8.7 /10

checkbox95% beveelt Van Viegen aan!

SterSterSterSterLege ster

Herman Fonteijn

Geweldige service Klantvriendelijk Afspraken nakomen En een duidelijke communicatie over de levering van de bestelde materialen

Afspraak is afspraak
Glas voor het tuinhuis en lichtkoepel voor de serre

Antwoord Van Viegen

Beste Herman, Wat een prachtige review en wat fijn dat u zo tevreden bent over onze klantenservice, hier doen we het voor. Wij willen u hartelijk danken voor uw mooie bestelling en wellicht zien we elkaar nog eens bij uw volgende bestelling. Vriendelijke groet, Bouwmaterialen van Viegen

Mari van Roosmalen

Goede service en punctueel

Klantvriendelijk
Dakpanplaten en toebehoren

Antwoord Van Viegen

Beste Mari, Wat fijn te lezen dat u zo tevreden bent met onze service en willen u hartelijk danken voor deze mooie review. Wij hopen u nog eens terug te zien bij een volgende bestelling, voor nu een fijne dag gewenst. Vriendelijke groet, Bouwmaterialen van Viegen

- Beuker

Prima geholpen

Snel geleverd
ga zo door
Vloerdelen

Antwoord Van Viegen

Beste Beuker, Wat fijn te lezen dat u tevreden bent over onze snelle levering, hier doen we het voor. Wij willen u danken voor uw bestelling en deze mooie review! Vriendelijke groet, Bouwmaterialen van Viegen

Shane Wehrmann

Prettig

Nope
Snel contact, via WhatsApp
Hout

Antwoord Van Viegen

Beste Shane, Hartelijk dank voor deze prachtige review! Wij zijn blij te lezen dat u zo tevreden bent over het contact via WhatsApp en we zullen ons best blijven doen om onze klanten goed te woord te staan via WhatsApp. Wellicht tot ziens bij uw volgende bestelling en voor nu een fijne dag gewenst. Vriendelijke groet, Bouwmaterialen van Viegen

Gergely Pecsi

SterSterSterLege sterLege ster

Goed geregeld met de bestelling

Goede telefonisch gesprek
Ik krijg geen bericht over de levering en ineens staat voor de deur. Met zo’n grote bestelling voor een particulier is wel belang dat er minimaal een dag tevoren weet over de afleveringstijd of dag tenminste. Verder is goed afgelopen maar was niet fijn Vrg
Hardhout paal

Antwoord Van Viegen

Beste Gergely, Hartelijk dank voor uw review en feedback. Op het moment dat een bestelling wordt geleverd ontvangt u ,normaliter, een e-mail met een verzendbevestiging. Wij zien dat deze op 27 mei naar u is verstuurd. Wellicht is het bij u in de spam box terecht gekomen? Desondanks hopen wij dat u plezier heeft van uw materialen en dank wij voor uw bestelling. Vriendelijke groet, Bouwmaterialen van Viegen

Stefan Bakker

Top

Meer duidelijkheid van bezorging tijden dag was een beetje verwarrend
Optijd en netjes geleverd.
Damwand dakplaten.

Antwoord Van Viegen

Beste Stefan, Bedankt voor deze prachtige review, hier doen we het voor! Wellicht zien we u nog eens terug bij uw volgende bestelling, voor nu een fijne dag gewenst. Vriendelijke groet, Bouwmaterialen van Viegen

Monique

Positieve ervaring van bestellen tot ophalen

Klant vriendelijk
Geen. Prima verloop van alles
Dakplaten

Antwoord Van Viegen

Beste Monique, Wat een mooie 5- sterren review, hartelijk dank hiervoor. Wij zijn blij te lezen dat uw bestelling soepel is verlopen en wellicht tot ziens bij uw volgende bestelling. Voor nu danken wij u voor uw bestelling en een fijne dag gewenst. Vriendelijke groet, Bouwmaterialen van Viegen

Yvonne Postma

Mooie site, veel produkten!

