8.3 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox90% beveelt Vandentop Tuinhout aan!

Informatie op onze website
Levering van je bestelling
8.2/10

Laurens Thissen

Heel positief

Wat vond je goed aan je ervaring met Vandentop Tuinhout?
Goede informatie over het product en over de levering.
Ik zou het écht niet weten
Hilversum

Antwoord Vandentop Tuinhout

Bedankt voor de mooie review Laurens!

HKB

SterSterLege sterLege sterLege ster

matig

planning, communicatie, leveringsflex
hout website prijs betaling prima, organisatie onder de maat
Utrecht

Rob Bender

Prima, snel geleverd en bij een beschadiging van een plank kosteloos een nieuwe opgestuurd gekregen

De Meern

Antwoord Vandentop Tuinhout

Bedankt voor de positieve feedback Rob!

Ruud Kortekaas

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Helaas ben ik zeer ontevreden over mijn ervaring met Vandertop.nl. Bij het plaatsen van mijn bestelling stond op de website vermeld dat afhalen mogelijk was vanaf 3 juli. Omdat ik niet in de buurt woon, heb ik vooraf telefonisch contact opgenomen om te controleren of mijn bestelling klaarstond. Tot mijn verbazing bleek dit niet het geval te zijn en werd mij verteld dat er een levertijd van 6 tot 7 weken geldt. Ik heb uitgelegd dat ik juist op 3 juli in de omgeving was en dat het voor mij niet mogelijk is om op een later moment nogmaals twee uur te rijden om de bestelling op te halen. Daarom heb ik gevraagd hoe dit opgelost kon worden. In plaats van mee te denken of begrip te tonen voor de situatie, werd er direct aangegeven dat er nooit op de website heeft gestaan dat afhalen vanaf 3 juli mogelijk was. Dat is opmerkelijk, aangezien ik mijn bestelling juist op basis van die informatie heb geplaatst. Als klant voelde ik mij hierdoor niet serieus genomen. Wat mij vooral teleurstelt, is het volledig ontbreken van een klantgerichte oplossing. Een vergissing of miscommunicatie kan altijd voorkomen, maar de manier waarop hiermee wordt omgegaan, bepaalt uiteindelijk de kwaliteit van de service. Op basis van mijn ervaring kan ik Vandertop.nl dan ook niet aanbevelen. Een professionele en oplossingsgerichte klantenservice heb ik helaas niet mogen ervaren.

Wat kunnen we verbeteren?
Website beter updaten en klantenservice sterk verbeten.
Leeuwarden

Antwoord Vandentop Tuinhout

Beste Ruud, Bedankt dat je de moeite neemt om je ervaring te delen. Op het moment dat je de bestelling plaatste, stond op onze website inderdaad onterecht vermeld dat afhalen vanaf 3 juli mogelijk was. Inmiddels hebben we dit aangepast. Daarnaast had tijdens het telefonische contact erkend moeten worden dat deze informatie wel degelijk onjuist op onze website heeft gestaan. Dat is helaas niet gebeurd. We begrijpen goed dat je je hierdoor niet serieus genomen voelde. Ook hadden we mee moeten denken over een oplossing. We nemen je feedback serieus en gebruiken deze om onze communicatie en dienstverlening te verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Vandentop Tuinhout

Duvaloois

Zeer,zeer zeer slechte service en communicatie

Wat vond je goed aan je ervaring met Vandentop Tuinhout?
Niks Maten kloppen niet, rubbers passen niet , 1 deur verkeerd draaiend geleverd. Na veel gebel eindelijk omgeruild maar deze was beschadigd en is nooit opgelost. reageren nergens op!!! Complete zooi geleverd en wel bijna 3k betaald dus wegggegooid geld Dus nooit hier bestellen !!!!
Wat kunnen we verbeteren?
Klant geloven en zorgen dat je voor zulke bedragen als waar ik voor besteld heb kwaliteit levert. Dus niet een ander rotzooi in de maag douwen voor heel veel geld.
Wehl

Antwoord Vandentop Tuinhout

Beste Jeroen, Bedankt dat je de moeite neemt om je ervaring te delen. We begrijpen uit je review dat er meerdere zaken niet naar wens zijn verlopen, van de kwaliteit van de producten tot de afhandeling van de klachten. Dat is uiteraard erg vervelend. Omdat deze bestelling uit oktober 2025 dateert, kunnen we helaas niet meer goed achterhalen wat er destijds precies is gebeurd en welke punten wel of niet zijn opgepakt. Daarom komen we graag alsnog met je in contact om je klachten helder te krijgen en te kijken of we samen tot een passende oplossing kunnen komen. Je kunt ons bereiken via service@vandentop.nl of telefonisch contact opnemen. We horen graag van je, zodat we kunnen kijken wat er precies is gebeurd en hoe we je verder kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Team Vandentop Tuinhout

