen om de beste ontslagvergoeding / transitievergoeding te verkrijgen, maar ook om andere gunstige voorwaarden te verkrijgen, zoals vrijstelling van werk (met behoud van loon), uitbetaling van vakantiedagen of een positief getuigschrift.

Victor

Great support on time

Leon

Heel erg betrokken en snelle werkwijze

Derk

Ervaren en betrokken arbeidsrechtjuristen

Iesje29

Super fijn geholpen, ik kan iedereen vaststellingsovereenkomst.nl aanbevelen!

Driehuijs

Adequate afhandeling