Snelle en goede service, top!
Polycarbonaat platen+Profielen

Antwoord Van Viegen

Beste Yvonne, Leuk om te lezen dat u tevreden bent over onze service. Bedankt voor de goede review! Wij wensen u succes met de montage en zien u misschien nog eens terug bij een andere bestelling. Voor nu een goed weekend gewenst! Met vriendelijke groet, Bouwmaterialen van Viegen

PetervanderWoning.nl

goed advies en aanpassingen na bestelling

telefoniste die weet wat nodig is voor een klus
dakset polycarbonaat

Antwoord Van Viegen

Beste Peter, Hartelijk dank voor de 5- sterren review! Wat een positieve opmerkingen, hier doen we het voor! We wensen u succes met uw bestelling en wellicht tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Bouwmaterialen van Viegen

Herman Eskes

SterSterSterHalve sterLege ster

wordt goed geïnformeerd
dakplaten

Antwoord Van Viegen

Beste Herman, Bedankt voor deze positieve review, dit vinden we leuk om te lezen. Fijn om te horen dat u goed geïnformeerd bent. Voor nu een fijne dag en wellicht tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Bouwmaterialen van Viegen

Huib Schut

Snel duidelijk goed prijs vriendelijk
Dakpanplaten

Antwoord Van Viegen

Beste Huib, Hartelijk dank voor deze mooie 5-sterren review, hier zijn we blij mee. Ons streven is om goede producten te leveren en onze klanten tevreden te stellen en we zijn blij te lezen dat u er een goede ervaring aan hebt overgehouden. Wij danken u voor uw order en wensen u een fijne dag! Vriendelijke groet, Bouwmaterialen van Viegen

Marcel Schutte

Goede ervaring duidelijk en helder

Geen verbeterpunten of tips
Informatie naar de klant toe
Polycarbonaat platen en aluminium profiel

Antwoord Van Viegen

Beste Marcel, Wat een mooie review, hartelijk dank hiervoor! Wij wensen u veel plezier met uw polycarbonaat dak en wellicht tot ziens bij uw volgende bestelling. Vriendelijke groet, Bouwmaterialen van Viegen

Toetje

Uitmuntend

geen, ga zo door
levertijd
platen

Antwoord Van Viegen

Beste Toetje, Hartelijk dank voor deze prachtige review! Wij zijn blij te lezen dat u zo tevreden bent over onze levertijd en zullen ons best blijven doen om onze artikelen snel af te kunnen leveren bij onze klanten. Wellicht tot ziens bij uw volgende bestelling en voor nu een fijne dag gewenst. Vriendelijke groet, Bouwmaterialen van Viegen

Gerard Bolscher

Snelle en acurate levering
Paal houders

Antwoord Van Viegen

Beste Gerard, Wat fijn te lezen dat u tevreden bent over onze snelle levering, hier doen we het voor. Wij willen u danken voor uw bestelling en deze mooie review! Vriendelijke groet, Bouwmaterialen van Viegen

Suus

SterSterLege sterLege sterLege ster

Niet zo best

Zie hieronder
?
Meerdere producten

Antwoord Van Viegen

Beste Suus, Wat vervelend te lezen dat uw bestelling vanaf het begin niet gelopen is zoals gewenst en gehoopt. Er zijn meerdere dingen inderdaad niet goed gegaan bij uw order en dat vinden wij erg vervelend. Wij streven altijd naar een goede service en communicatie en hebben geprobeerd dit wel aan u te bieden, door u op de hoogte te houden en met u mee te denken. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en willen u danken voor uw bestelling. Vriendelijke groet, Bouwmaterialen van Viegen

Geantwoord op

Van Viegen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Van Viegen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.7/10
  • checkEerste review geschreven op 22 april 2017

Van Viegen

Uiterst voordelig Handelsonderneming van Viegen sluit de tussenhandel uit, dus koopt u bij ons uiterst voordelig in. Hoogwaardige kwaliteit Wij leveren direct vanaf de groothandel. U krijgt dus altijd een kwalitatief hoogwaardig en 1e klas product geleverd. Sterk in Maatwerk Onze projecten worden door ons vakkundig bouwteam gerealiseerd!

Doejenburg 212

Hardhout paal

Stefan Bakker

Top

Meer duidelijkheid van bezorging tijden dag was een beetje verwarrend
Optijd en netjes geleverd.
Damwand dakplaten.

Monique

Positieve ervaring van bestellen tot ophalen

Klant vriendelijk
Geen. Prima verloop van alles
Dakplaten

Yvonne Postma

Mooie site, veel produkten!

Snelle en goede service, top!
Polycarbonaat platen+Profielen

PetervanderWoning.nl