Strakke schutting laten plaatsen, erg mooi. Goede communicatie. Let op! Meet excact dat kan je geld besparen.
Vakkundig geplaatst en goede prijs/ kwaliteitsverhouding.
Vakkundig geplaatst en goede prijs/ kwaliteitsverhouding.
ga zo door een TOP bedrijf
goede service .
Communicatie!!!!!!
Beste,
Bedankt voor uw reactie. Zoals we ook in ons telefonische en schriftelijke contact hebben aangegeven, vinden wij het erg vervelend dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening....
Tevreden klant die onderneming zeker aanbeveelt.
Service en kwaliteit product
Wat meer communicatie vanuit het bedrijf als niet geleverd of op tijd geleverd kan worden ipv dat ik zelf er steeds achter aan moet.
Beste heer/mevrouw,
We vinden het vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening en dat u niet begripvol te woord gestaan bent aan de telefoon. Dat is absoluut niet...
Ik heb vlonderhout besteld en van de 52 planken waren er twee niet helemaal naar verwachting. Ik heb een mail gestuurd met foto's en kreeg per ommegaande geld terug zonder enige discussie.
Heb het nieuwste product besteld en geplaatst gekregen. Wat een mooi resultaat en we krijgen ook complimenten van de buren.
Dus complimenten aan jullie uiteraard.
Eerder op de hoogte melden wanneer geleverd word
Belofte maak schuld maar ja had al betaald
Beste heer Van den Berg,
We vinden het vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening. Graag geven we een korte uitleg van wat er aan de gebeurd is.
Door de...
Bestelde modellen niet wijzigen tussentijds
Goede kwaliteit