9.7 /10

checkbox100% beveelt Vaststellingsovereenkomst.nl aan!

Durak

Prettig samenwerken

Barbara

Zeer positieve ervaring. Mevr.Bornemann is zeer kundig, ligt alles helder toe.

Colin

Heel goed!

Anne

Ik ben zeer tevreden over de begeleiding van Inez die ik heb gekregen bij mijn VSO-traject. Mijn case werd direct opgepakt en vanaf het eerste contact was er veel begrip voor mijn situatie, waardoor ik me echt gezien voelde. Dat gaf mij meteen vertrouwen. Er werd vakkundig en professioneel te werk gegaan, met duidelijke communicatie gedurende het hele proces. Afspraken werden consequent nagekomen en alles werd netjes binnen de gestelde deadlines afgerond. De samenwerking heeft mij veel rust gegeven in een periode die best spannend was. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen.

Antwoord Vaststellingsovereenkomst.nl

Ontzettend bedankt voor je mooie woorden en het vertrouwen! Fijn om te horen dat je je gezien en gesteund voelde tijdens het traject.

Arianne den Oudsten

De Frederik Hendrik juristen hebben mij enorm geholpen bij het opstellen van een vaststelling overeenkomst. Via de mail en telefoongesprekken, werd telkens adequaat en snel informatie uitgewisseld op een persoonlijke manier. Ik wil ”mijn jurist” hierbij dan ook, ernstig bedanken.

Antwoord Vaststellingsovereenkomst.nl

Dank voor je mooie review! Wat fijn dat er op een persoonlijke manier gehandeld werd door de jurist.

Brevin Claassen

My experience was a very positive one. My counselor was very professional and gave detailed explanations of the process, as well as gave clear instructions as to what options are available and how to action them. My counselor also frequently did check-ins to track progress and to keep me informed.

Antwoord Vaststellingsovereenkomst.nl

Thanks for your thoughtful review. We're happy to hear that the support, clear explanations, and communication during the process made your experience a positive one.

Georgi

De beste juridische Bedrijf . Ik ben zeer dankbaar aan Rachel en haar collega's voor hun hulp bij het bereiken van een overeenkomst met mijn baas; anders was het volstrekt onmogelijk geweest. Ik beveel hen van harte aan bij iedereen die een probleem heeft met zijn of haar werkgever.

Antwoord Vaststellingsovereenkomst.nl

Dank voor je warme feedback. Goed om te lezen dat Rachel je in dit traject zo goed heeft kunnen helpen.

Amanda Manriquez

Professional and reliable communication. Help me settle my agreement with ease.

Antwoord Vaststellingsovereenkomst.nl

Thanks for your review. We're happy we could support you and help make the process of settling your agreement easier!

Jorn van Gestel

Tijdens het hele proces werd ik op professionele wijze ondersteund, mijn contactpersoon was bovendien steeds goed bereikbaar en ze had uitstekende kennis van zaken.

Antwoord Vaststellingsovereenkomst.nl

Bedankt voor je review. Fijn dat je de begeleiding en kennis tijdens het proces als prettig hebt ervaren.

Tessa

Hele fijne samenwerking

Antwoord Vaststellingsovereenkomst.nl

Dank je wel voor je mooie woorden. Fijn dat je de samenwerking met ons als positief hebt ervaren.

Julia

Het was een fijne ervaring om met Frederik Hendrik Juristen samen te werken. Het nam veel stress en druk af van de vervelende situatie waar ik mij in verkeerde. Met hun kennis en aandacht voor mijn dossier hebben we behaald waar ik recht op had.

Antwoord Vaststellingsovereenkomst.nl

Dank voor je mooie review en het vertrouwen in ons. Goed om te horen dat wij je hebben kunnen helpen en dat het gewenste resultaat is behaald.

Yuleika Bernabela

De juridische ondersteuning was van hoogwaardige kwaliteit. Liselotte was gewoon top!

Antwoord Vaststellingsovereenkomst.nl

Fijn dat je zo tevreden bent over de juridische ondersteuning. Dank voor je mooie woorden over Liselotte.

Joël

Heel professioneel (en goed), Rachel is geweldig

Antwoord Vaststellingsovereenkomst.nl

Fijn dat je tevreden bent over de begeleiding. We geven je complimenten graag door aan Rachel.

Hajk Markarov

Professioneel en servicegericht.

Antwoord Vaststellingsovereenkomst.nl

Bedankt voor je positieve feedback. Goed om te lezen dat je tevreden bent over onze dienstverlening.

Vera Smits

Prettig contact, ik ben goed geadviseerd. Er wordt goed geluisterd naar je wensen.

Antwoord Vaststellingsovereenkomst.nl

Fijn dat je tevreden bent over het contact en de adviezen die je hebt ontvangen. Bedankt voor je review.

Geantwoord op

Vaststellingsovereenkomst.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Vaststellingsovereenkomst.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.7/10
  • checkEerste review geschreven op 30 juni 2025

Vaststellingsovereenkomst.nl

Bij Vaststellingsovereenkomst.nl zijn we toegewijd aan het ondersteunen van werknemers in ontslagdossiers. Uit onze jarenlange ervaring begrijpen we dat ontslag krijgen een ingrijpende gebeurtenis is. We zullen ons uiterste best doen om jou bij te staan in deze onzekere periode. Onze juristen zijn vastberaden tijdens onze onderhandelingen, niet alleen om de beste ontslagvergoeding / transitievergoeding te verkrijgen, maar ook om andere gunstige voorwaarden te verkrijgen, zoals vrijstelling van werk (met behoud van loon), uitbetaling van vakantiedagen of een positief getuigschrift.

Durak

Prettig samenwerken

Barbara

Zeer positieve ervaring. Mevr.Bornemann is zeer kundig, ligt alles helder toe.

Colin

Heel goed!

Anne

Arianne den Oudsten

Brevin Claassen

Georgi

Amanda Manriquez

Professional and reliable communication. Help me settle my agreement with ease.

Jorn van Gestel

Tessa