Van Vugt

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slecht

Niets
Wat kunnen we verbeteren?
Reacties op klachten en mails en leveren van betere producten.
Oosterhout

Antwoord Vandentop Tuinhout

Beste Hans, Bedankt voor je review. We begrijpen goed dat je teleurgesteld bent over hoe dit is verlopen. De bereikbaarheid en afhandeling van je klacht zijn in dit geval niet geweest zoals je van ons mag verwachten. Dit is niet de standaard die we bij Vandentop Tuinhout hanteren en ook niet de service die we onze klanten willen bieden. Tijdens het hoogseizoen hebben we te maken gehad met grote drukte, waardoor we niet altijd even snel hebben kunnen reageren. Dat verklaart de situatie, maar is geen excuus. Onze excuses hiervoor. We nemen zelf contact met je op om de situatie te bespreken en samen tot een passende oplossing te komen. Met vriendelijke groet, Team Vandentop Tuinhout

Barbara

Zeer slecht

Vriendelijkheid en kwaliteit zeer slecht
Apeldoorn

Antwoord Vandentop Tuinhout

Beste mevrouw Bijleveld, We vinden het vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. Uw klacht is niet bekend bij onze service afdeling, graag komen we met u in contact om te kijken naar een passende oplossing. Zou u uw klacht willen mailen naar service@vandentop.nl? Als de klacht over een product gaat, dan ontvangen we graag ook foto's zodat we een zo goed mogelijk beeld hebben van de situatie. We horen graag van u. Met vriendelijke groet, Team Vandentop Tuinhout

Gerrit van de Haar

SterSterSterLege sterLege ster

Had achteraf wel op korting gerekend naar weer een aanschaf van vervangend hout om dat een deel van de vorige levering niet te verwerken was.

Zie bovenstaande
Goed en klantvriendelijkheid

Jan Plender

Uitstekend. Goede, snelle en klantvriendelijke behandeling

A.L.M. Pas-Hueting

Prima service, snelle levering

Veerle Harte

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Niet zo goed door onduidelijkheid op de site verkeerde palen besteld hier vervolgens door het bedrijf niet op geattendeerd. Ook zijn sommige producten niet af afgeleverd of de verkeerde producten geleverd.

Wat kunnen we verbeteren?
Als er een bestelling niet correct binnenkomt de klant hier op attenderen en de bestelling goed controleren bij pakken.
cothen

Jaap Brouwer

Top!

Wat vond je goed aan je ervaring met Vandentop Tuinhout?
Snelle levertijd, toegankelijk personeel, ruim assortiment.
Ede

Ton Staring

Betrouwbaar en ook wat de levering betreft Op de dag en in het aangegeven tijdstip

Dordrecht

jos de waart

Zeer tevreden

krimpen ad ijssel

Harrie van Beek

Duidelijk info

Voorthuizen

Vandentop Tuinhout verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Vandentop Tuinhout heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.3/10
  • checkEerste review geschreven op 19 februari 2015

Vandentop Tuinhout

Vandentop Tuinhout is dé specialist in tuinhout, schuttingen, vlonderplanken & overkappingen. Daarnaast vind je bij ons tuindeuren, gevelbekleding, tuinmeubelen, houtbouw materialen en ijzerwaren. Je kunt alle producten online bestellen, thuis laten bezorgen of ophalen bij één van onze afhaallocaties.

Wesselseweg 46

3771 PC BARNEVELD

Informatie op onze website
Levering van je bestelling
8.2/10

Laurens Thissen

Heel positief

Wat vond je goed aan je ervaring met Vandentop Tuinhout?
Goede informatie over het product en over de levering.
Ik zou het écht niet weten
Hilversum

Antwoord Vandentop Tuinhout

Bedankt voor de mooie review Laurens!

HKB

Utrecht

Rob Bender

De Meern

Antwoord Vandentop Tuinhout

Bedankt voor de positieve feedback Rob!

Ruud Kortekaas

Wat kunnen we verbeteren?
Website beter updaten en klantenservice sterk verbeten.
Leeuwarden

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slecht

Niets
Wat kunnen we verbeteren?
Reacties op klachten en mails en leveren van betere producten.
Oosterhout

cothen

Jaap Brouwer

Top!

Wat vond je goed aan je ervaring met Vandentop Tuinhout?
Snelle levertijd, toegankelijk personeel, ruim assortiment.
Ede

Ton Staring