8.6 /10

checkbox97% beveelt VanHeijster.nl aan!

Securo Beveiliging

Snelle communicatie en denken mee met de klant

Antwoord VanHeijster.nl

Beste, We vinden het heel fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je review en feedback. Met vriendelijke groet, Sanne.

Will Vervaart

Fijn bedrijf om te bestellen

Antwoord VanHeijster.nl

Beste Will, We vinden het heel fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je review en feedback. Met vriendelijke groet, Sanne.

Yvon Dorcas winkel Dronten

Prima eerste ervaring, maar vast niet de laatste. Fijn geholpen tijdens chat/telefonisch contact.

Antwoord VanHeijster.nl

Beste Yvon, We vinden het heel fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je review en feedback. Met vriendelijke groet, Sanne.

Robert Vlekke | TIFLR | www.tiflr.com

Snelle en complete levering

Antwoord VanHeijster.nl

Beste Robert, We vinden het heel fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je review en feedback. Met vriendelijke groet, Sanne.

Piet Charité

Mijn ervaring met dit bedrijf is zeer positief, er was zelfs een telefonische controle vanuit het bedrijf op mijn bestelling.

Antwoord VanHeijster.nl

Beste Piet. We vinden het heel fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je review en feedback. We wensen je veel plezier met je schrijfsets. Met vriendelijke groet, Sanne.

N. Vermeulen

Zeer goed

Luc Veenstra Masureel

Super

Marco

Makkelijk, klantvriendelijk en snel.

gewoon angelique

goede communicatie

AkzoNobel

zeer klantvriendelijk bedrijf. Denkt echt met je mee en probeert te helpen waar mogelijk.

Kees Dessens

Prima communicatie.

Ruud Ankoné

Prima contact en erg vriendelijke en behulpzame werknemers. Snelle levering.

Prima geregeld

Ferdinand Rodenburg

X11 media en vormgeving

Lonneke van Bockel / Quinso B.V.

SterSterSterHalve sterLege ster

Goed!

VanHeijster.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

VanHeijster.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10
  • checkEerste review geschreven op 19 maart 2012

VanHeijster.nl

Een relatiegeschenk is meer dan een cadeautje. Het is een persoonlijk gebaar waarmee je jouw klanten, medewerkers en partners laat zien hoe veel je om ze geeft. Bij Van Heijster relatiegeschenken staat ons team klaar om het beste relatiegeschenk voor je te vinden. Door te kijken naar het gebruiksmoment, doelgroep en doel kunnen wij je producten bieden welke precies aansluiten bij jouw wensen. Je kunt jezelf voorbereiden op creatieve ideeën en een voorstel op maat.

Noorderhof 14

Zeer goed

Luc Veenstra Masureel

Super

Marco

Makkelijk, klantvriendelijk en snel.

gewoon angelique

goede communicatie

AkzoNobel

Kees Dessens

Prima communicatie.

Ruud Ankoné

Prima contact en erg vriendelijke en behulpzame werknemers. Snelle levering.

Prima geregeld

Ferdinand Rodenburg

X11 media en vormgeving

Lonneke van Bockel / Quinso B.V.

SterSterSterHalve sterLege ster

Goed!