Merijn Frumqu
Snelle mogelijkheid om op te halen, was 1 plank flink beschadigd en daar werd niet moeilijk overgedaan om een nieuwe op te halen. Zeer tevreden over de producten.
- Woonplaats
- Rijswijk
Vriendelijk!
Uitstekend
optijd geleverd
Het geleverde hout is van goede kwaliteit. Ook heeft men de plaat underlayment overdekt opgeslagen zodat het droog bleef. Hout is recht. Correcte bestelling en afhandeling. Kan dit bedrijf alleen maar aanbevelen.
Keurig net bedrijf ik werd prettig en zeer behulpzaam geholpen top hoor!!
prima afspraken, vlotte behandeling bij het afhandelen
Goede service, niks op aan te merken
Top product en levereing volgens afspraak
Alles is perfect verlopen, aanrader!!
Super geholpen bij de aankoop van het hout voor onze tuinoverkapping. Prima service
Ik ben erg tevreden over mijn ervaring met Vandentop Tuinhout. Arie heeft me gedurende het hele proces goed geholpen en duidelijk advies gegeven.
Goede materialen.
Helaas was er iets fout gegaan met 2 verschillende leveringen door elkaar waardoor mijn composiet schutting 2 verschillende kleuren planken had. VandenTop heeft ervoor gezorgd dat ik allemaal de juiste kleur planken heb gekregen en de reeds gemonteerde planken zijn ook vervangen (dit hadden zij niet hoeven doen volgens de algemene voorwaarden)
Materialen besteld, doordat niet alles op voorraad was even geduld. Werd goed op de hoogte gehouden. Materiaal ophalen ging soepel. Helaas over het hoofd gezien dat 1 balk tekort was. Telefonisch contact opgenomen. Kreeg aantal oplossingen, werd goed meegedacht vanuit VandenTop. Kreeg uiteindelijk goed alternatief opgestuurd.👍
Vandentop Tuinhout verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Vandentop Tuinhout heeft de volgende resultaten bereikt:
Vandentop Tuinhout
Wesselseweg 46
3771 PC BARNEVELD
Vriendelijk!
Uitstekend
optijd geleverd
Keurig net bedrijf ik werd prettig en zeer behulpzaam geholpen top hoor!!
prima afspraken, vlotte behandeling bij het afhandelen
Goede service, niks op aan te merken
Top product en levereing volgens afspraak
Alles is perfect verlopen, aanrader!!
Goede materialen.
Vandentop Tuinhout heeft de volgende resultaten bereikt: