Lise Fischer
Perfect
- Heeft u verbeterpunten of tips?
- Geen
- Wat zijn de sterke punten van de VandenBroecke Kliniek?
- Bekwame chirurg, die duidelijk is.
1903 reviewsSchrijf review
99% beveelt VandenBroecke Kliniek aan!
Perfect
Aardige ontvangst bij de receptie. Duco vd Broecke is een rustige, sympathieke kundige arts. Geduldig alles uitgelegd, besproken en voorbereid. Na mijn mid face behandeling, bij de na controle, heeft Duco zelf een na correctie voorgesteld. Deze is correct uitgevoerd. Lieve empathische verpleegkundigen die mij heel erg op m’n gemak hebben gesteld.
Enorm goed, voldoende aandacht, service en uitleg
prima
bijzonder deskundig en aangenaam
Een heel kundige kliniek. Ik was heel gespannen voor de ingreep, maar ik werd zeer op mijn gemak gesteld tijdens de ingreep. Wat ook hielp is dat ik alle vertrouwen in de kundigheid van de arts. Dat laatste bleek ook terecht. De operatie is heel goed uitgevoerd, ik ben erg blij met het resultaat.
Fijn
Heel goed
De operatie was niet te duur in vergelijking met een andere kliniek, waar ik 20 jaar ook een ooglidcorrectie heb ondergaan. Verder heel kundig uitgevoerd en blij met het resultaat.
Prettig
Mijn ervaring is in één woord fantastisch!
Deskundige begeleiding en uitzonderlijke nazorg
Geholpen door dr vd Broecke een zeer kundige arts. Legt alles goed uit. Tijdens de onderooglidcorrectie gezellig gekletst. Na de tijd kun je nog even rustig bijkomen. Geen gehaast. Volgende dag word je gebeld hoe het gaat. Geen napijn gehad en amper blauw geweest. Deze week de laatste controle gehad. Ik ben meer dan tevreden.
Ik heb een duidelijk voorgesprek gehad hoe mijn oogleden gelift werden. Daarna heb ik de ingreep gehad en is naar tevredenheid uitgevoerd
VandenBroecke Kliniek verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
VandenBroecke Kliniek heeft de volgende resultaten bereikt:
VandenBroecke Kliniek
Leiden & Naarden
Enorm goed, voldoende aandacht, service en uitleg
prima
bijzonder deskundig en aangenaam
Fijn
Prettig
Mijn ervaring is in één woord fantastisch!
Deskundige begeleiding en uitzonderlijke nazorg
VandenBroecke Kliniek heeft de volgende resultaten bereikt: