Vonk
- Sterke punten
- Duidelijke afspraken, altijd op tijd. Nette werkwijze.
Super goed bedrijf
Komen hun afspraken na, zijn heel klantvriendelijk, meubels zijn prachtig! Had wel wat meer van het interieuradvies verwacht
Klantgericht en goede service
Zoals we gewend zijn bij van Woerden was alles weer perfect geregeld en werd op de afgesproken tijd afgeleverd.
Vriendelijk personeel
Deze week zijn mijn meubels bezorgd en ik ben enorm tevreden over de hele ervaring. De bezorgers waren keurig op tijd, vriendelijk, beleefd en werkten heel netjes. Het tv‑meubel hebben ze samen vakkundig opgehangen, stevig en precies op de juiste hoogte. Wat ik extra waardeerde, is dat ze actief meedachten over de inrichting. Ze gaven advies over de beste plek voor het vloerkleed en hoe alles het mooiste tot zijn recht zou komen. Dat soort aandacht maakt echt het verschil. Een aanrader.
Zeer goed
Goede ervaringen
Service en advies zijn uitstekend
Woonwinkel met uitgebreid assortiment en een uitstekende service
Een mooie eettafel gekocht. Levertijd was vrij snel.
Super goede service
Van koop tot aflevering van de goederen goed en netjes geholpen en geadviseerd.
goede service
Van Woerden Wonen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Van Woerden Wonen heeft de volgende resultaten bereikt:
Super goed bedrijf
Klantgericht en goede service
Vriendelijk personeel
Zeer goed
Goede ervaringen
Service en advies zijn uitstekend
Woonwinkel met uitgebreid assortiment en een uitstekende service
Een mooie eettafel gekocht. Levertijd was vrij snel.
Super goede service
Van koop tot aflevering van de goederen goed en netjes geholpen en geadviseerd.
goede service
Van Woerden Wonen heeft de volgende resultaten bereikt: