O Vos
- Woonplaats
- Amersfoort
Beleefd personeel werd direct geholpen
Enorme klantgerichtheid en er wordt fijn meegedacht. Onze zending is 2x aangepast en dit had geen effect op de leverdag. Het product ziet er erg netjes uit en kan makkelijk in elkaar worden gezet.
Foute levering op afhaalpunt, dit is correct opgelost! Er is geen contact geweest over levertijdstip via mail, dit staat wel vermeld in de orderbevestiging.
Bij eerste levering was pport beschadigd, binnen een week een andere gekregen. Snelle en adequate service top!
Goede communicatie
Afgebroken schroeven, die kostenloos vervangen zijn
Alles keurig geregeld
Goed bedrijf .goede levering en goed service
top
Vriendelijke klantencontact, wordt goed geholpen zowel telefonisch als in de winkel
Professioneel en betrouwbaar
Super Servicegericht
prima
Vandentop Tuinhout verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Vandentop Tuinhout heeft de volgende resultaten bereikt:
Vandentop Tuinhout