Femme-Vitaal
fijn bedrijf om zaken mee te doen.
- Waarom zou je dit bedrijf wel/niet aanbevelen?
- vriendelijk, behulpzaam. ze denken mee
Super service!
Snelle levering en denken met je mee.
Particulier
Zeer prettig om mee samen te werken, snelheid in leveren en ook in reageren
Top service! Nog niets gekocht en al 10/10! Duidelijk en snelle respons
Topservice, kwaliteit en klantenservice
Ik heb 350 drinkflessen besteld en laten bedrukken. Ik vond de reactie op mijn vragen per mail fijn. Ik kreeg snel antwoord en ervaarde geduld bij mijn wisselende vragen. Wat ik echt lastig vond was dat alles digitaal bleef; dat het niet mogelijk was en drukproef of meerdere drukproeven te bestellen. Ik had hier graag voor betaald omdat ik nu (nu de flessen geleverd zijn) zeker andere keuzes had gemaakt. Er was steeds onduidelijkheid over de inhoud van de fles..... dat is ook niet fijn als je er zo veel bedrukt afneemt.
Leuk contact, snelle service, en oplossingsgericht
De bidons zijn mooi bedrukt en de levertijd was snel. Erg tevreden!
Snelle levering en zeer tevreden over poortopener
Super hulpzaam en goed eoplossingen
Fijne, persoonlijke service
Prettige, goede en snelle communicatie
goed
Van Heijster verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Van Heijster heeft de volgende resultaten bereikt:
Van Heijster
Noorderhof 14
5804 BV Venray
Super service!
Snelle levering en denken met je mee.
Particulier
Zeer prettig om mee samen te werken, snelheid in leveren en ook in reageren
Top service! Nog niets gekocht en al 10/10! Duidelijk en snelle respons
Topservice, kwaliteit en klantenservice
Leuk contact, snelle service, en oplossingsgericht
De bidons zijn mooi bedrukt en de levertijd was snel. Erg tevreden!
Snelle levering en zeer tevreden over poortopener
Super hulpzaam en goed eoplossingen